Thomas si Prietenii Expresii Faciale - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Thomas si Prietenii Expresii Faciale Descriere Joc: Thomas, prietenul vostru locomotiva va ofera astazi un joc nou in care vrea sa va testeze spiritul de observatia cat si memoria de scurta durata ca sa descoperiti emotiile tiparite pe chipul locomotivelor. Acest joc ca sa il puteti juca trebuie sa cunoasteti limba engleza ca sa cititi si sa traduceti intrebarea. Jocul nostru va vor prezenta locomotivele fiecare cu cate o expresie pe chip: fericit, trist, furios, speriat, uimit pe care sa le puteti ghici in momentul in care locomotivele vor intra in depou iar voi trebuie sa dati click pe usita unde se ascunde acel chip care va este cerut in intrebare. Jocul nostru il puteti juca de cate ori veti dori ca sa descoperiti din cat mai putine incercari unde se ascunde emotia ceruta. Dati dovada de un spirit de observatie foarte bun dar si de o memorie excelenta ca sa descoperiti lOcomotiva cu pricina!
Jocul Thomas si Prietenii Expresii Faciale a fost adaugat in data de 16.07.2014 09:37, fost jucat pana acum de un numar de 9413 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 70 ori, iar media rezultata este de 3.68571 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Thomas si Prietenii Expresii Faciale

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: expresii cu locomotiva thomas, gaseste expresia cu thomas si prietenii sai, jocuri cu expresii faciale locomotiva thomas, jocuri cu thomas 2014, jocuri cu thomas si prietenii sai, jocuri distractive locomotiva thomas, jocuri expresii faciale locomotiva thomas, jocuri gratis, jocuri gratis locomotiva thomas, jocuri kids, jocuri kids locomotiva thomas, jocuri locomotiva thomas 2014, jocuri locomotiva thommas si prietenii, jocuri noi, jocuri noi cum thomas locomotiva, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii locomotiva thomas, locomotiva thomas, locomotiva thomas online, noi jocuri locomotiva thomas, noi jocuri locomotiva thomas expresii faciale, thomas expresii faciale online, thomas si prietenii ghiceste expresia

Thomas si Prietenii Expresii Faciale

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Thomas si Prietenii Expresii Faciale

Controlor trenuri d...

Controlor trenuri de pasageri

Diego cu Trenul

Diego cu Trenul

Thomas Transporta F...

Thomas Transporta Fructele

Epic Rail

Epic Rail

Trenul marfar expre...

Trenul marfar expres 4

Trenul cu copii

Trenul cu copii

Thomas si Prietenii...

Thomas si Prietenii Puzzle Set

Simulator trenuri 3...

Simulator trenuri 3D

Trenuri de razboi

Trenuri de razboi

Trenuri cu carbuni...

Trenuri cu carbuni

Trenul cu vagoane

Trenul cu vagoane

Trenurile Chuggingt...

Trenurile Chuggington Arunca cu Ziare

Mini Trenul pe Sine...

Mini Trenul pe Sine

Trenul cu Indieni

Trenul cu Indieni

Train Mania

Train Mania

Trenul supersonic

Trenul supersonic

Fereste Trenul de H...

Fereste Trenul de Hoti

Locomotiva cu Carbu...

Locomotiva cu Carbuni

Trenul Thomas Calat...

Trenul Thomas Calatorie in Mexic

Trenuri Thomas

Trenuri Thomas


Mai multe despre jocul Thomas si Prietenii Expresii Faciale
Jocul Thomas si Prietenii Expresii Faciale face parte din categoria de Jocuri cu Trenuri si a fost jucat ultima oara in data de 18.04.2018 21:59.
Jocul Thomas si Prietenii Expresii Faciale a fost adaugat in data de 16.07.2014 09:37 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 9413 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?