Testoasele Ninja in Misiune - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Testoasele Ninja in Misiune Descriere Joc: V-am adus mai devreme pe Testoasele Ninja la antrenament si suntem siguri ca au facut fata cu bine si sunt pregatite pentru a intra in misiune. Jocul nostru de astazi Testoasele Ninja in Misiune este un joc cu lupte in care trebuie sa porniti alaturi de testoase si sa faca fata noii lor misiune de urmarire a bestiei care a reusit sa evadezesi si umbla salbatica prin canalizari si tulbura linistea orasului. Pentru inceput trebuie sa va alegeti una din cele patru testoase cu care sa porniti in misiune si sa mergeti pe urmele bestiei si sa n-o lasati sa ajunga la vreo iesire din canalizare ca sa nu sperie localnicii si sa aduca haos in oras. Jocul nostru va ofera doua moduri de joc: modul de poveste si modul de supravietuire, puteti alege unul din aceste moduri si alaturi de personajul ales sa porniti in misiune. Porniti cu Ninja si ajutati orasul sa scape de sub teroarea bestiei!
Jocul Testoasele Ninja in Misiune a fost adaugat in data de 26.04.2014 18:55, fost jucat pana acum de un numar de 1120 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul pentru a juca jocul Testoasele Ninja in Misiune.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri 2014, jocuri 2014 cu testoasele ninja d evanetura, jocuri 2014 testoasele mutante ninja, jocuri 2014 testoasele ninja, jocuri alearga in canalizare, jocuri aventura in canalizare, jocuri cu ninja, jocuri cu testoasele, jocuri cu testoasele ninja, jocuri cu tnt, jocuri de aventura, jocuri de aventura testoasele ninja, jocuri de aventura testoaselor ninja, jocuri distractive testoasele ninja, jocuri gratis, jocuri gratis cu testoasele ninja, jocuri kids, jocuri kids cu testoasele ninja, jocuri lupte cu testoasele ninja, jocuri noi, jocuri noi fuga testoaselor, jocuri testoase ninja online, jocuri testoasele ninja alearga in canalizare , jocuri testoasele ninja aventura in canalizare, jocuri tnt, testoasele ninja

Testoasele Ninja in Misiune

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Testoasele Ninja in Misiune

Bataie cu Riahanna...

Bataie cu Riahanna

Testoasele Ninja in...

Testoasele Ninja in Misiune

Testoasele Ninja Ta...

Testoasele Ninja Tactici de Lupta 3D

Batai copoeira in 2...

Batai copoeira in 2

Lupta cu Batausi

Lupta cu Batausi

Luptator de Strada ...

Luptator de Strada 2

Maestri ai luptelor...

Maestri ai luptelor

Lupta cu Ninja

Lupta cu Ninja

Batai extraterestri...

Batai extraterestri

Lupte la Inchisoare...

Lupte la Inchisoare

Lupte Kung Fu

Lupte Kung Fu

Testoasele ninja

Testoasele ninja

Batai cu cocosi

Batai cu cocosi

Bataie la pub

Bataie la pub

Batai Wrestling

Batai Wrestling

Lupta cu Vedete

Lupta cu Vedete

Luptatoarea Rihanna...

Luptatoarea Rihanna

Bobby Wasabi Misiun...

Bobby Wasabi Misiune de Salvare

Testoasele Ninja in...

Testoasele Ninja in Lupta cu Inamicii

Batai Street Fighte...

Batai Street Fighter


Mai multe despre jocul Testoasele Ninja in Misiune
Jocul Testoasele Ninja in Misiune face parte din categoria de Jocuri cu Bataie si a fost jucat ultima oara in data de 22.09.2017 02:45.
Jocul Testoasele Ninja in Misiune a fost adaugat in data de 26.04.2014 18:55 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1120 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?