Testoasele Ninja in Misiune - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Testoasele Ninja in Misiune Descriere Joc: V-am adus mai devreme pe Testoasele Ninja la antrenament si suntem siguri ca au facut fata cu bine si sunt pregatite pentru a intra in misiune. Jocul nostru de astazi Testoasele Ninja in Misiune este un joc cu lupte in care trebuie sa porniti alaturi de testoase si sa faca fata noii lor misiune de urmarire a bestiei care a reusit sa evadezesi si umbla salbatica prin canalizari si tulbura linistea orasului. Pentru inceput trebuie sa va alegeti una din cele patru testoase cu care sa porniti in misiune si sa mergeti pe urmele bestiei si sa n-o lasati sa ajunga la vreo iesire din canalizare ca sa nu sperie localnicii si sa aduca haos in oras. Jocul nostru va ofera doua moduri de joc: modul de poveste si modul de supravietuire, puteti alege unul din aceste moduri si alaturi de personajul ales sa porniti in misiune. Porniti cu Ninja si ajutati orasul sa scape de sub teroarea bestiei!
Jocul Testoasele Ninja in Misiune a fost adaugat in data de 26.04.2014 18:55, fost jucat pana acum de un numar de 1621 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul pentru a juca jocul Testoasele Ninja in Misiune.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri 2014, jocuri 2014 cu testoasele ninja d evanetura, jocuri 2014 testoasele mutante ninja, jocuri 2014 testoasele ninja, jocuri alearga in canalizare, jocuri aventura in canalizare, jocuri cu ninja, jocuri cu testoasele, jocuri cu testoasele ninja, jocuri cu tnt, jocuri de aventura, jocuri de aventura testoasele ninja, jocuri de aventura testoaselor ninja, jocuri distractive testoasele ninja, jocuri gratis, jocuri gratis cu testoasele ninja, jocuri kids, jocuri kids cu testoasele ninja, jocuri lupte cu testoasele ninja, jocuri noi, jocuri noi fuga testoaselor, jocuri testoase ninja online, jocuri testoasele ninja alearga in canalizare , jocuri testoasele ninja aventura in canalizare, jocuri tnt, testoasele ninja

Testoasele Ninja in Misiune

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Testoasele Ninja in Misiune

Batai mascote

Batai mascote

Batai asiatice

Batai asiatice

Batai Street Fighte...

Batai Street Fighter

Batai extraterestri...

Batai extraterestri

Robotii TKO

Robotii TKO

Testoasele Ninja Ta...

Testoasele Ninja Tactici de Lupta 3D

Lupta cu Batausi

Lupta cu Batausi

Bataie cu Riahanna...

Bataie cu Riahanna

Batai in 1

Batai in 1

Lupte Intre Tocilar...

Lupte Intre Tocilari

Master of Wrestling...

Master of Wrestling

Power Rangers Samur...

Power Rangers Samurai Portalul Puterii

Lupte cu Pucca

Lupte cu Pucca

Fata robot

Fata robot

Testoasele Ninja in...

Testoasele Ninja in Lupta cu Inamicii

Ironman in New York...

Ironman in New York

Bobby Wasabi Misiun...

Bobby Wasabi Misiune de Salvare

Lupte la Inchisoare...

Lupte la Inchisoare

Batai bushido

Batai bushido

Scoala de Wrestling...

Scoala de Wrestling


Mai multe despre jocul Testoasele Ninja in Misiune
Jocul Testoasele Ninja in Misiune face parte din categoria de Jocuri cu Bataie si a fost jucat ultima oara in data de 18.12.2018 11:00.
Jocul Testoasele Ninja in Misiune a fost adaugat in data de 26.04.2014 18:55 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1621 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?