Tinteste si Impusca Pasari - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Tinteste si Impusca Pasari Descriere Joc: Multi dintre voi indragiti jocurile noastre in care aveti de vanat cate ceva fie un animal sau o pasare, pentru ca in jocurile noastre puteti face acest lucru fara sa raniti un animal nevinovat sau o pasare ci doar pentru a va distra. In jocul nostru de astazi am pregatit o vanatoare de pasari la care voi sa participati ca sa nimeriti cat mai multe din ele. Jocul va pune la dispozitie o pusca cu care puteti sa tintiti pasarile ca sa le doborati si voi sa adunati punctajul care sa fie un record. Nu puteti trage in ele fara oprire ci pe o perioada determinata de timp care va este afisat in partea de jos a jocului, iar voi in acest interval de timp trebuie sa vanati cat mai multe pasari ca sa va inscrieti in topul celor mai buni jucatori. Aveti nevoie de multa indemanare ca sa reusiti sa va atingeti recordul, iar daca nu reusiti de prima data mai puteti incepe jocul din nou ca sa incercati sa strangeti cat mai multe puncte. Intrati in joc si fiti cei mai buni vanatori de pasari!
Jocul Tinteste si Impusca Pasari a fost adaugat in data de 21.10.2014 10:22, fost jucat pana acum de un numar de 350 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 3 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Tinteste si Impusca Pasari

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: impuscaturi, impuscaturi joc, impuscaturi joculete, joc cu impuscaturi, joc cu pasari, joc cu vanatoare, joc de vanatoare, joc vanatoare cu impuscaturi, joculete 2014, joculete 2014 cu impuscaturi, joculete 2014 cu pasari, joculete 2014 cu vanatoare, joculete cu impuscaturi, joculete cu impuscaturi cu animale, joculete cu pasari, joculete cu vanatoare, joculete cu vanatoare cu impuscaturi, joculete de impuscat animale, joculete de vanat, joculete de vanatoare, joculete de vanatoare cu pasari, joculete distractive, joculete distractive cu impuscaturi, joculete distractive cu pasari, joculete distractive cu vanatoare, joculete gratis, joculete gratis cu impuscaturi, joculete gratis cu pasari, joculete gratis cu vanatoare, joculete noi, joculete noi cu impuscaturi, joculete noi cu pasari, joculete noi cu vanatoare, joculete online, joculete online cu impuscaturi, joculete online cu pasari, joculete online cu vanatoare, joculete pentru copii, joculete pentru copii cu impuscaturi, joculete pentru copii cu pasari, joculete pentru copii cu vanatoare, pasari, pasari joc, pasari joculete, vanatoare, vanatoare cu pasari, vanatoare de pasari joc, vanatoare joc, vanatoare joculete, vanatoarea de pasari

Tinteste si Impusca Pasari

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Tinteste si Impusca Pasari

Metal Storm

Metal Storm

Stitch si Extratere...

Stitch si Extraterestrii

Bio Zombie

Bio Zombie

Politistul Lunetist...

Politistul Lunetist

Delta Force

Delta Force

Impuscaturi la Vana...

Impuscaturi la Vanatoara de Pasari

Misiune in Arizona...

Misiune in Arizona

Trupa Testoaselor P...

Trupa Testoaselor Parasutiste

Injecteaza cainele...

Injecteaza cainele

Forte Speciale 3D

Forte Speciale 3D

Impusca nomazi

Impusca nomazi

Lunetistul Mastilor...

Lunetistul Mastilor

Mechanical Commando...

Mechanical Commando

Banditii pe Cai

Banditii pe Cai

Lunetistul din Trib...

Lunetistul din Trib

Lunetistul Militar...

Lunetistul Militar

Zombie Assault

Zombie Assault

Impusca la Vanatoar...

Impusca la Vanatoarea de Mistreti

Vanatorul de Curcan...

Vanatorul de Curcani

Lunetistul Cutezato...

Lunetistul Cutezator


Mai multe despre jocul Tinteste si Impusca Pasari
Jocul Tinteste si Impusca Pasari face parte din categoria de Jocuri cu Impuscaturi si a fost jucat ultima oara in data de 23.07.2018 16:35.
Jocul Tinteste si Impusca Pasari a fost adaugat in data de 21.10.2014 10:22 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 350 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?