Tarzan Puzzle - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Tarzan Puzzle Descriere Joc: Cine a spus ca e inspaimantator in jungla? Nu si in jungla in care a crescut Tarzan, aici este o lume aparte plina de aventura si poveste unde intamplarile au finaluri fericite. E tare bine sa convietuiesti laolalta cu animalele din jungla si sa poti fi prietenul lor! Asta i s-a intamplat prietenului vostru Tarzan, de mic copil a fost crescut de o familie de maimute care l-au ingrijit si crescut ca pe propriul lor pui. Venim astazi la voi cu un nou joc online Tarzan Puzzle, un joc in care trebuie sa asezati fiecare piesa la locul ei pentru a realiza o imagine cu prietenul vostru indragit. Puzzle-ul de astazi este unul care va ofera cate o piesa treptat accesand butonul rosu din partea dreapta de jos a jocului. Piesele va sunt date aleator si voi trebuie sa o asezati la locul potrivit. Aveti in joc si poza umbrita pe care voi sa asezati piesele ca sa puteti termina puzzle-ul. Asezati piesele cu prietenul vostru Tarzan si distrati-va impreuna!
Jocul Tarzan Puzzle a fost adaugat in data de 17.03.2014 23:35, fost jucat pana acum de un numar de 979 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Tarzan Puzzle

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joaca jocuri pazal, joaca jocuri puzzle, joaca jocuri tarzan, jocuri aventurile lui tarzan, jocuri cu tarzan, jocuri cu tarzan mare, jocuri gratis, jocuri gratis cu tarzan, jocuri little tarzan puzzle, jocuri noi tarzan, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu tarzan, jocuri puzzle, jocuri puzzle 2014, jocuri puzzle cu tarzan, jocuri puzzle cu tarzan micut, jocuri puzzle tarzan 2014, jocuri tarzan, jocuri tarzan 2014, jocuri tarzan cel mic, jocuri tarzan in junga, jocuri tarzan mic, jocuri tarzan si jane, jocuri tarzan si jane online, jocuri tarzan si prietenii, jocuri tip puzzle, jocuri tip puzzle 2014, jocuri tip puzzle online, noi jocuri de puzzle, noi jocuri puzzle tarzan, puzzle, puzzle 2014, puzzle online, puzzle online 2014 , tarzan

Tarzan Puzzle

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Tarzan Puzzle

Poze cu Tarzan

Poze cu Tarzan

Tarzan zburatorul

Tarzan zburatorul

Alfabetul lui Tarza...

Alfabetul lui Tarzan

Balanseaza-te cu Ta...

Balanseaza-te cu Tarzan

Tarzan Puzzle 2

Tarzan Puzzle 2

Tarzan si porcul mi...

Tarzan si porcul mistret

Tarzan de Memorie

Tarzan de Memorie

Tarzan Escape

Tarzan Escape

Micul Tarzan

Micul Tarzan

Coloreaza cu Tarzan...

Coloreaza cu Tarzan

Tarzan Puzzle

Tarzan Puzzle

Aventura lui Tarzan...

Aventura lui Tarzan 2

Jane siTarzan

Jane siTarzan

Tarzan Obiectele As...

Tarzan Obiectele Ascunse

Tarzan cel Mic

Tarzan cel Mic

Memory cu Tarzan

Memory cu Tarzan

Tarzan in Incurcatu...

Tarzan in Incurcatura

Tarzan si Cita

Tarzan si Cita

Tarzan Obiecte Ascu...

Tarzan Obiecte Ascunse

Tarzan Logic

Tarzan Logic


Mai multe despre jocul Tarzan Puzzle
Jocul Tarzan Puzzle face parte din categoria de Jocuri cu Tarzan si a fost jucat ultima oara in data de 21.08.2018 13:40.
Jocul Tarzan Puzzle a fost adaugat in data de 17.03.2014 23:35 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 979 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?