Tenis Nunja - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Tenis Nunja Descriere Joc: Va asteptam astazi intr-un nou joc de tenis pe care desigur l-ati mai jucat si in alte jocuri care le-am adaugat mai devreme pe site-ul nostru si la care ati respectat aceleasi reguli si stiti cam despre ce este vorba. Pentru cei care nu au jucat un astfel de joc pana acum noi le vom explica pas cu pas cum trebuie sa se joace. Mai intai va trebui sa incercati varianta de antrenament unde aveti ocazia sa invatati cum sa va jucati si apoi sa intrati in jocul propriuzis ca sa jucati un meci in toata regula. In tenis este vorba sa adunati puncte mai multe decat adversarul ca sa puteti castiga si in fiecare set din joc sa adunati puncte care sa va declare castigatori ai meciului. Tot ce aveti de facut este sa loviti mingea de fiecare data si sa nu o lasati sa va scape pentru ca atunci adversarul vostru va aduna punctele. La inceputul jocului voi veti fi cei care veti servi mingea lovind-o cu paleta spre a o trimite in terenul adversarului. Ca sa prindeti mingea trimisa de adversar lovind-o cu paleta trebuie sa va deplasati in directia ei cu ajutorul tastelor sageti si sa o loviti la timp pentru a o pasa pe terenul advers. Intrati in noul joc si dovediti ca puteti fi foarte buni la jocurile de tenis!
Jocul Tenis Nunja a fost adaugat in data de 06.11.2014 13:42, fost jucat pana acum de un numar de 157 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti si tasta space ca sa jucati jocul Tenis Nunja

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri 2014 tenis, jocuri cu tenis, jocuri cu tenis nunja, jocuri cu turneu de tenis, jocuri cu turneu de tenis pentru copii, jocuri distractive cu tenis, jocuri online cu tenis, jocuri pentru copii cu tenis, jocuri pentru copii cu turneu de tenis, jocuri turneu nunja tenis, jocuri virtuale cu tenis, nunja tenis, tenis, tenis 2014, tenis jocuri 2014, tenis jocuri noi, tenis jocuri pentru copii, tenis nunja, tenis online, tenis turneu, tenis virtual, turneu de tenis, virtual tenis

Tenis Nunja

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Tenis Nunja

Tenis cu Ninja

Tenis cu Ninja

Violeta si Ludmila ...

Violeta si Ludmila Joaca Tenis de Masa

Loglod Tenis

Loglod Tenis

Tenis in epoca de p...

Tenis in epoca de piatra

Tenis online

Tenis online

Fete la Clubul de T...

Fete la Clubul de Tenis

Dragon Ball Tenis c...

Dragon Ball Tenis cu Foc

Techno tenis

Techno tenis

Expert la Tenis

Expert la Tenis

Tennis galactic

Tennis galactic

Tenis Nunja

Tenis Nunja

Tenis de Masa cu An...

Tenis de Masa cu Angry Birds

Turneul de Tenis pe...

Turneul de Tenis pe Zgura

Tenis 3d

Tenis 3d

Legenda Ping Pongul...

Legenda Ping Pongului

Tenis de Camp 2

Tenis de Camp 2

Campionatul de teni...

Campionatul de tenis

Grifka si Zoniek Pi...

Grifka si Zoniek Ping Pong

Tenis funny

Tenis funny

Tennis grand slam

Tennis grand slam


Mai multe despre jocul Tenis Nunja
Jocul Tenis Nunja face parte din categoria de Jocuri Tenis si a fost jucat ultima oara in data de 27.06.2017 18:06.
Jocul Tenis Nunja a fost adaugat in data de 06.11.2014 13:42 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 157 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?