Tenis cu Tehnologie - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Tenis cu Tehnologie Descriere Joc: Ne bucuram de fiecare data cand avem pentru voi cate un joc nou din categoria celor cu tenis de camp pentru ca ele sunt destul de multe si variate incat cu siguranta va veti dori sa le jucati si sa incercati sa iesiti castigatori. In jocul de astazi veti avea parte de un joc de tenis in viitor pentru ca este plin de tehnologie si peste tot in sala sunt diferite aparate care inregistreaza punctele pe care le obtineti si de la care primiti foarte multe bonusuri. Daca v-am starnit curiozitatea puteti sa dati start jocului, sa urmariti cu atentie indicatiile date si apoi sa dati dati tot ce puteti ca sa castigati. De aceasta data mingea de tenis pe care voi o veti lovi in joc cu niste rachete foarte moderne, va trebui sa loveasca toate portile din terenul adversarului ca sa strangeti cat mai multe puncte si in felul acesta sa puteti castiga acest meci. In joc trebuie sa va miscati foarte repede ca sa pasati de fiecare data mingea pentru a aduna puncte. Jocul are mai multe runde si voi trebuie sa incercati sa castigati cat mai multe ca sa va clasati printre cei mai buni. Dati tot ce puteti si descurcati-va cat mai bine in joc cu un tenis plin de tehnologie!
Jocul Tenis cu Tehnologie a fost adaugat in data de 26.10.2014 12:45, fost jucat pana acum de un numar de 400 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Tenis cu Tehnologie

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc cu roboti, joc cu tenis, joc de tenis, joculete 2014 cu roboti, joculete 2014 cu tenis, joculete cu roboti, joculete cu roboti tenis, joculete cu techno tenis, joculete cu tenis, joculete cu tenis cu roboti, joculete cu tenis online, joculete distractive, joculete distractive cu roboti, joculete distractive cu tenis, joculete gratis cu roboti, joculete gratis cu tenis, joculete noi cu roboti, joculete noi cu tenis, joculete online, joculete online cu roboti, joculete online cu tenis, joculete pentru copii, joculete pentru copii cu roboti, joculete pentru copii cu tenis, roboti, roboti joc, roboti joculete, roboti teni, techno tenis, tenis, tenis cu roboti, tenis joc, tenis joculete, tenis online

Tenis cu Tehnologie

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Tenis cu Tehnologie

Grifka si Zoniek Pi...

Grifka si Zoniek Ping Pong

Tenis online

Tenis online

Rex Tenis de Masa

Rex Tenis de Masa

Testoasele Ninja Te...

Testoasele Ninja Tenis de Masa

Tenis de Masa cu Pe...

Tenis de Masa cu Personalitati

Tenis la dublu

Tenis la dublu

Tenis cu Lovituri S...

Tenis cu Lovituri Smash

Tenis Smash

Tenis Smash

Tenis de Camp 2

Tenis de Camp 2

Tenis cu Ninja

Tenis cu Ninja

Loglod Tenis

Loglod Tenis

Lumea Sporturilor T...

Lumea Sporturilor Tenis de Masa

Ping Pong cu Pou

Ping Pong cu Pou

Tenis de Masa cu An...

Tenis de Masa cu Angry Birds

Tenis master

Tenis master

Expert la Tenis

Expert la Tenis

Techno tenis

Techno tenis

Jucatoare de Tenis ...

Jucatoare de Tenis pe Plaja

Maestru la Tenis

Maestru la Tenis

Turneul de Tenis de...

Turneul de Tenis de Camp


Mai multe despre jocul Tenis cu Tehnologie
Jocul Tenis cu Tehnologie face parte din categoria de Jocuri Tenis si a fost jucat ultima oara in data de 21.10.2018 00:58.
Jocul Tenis cu Tehnologie a fost adaugat in data de 26.10.2014 12:45 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 400 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?