Thomas si Prietenii Expresii Faciale - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Thomas si Prietenii Expresii Faciale Descriere Joc: Thomas, prietenul vostru locomotiva va ofera astazi un joc nou in care vrea sa va testeze spiritul de observatia cat si memoria de scurta durata ca sa descoperiti emotiile tiparite pe chipul locomotivelor. Acest joc ca sa il puteti juca trebuie sa cunoasteti limba engleza ca sa cititi si sa traduceti intrebarea. Jocul nostru va vor prezenta locomotivele fiecare cu cate o expresie pe chip: fericit, trist, furios, speriat, uimit pe care sa le puteti ghici in momentul in care locomotivele vor intra in depou iar voi trebuie sa dati click pe usita unde se ascunde acel chip care va este cerut in intrebare. Jocul nostru il puteti juca de cate ori veti dori ca sa descoperiti din cat mai putine incercari unde se ascunde emotia ceruta. Dati dovada de un spirit de observatie foarte bun dar si de o memorie excelenta ca sa descoperiti lOcomotiva cu pricina!
Jocul Thomas si Prietenii Expresii Faciale a fost adaugat in data de 16.07.2014 09:37, fost jucat pana acum de un numar de 9566 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 70 ori, iar media rezultata este de 3.68571 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Thomas si Prietenii Expresii Faciale

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: expresii cu locomotiva thomas, gaseste expresia cu thomas si prietenii sai, jocuri cu expresii faciale locomotiva thomas, jocuri cu thomas 2014, jocuri cu thomas si prietenii sai, jocuri distractive locomotiva thomas, jocuri expresii faciale locomotiva thomas, jocuri gratis, jocuri gratis locomotiva thomas, jocuri kids, jocuri kids locomotiva thomas, jocuri locomotiva thomas 2014, jocuri locomotiva thommas si prietenii, jocuri noi, jocuri noi cum thomas locomotiva, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii locomotiva thomas, locomotiva thomas, locomotiva thomas online, noi jocuri locomotiva thomas, noi jocuri locomotiva thomas expresii faciale, thomas expresii faciale online, thomas si prietenii ghiceste expresia

Thomas si Prietenii Expresii Faciale

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Thomas si Prietenii Expresii Faciale

Trenul in Cursa

Trenul in Cursa

Controlor trafic tr...

Controlor trafic trenuri

Trenurile Chuggingt...

Trenurile Chuggington Arunca cu Ziare

Trenurile Lego

Trenurile Lego

Trenul de distracti...

Trenul de distractii

Trenul polar expres...

Trenul polar express

Trenul Express de M...

Trenul Express de Marfa 6

Trenul Colecteaza S...

Trenul Colecteaza Sacii cu Bani

Trenul cu Indieni

Trenul cu Indieni

Fereste Trenul de H...

Fereste Trenul de Hoti

Train Mania

Train Mania

Trenuri cu carbuni...

Trenuri cu carbuni

Trenuri Lego City

Trenuri Lego City

Trenul marfar expre...

Trenul marfar expres 2

Controlor trenuri d...

Controlor trenuri de pasageri

Express Way

Express Way

Mos Craciun Livreaz...

Mos Craciun Livreaza Cadourile cu Trenul

Trenuri Railroad

Trenuri Railroad

Thomas si Prietenii...

Thomas si Prietenii Expresii Faciale

Dinamita pe Podul T...

Dinamita pe Podul Trenului


Mai multe despre jocul Thomas si Prietenii Expresii Faciale
Jocul Thomas si Prietenii Expresii Faciale face parte din categoria de Jocuri cu Trenuri si a fost jucat ultima oara in data de 16.10.2018 07:48.
Jocul Thomas si Prietenii Expresii Faciale a fost adaugat in data de 16.07.2014 09:37 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 9566 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?