Tenis de Masa Regal - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Tenis de Masa Regal Descriere Joc: Buna ziua, dragi copii, astazi v-am pregatit un joc inedit care are la baza miscarea. Cu siguranta ca jocul de tenis se numara printre preferatele multora dintre voi insa ce poate fi mai distractiv decat tenisul de masa care nu presupune un foarte mare efort, mai ales pentru ca il veti practica din fata calculatorului. Jocul de ping pong, asa cum mai este denumit, aduce cu sine adversari pe masura pe care va trebui sa-i invingeti cu dibacie si mult antrenament. Fiti foarte atenti la miscarile adversarilor pentru ca acestia vor incerca sa va puna in dificultate. Pentru a reusi sa-i invingeti veti avea nevoie de o gandire tactica foarte bine pusa la punct. Tot ce aveti de facut este sa adunati numarul de puncte care va face castigatori naintea adversarului ca sa va clasati ca cei mai buni jucatori la tenisul de masa. Dupa cum spune si titlu este un joc de tenis regal ce va va da un titlu aparte. Si cum invingatorul poate fi doar unul, perseverati pentru ca obtinerea titlului aduce cu sine multa distractie.
Jocul Tenis de Masa Regal a fost adaugat in data de 21.11.2014 13:05, fost jucat pana acum de un numar de 487 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 2 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Tenis de Masa Regal

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc de tenis, joc de tenis gratis pentru copii, joc de tenis online, joc gratis, joc gratis online, joc gratis virtual, joc online, joc online de tenis, joc online gratis, joc ping pong, joc ping pong online, joc ping pong regesc, joc ping pong virtual, joc virtual, joc virtual gratis, jocuri 3d, jocuri 3d cu ping pong, jocuri 3d cu tenis, jocuri 3d noi, jocuri de tenis gratis pentru copii, jocuri de tenis pentru copii, jocuri ping pong, jocuri ping pong regesc, jocuri ping pong virtual, ping pong, ping pong regesc, tenis, tenis 3d

Tenis de Masa Regal

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Tenis de Masa Regal

Tenis de Masa Inedi...

Tenis de Masa Inedit

Jucatoare de Tenis ...

Jucatoare de Tenis pe Plaja

Tenis de Masa in Lu...

Tenis de Masa in Lumea Paletelor Plutitoare

Lumea Sporturilor T...

Lumea Sporturilor Tenis de Masa

Maestru la Tenis

Maestru la Tenis

Tenis 3d

Tenis 3d

Loglod Tenis

Loglod Tenis

Box brothers tennis...

Box brothers tennis

Doctorita Plusica T...

Doctorita Plusica Tenis de Masa

Tenis de camp

Tenis de camp

Tennis grand slam

Tennis grand slam

Tenis cu Lovituri S...

Tenis cu Lovituri Smash

Wimbledon grand sla...

Wimbledon grand slam

Campionatul de teni...

Campionatul de tenis

Tenis in epoca de p...

Tenis in epoca de piatra

Fete la Clubul de T...

Fete la Clubul de Tenis

Tenis in Doi

Tenis in Doi

Tenis de Camp 2

Tenis de Camp 2

Stickman Badminton...

Stickman Badminton

Ping pong

Ping pong


Mai multe despre jocul Tenis de Masa Regal
Jocul Tenis de Masa Regal face parte din categoria de Jocuri Tenis si a fost jucat ultima oara in data de 17.01.2019 06:23.
Jocul Tenis de Masa Regal a fost adaugat in data de 21.11.2014 13:05 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 487 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?