Timmy si Batalia cu Robotii din Viitor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Timmy si Batalia cu Robotii din Viitor Descriere Joc: Baietelul Timmy este un baietel plin de idei pe care le rosteste catre zanele lui Wanda si Cosmo care incearca sa i le puna in practica ca el sa se distreze cat mai mult. De curand, lui Timmy i-a venit ideea sa se lupte cu niste roboti din viitor pe care sa si-l apgradeze asa cum vrea si sa dea tot ce poate ca sa castige batalie dupa batalie. Zanele i-au implinit si aceasta dorinta si iata-l pe Timmy pregatit sa se lupte cu un alt robot. Mai intai va trebui sa va creati robotul cu toate dotarile necesare ca sa fie cat mai puternic si sa isi poata dobori adversarul. Va puteti misca robotul cu ajutorul tastelor sageti iar cu tastele z si x sa folositi cele mai bune tehnici de lupta. Jocul este mpartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de luptat cu cate un alat robot din ce in ce mai puternic pe care sa il doborati ca sa treceti mai departe in joc. Cu fiecare batalie castigata veti reusi sa adunati un anumit numar de puncte. Treceti cu bine de fiecare nivel si ajutati-l pe Timmy sa se distreze!
Jocul Timmy si Batalia cu Robotii din Viitor a fost adaugat in data de 01.09.2014 22:56, fost jucat pana acum de un numar de 671 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti, tasta space si tastele Z, X ca sa jucati jocul Timmy si Batalia cu Robotii din Viitor

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: aventura cu timmy nou, ciudatii mei parinti, ciudatii mei parinti 2014, fairly odd parent 2014, jocuri aventura, jocuri aventura ciudatii mei parinti, jocuri aventura cu timmy, jocuri ciudatii mei parinti aventura, jocuri ciudatii mei parinti si doritele, jocuri cu ciudatii mei parinti, jocuri cu roboti, jocuri cu robotii din viitor, jocuri cu timmy tuner, jocuri cu wana si cosmo, jocuri cu wanda si cosmo roboti capturati, jocuri de aventura, jocuri de aventura 2014, jocuri dorintele lui timmy, jocuri fairly odd parent, jocuri frumoase, jocuri frumoase ciudatii mei parinti, jocuri frumoase timmy aventura, jocuri gratis, jocuri gratis aventura, jocuri gratis ciudatii mei parinti, jocuri kid, jocuri kids, jocuri kids cu ciudatii mei parinti, jocuri lupte, jocuri lupte cu roboti, jocuri lupte online, jocuri noi, jocuri noi aventura, jocuri noi aventura cu timmy online, jocuri noi ciudatii mei parinti, jocuri noi fairly odd parent, jocuri noi timmy si robotii din viitor, jocuri noi wanda si como, jocuri online, jocuri online aventura, jocuri pentur copii cu ciudatii mei parinti, jocuri timmy aventura, jocuri timmy ii slveaza pe wanda si cosmo, jocuri timmy misiune de salvare, jocuri timmy si robotii, jocuri wanda si cosmo in pericol, jocuri wanda si coso roboti in viitor, lupte online, misiune de salvare, salveaza pe wanda si cosmo cu timmy

Timmy si Batalia cu Robotii din Viitor

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Timmy si Batalia cu Robotii din Viitor

Roboti Numere Ascun...

Roboti Numere Ascunse

Phineas si Ferb Lup...

Phineas si Ferb Lupta Contra Robotilor

Robotul Megaman in ...

Robotul Megaman in Actiune

Roboti care impusca...

Roboti care impusca

Robocop joc

Robocop joc

Power Rangers Moste...

Power Rangers Mostenirea fortei superioare

Robotii Cyborg

Robotii Cyborg

Lanseaza robotul

Lanseaza robotul

Prietenii Roboti

Prietenii Roboti

Laboratorul de Robo...

Laboratorul de Roboti al lui Mickey

Robotul salvator

Robotul salvator

Robotii batausi

Robotii batausi

Optimus Prime in Ac...

Optimus Prime in Actiune

Roboti In Cautarea ...

Roboti In Cautarea Energon-urilor

Roboti cu armura

Roboti cu armura

Razboaie intre robo...

Razboaie intre roboti

Batalie intre Robot...

Batalie intre Roboti

Hallo Robotica

Hallo Robotica

Roboti transformes...

Roboti transformes

Roboti vs zombies

Roboti vs zombies


Mai multe despre jocul Timmy si Batalia cu Robotii din Viitor
Jocul Timmy si Batalia cu Robotii din Viitor face parte din categoria de Jocuri cu Roboti si a fost jucat ultima oara in data de 23.09.2018 16:04.
Jocul Timmy si Batalia cu Robotii din Viitor a fost adaugat in data de 01.09.2014 22:56 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 671 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?