Tarzan Puzzle - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Tarzan Puzzle Descriere Joc: Cine a spus ca e inspaimantator in jungla? Nu si in jungla in care a crescut Tarzan, aici este o lume aparte plina de aventura si poveste unde intamplarile au finaluri fericite. E tare bine sa convietuiesti laolalta cu animalele din jungla si sa poti fi prietenul lor! Asta i s-a intamplat prietenului vostru Tarzan, de mic copil a fost crescut de o familie de maimute care l-au ingrijit si crescut ca pe propriul lor pui. Venim astazi la voi cu un nou joc online Tarzan Puzzle, un joc in care trebuie sa asezati fiecare piesa la locul ei pentru a realiza o imagine cu prietenul vostru indragit. Puzzle-ul de astazi este unul care va ofera cate o piesa treptat accesand butonul rosu din partea dreapta de jos a jocului. Piesele va sunt date aleator si voi trebuie sa o asezati la locul potrivit. Aveti in joc si poza umbrita pe care voi sa asezati piesele ca sa puteti termina puzzle-ul. Asezati piesele cu prietenul vostru Tarzan si distrati-va impreuna!
Jocul Tarzan Puzzle a fost adaugat in data de 17.03.2014 23:35, fost jucat pana acum de un numar de 1065 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Tarzan Puzzle

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joaca jocuri pazal, joaca jocuri puzzle, joaca jocuri tarzan, jocuri aventurile lui tarzan, jocuri cu tarzan, jocuri cu tarzan mare, jocuri gratis, jocuri gratis cu tarzan, jocuri little tarzan puzzle, jocuri noi tarzan, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu tarzan, jocuri puzzle, jocuri puzzle 2014, jocuri puzzle cu tarzan, jocuri puzzle cu tarzan micut, jocuri puzzle tarzan 2014, jocuri tarzan, jocuri tarzan 2014, jocuri tarzan cel mic, jocuri tarzan in junga, jocuri tarzan mic, jocuri tarzan si jane, jocuri tarzan si jane online, jocuri tarzan si prietenii, jocuri tip puzzle, jocuri tip puzzle 2014, jocuri tip puzzle online, noi jocuri de puzzle, noi jocuri puzzle tarzan, puzzle, puzzle 2014, puzzle online, puzzle online 2014 , tarzan

Tarzan Puzzle

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Tarzan Puzzle

Balanseaza-te cu Ta...

Balanseaza-te cu Tarzan

Mingea lui Tarzan

Mingea lui Tarzan

Mowgli si Tarzan

Mowgli si Tarzan

Tarzan si cifrele a...

Tarzan si cifrele ascunse

Puzzle cu Tarzan

Puzzle cu Tarzan

Puzzle cu Tarzan si...

Puzzle cu Tarzan si Jane

Mario si Tarzan

Mario si Tarzan

Tarzan si porcul mi...

Tarzan si porcul mistret

Jane siTarzan

Jane siTarzan

Memory cu Tarzan

Memory cu Tarzan

Tarzan cel Mic

Tarzan cel Mic

Tarzan in Jungla Te...

Tarzan in Jungla Terorii

Tarzan la motocros...

Tarzan la motocros

Micul Tarzan

Micul Tarzan

Coloreaza-l pe Tarz...

Coloreaza-l pe Tarzan

Tarzan Obiectele As...

Tarzan Obiectele Ascunse

Tarzan in Incurcatu...

Tarzan in Incurcatura

Imagini cu Tarzan

Imagini cu Tarzan

Tarzan Puzzle 2

Tarzan Puzzle 2

Cursa lui Tarzan

Cursa lui Tarzan


Mai multe despre jocul Tarzan Puzzle
Jocul Tarzan Puzzle face parte din categoria de Jocuri cu Tarzan si a fost jucat ultima oara in data de 16.01.2019 14:38.
Jocul Tarzan Puzzle a fost adaugat in data de 17.03.2014 23:35 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1065 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?