Testoasele Ninja in Lupta cu Inamicii - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Testoasele Ninja in Lupta cu Inamicii Descriere Joc: Testoasele Ninja se intorc la voi cu o noua misiune in care trebuie sa faca fata cu bine luptelor contra inamicilor care nu le dau pace. Jocul nostru de astazi Testoasele Ninja in Lupta cu Inamicii este un joc cu lupte in care trebuie sa va ajutati testoasele sa faca fata luptei inamice si sa va feriti de tinta care este indreptata spre personajul cu care vreti sa luptati. Jocul nostru incepe prin a va alege una din cele patru testoase cu care sa infrangeti inamicii si sa o feriti, in timp ce se lupta, de tinta care este indreptata asupra ei ca sa nu fie impuscata pentru ca atunci veti pierde jocul si veti fi nevoiti sa-l reluati. Misiunile de lupta ale testoaselor nu sunt deloc usoare de aceea trebuie sa dati tot ce puteti ca sa tineti piept atacurilor si sa ajutati testoasele sa-si atinga obiectivul si de aceasta data. Veniti alaturi de noi si intrati in lupta alaturi de Testoasele Ninja!
Jocul Testoasele Ninja in Lupta cu Inamicii a fost adaugat in data de 10.05.2014 16:45, fost jucat pana acum de un numar de 1200 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 3 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Testoasele Ninja in Lupta cu Inamicii

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc de aventura, jocuri 2014, jocuri 2014 testoasele mutante ninja, jocuri 2014 testoasele ninja, jocuri aventura, jocuri aventura cu testoasele ninja, jocuri cu ninja, jocuri cu testoasele, jocuri cu testoasele ninja, jocuri cu tnt, jocuri de aventura, jocuri de aventura testoasele ninja, jocuri de aventura testoaselor ninja, jocuri distractive testoasele ninja, jocuri gratis, jocuri gratis cu testoasele ninja, jocuri kids, jocuri kids cu testoasele ninja, jocuri lupta, jocuri lupta cu testoasele ninja, jocuri lupte, jocuri lupte cu testoasele ninja, jocuri noi, jocuri noi fuga testoaselor, jocuri online, jocuri online lupta cu testoasele ninja, jocuri testoase ninja online, jocuri testoasele ninja atac, jocuri tnt, lupta cu testoasele ninja, noi jocuri lupta cu testoasele ninja, testoasele ninja

Testoasele Ninja in Lupta cu Inamicii

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Testoasele Ninja in Lupta cu Inamicii

Batai asiatice

Batai asiatice

Luptator de Strada ...

Luptator de Strada 2

Bobby Wasabi Misiun...

Bobby Wasabi Misiune de Salvare

Maestri ai luptelor...

Maestri ai luptelor

Batai Wrestling

Batai Wrestling

Lupte cu Shino

Lupte cu Shino

Regele Luptatorilor...

Regele Luptatorilor

Batai Street Fighte...

Batai Street Fighter

12 Luptatori

12 Luptatori

Bataie la pub

Bataie la pub

Lupte Online

Lupte Online

Lupte cu Pucca

Lupte cu Pucca

Aventura in Padure...

Aventura in Padure

Luptatoarea Rihanna...

Luptatoarea Rihanna

Lupte Intre Tocilar...

Lupte Intre Tocilari

Batai kumite

Batai kumite

Bataie in strada

Bataie in strada

Box dhishoom

Box dhishoom

Lupte cu caini

Lupte cu caini

Testoasele Ninja in...

Testoasele Ninja in Lupta cu Inamicii


Mai multe despre jocul Testoasele Ninja in Lupta cu Inamicii
Jocul Testoasele Ninja in Lupta cu Inamicii face parte din categoria de Jocuri cu Bataie si a fost jucat ultima oara in data de 22.07.2017 20:23.
Jocul Testoasele Ninja in Lupta cu Inamicii a fost adaugat in data de 10.05.2014 16:45 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1200 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?