Tenis cu Stickman - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocurizz.ro/jocuri-cu-masini jocurizz.ro/jocuri-fete jocurizz.ro/jocuri-de-colorat jocurizz.ro/jocuri-fotbal jocurizz.ro/jocuri-cartoon-network jocuriimpuscaturi.net
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Tenis cu Stickman Descriere Joc: Iata ca jocurile de tenis nu se opresc aici ci contiuna sa va aduca mereu cate ceva nou ca voi sa va puteti distra in continuare. Desi jocurile de tenis pastreaza aceleasi reguli de joc ele aduc mereu ceva diferit fie cadrul de joc, fie personajele care mereu sunt altele. In jocul de astazi va veti juca cu stickman, un omulet din sfoara care este gata sa joace si sa arate de ce este in stare. Iata ca el se pricepe si la tenis chiar foarte bine si astazi va participa la un turneu unde va trebui sa joace cu cei mai buni jucatori pe care trebuie sa ii infranga pentru a putea castiga. Tot ce aveti de facut este sa serviti foarte bine mingea si apoi sa jucati fara ca mingea sa va scape pentru a putea aduna cat mai multe puncte si sa va invingeti adversarul. Cu timpul cand veti inainta in joc veti avea adversari din ce in ce mai puternici pe care trebuie sa ii infrangeti si pe ei ca sa puteti ajunge cat mai departe. Dati tot ce puteti si fiti foarte buni la jocurile noastre de tenis trecand cu bine de fiecare adversar indiferent cat de puternic ar fi!
Jocul Tenis cu Stickman a fost adaugat in data de 09.11.2014 08:53, fost jucat pana acum de un numar de 96 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti si tasta space ca sa jucati jocul Tenis cu Stickman

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jcouri cu tenis, jocuri 2014 cu tenis, jocuri cu sport, jocuri cu sport tenis, jocuri cu tenis distractive, jocuri cu tenis stickman, jocuri interesante cu tenis, jocuri noi cu tenis, jocuri online cu tenis, jocuri tenis cu racheta, jocuri tenis de camp, sport jocuri, stickman tenis, tenis, tenis de camp, tenis de camp online, tenis online, tenis pentru copii, tenis stickman, tenis virtual

Tenis cu Stickman

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Tenis cu Stickman

Grandslam la Tenis...

Grandslam la Tenis

Tenis online

Tenis online

Tennis grand slam

Tennis grand slam

Tenis in epoca de p...

Tenis in epoca de piatra

Tenis cu Stickman

Tenis cu Stickman

Monster High Tenis ...

Monster High Tenis de Masa

Violeta si Ludmila ...

Violeta si Ludmila Joaca Tenis de Masa

Grand slam tenis

Grand slam tenis

Tenis cu Mickey si ...

Tenis cu Mickey si Donald

Ana si Hans Tenis d...

Ana si Hans Tenis de Masa

Tenis Nunja

Tenis Nunja

Tenis pentru copii...

Tenis pentru copii


Mai multe despre jocul Tenis cu Stickman
Jocul Tenis cu Stickman face parte din categoria de Jocuri Tenis si a fost jucat ultima oara in data de 22.05.2017 02:49.
Jocul Tenis cu Stickman a fost adaugat in data de 09.11.2014 08:53 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 96 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?