Tarzan pe Liane Puzzle - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Tarzan pe Liane Puzzle Descriere Joc: Prietenul vostru Tarzan se intoarce la voi cu un nou joc de observatie si trebuie sa asezati fiecare piesa la locul ei ca sa realizati imaginea. Tarzan va ofera o imagine foarte frumoasa cu el si prietenii lui pe liane sarind dintr-o parte in alta. Jocul nostru de astazi Tarzan pe Liane Puzzle este un joc de puzzle in care trebuie sa asezati toate piesele la locul lor ca sa realizati imaginea. Tot ce aveti de facut este sa dati click pe butonul rosu ca sa primiti cate o piesa pe care o veti aseza corect pe imaginea umbrita ca sa o completati frumos. Imaginea umbrita va este oferita ca sa va vina mai usor sa gasiti locul fiecarei piese si sa terminati in cel mai scurt timp de rezolvat puzzle-ul. Veti mai primi o noua piesa accesand butonul rosu dupa ce ati asezat-o corect pe cea primita. Veniti alaturi de Tarzan si prietenii lui si distrati-va cu noul lui joc de puzzle!
Jocul Tarzan pe Liane Puzzle a fost adaugat in data de 05.06.2014 15:06, fost jucat pana acum de un numar de 1300 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 3 stele.

Instructiuni joc: Foloseste mouse-ul pentru a juca jocul Tarzan pe Liane Puzzle.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joaca jocuri pazal, joaca jocuri puzzle, joaca jocuri tarzan, jocuri aventurile lui tarzan, jocuri cu tarzan, jocuri cu tarzan mare, jocuri de puzzle, jocuri gratis, jocuri gratis cu tarzan, jocuri little tarzan puzzle, jocuri noi, jocuri noi tarzan, jocuri pazal, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu tarzan, jocuri puzzle, jocuri puzzle 2, jocuri puzzle 2014, jocuri puzzle cu tarzan, jocuri puzzle cu tarzan micut, jocuri puzzle tarzan 2014, jocuri tarzan, jocuri tarzan 2014, jocuri tarzan cel mic, jocuri tarzan in junga, jocuri tarzan mic, jocuri tarzan si jane, jocuri tarzan si jane online, jocuri tarzan si prietenii, jocuri tip puzzle, jocuri tip puzzle 2014, jocuri tip puzzle online, noi jocuri de puzzle, noi jocuri puzzle, noi jocuri puzzle tarzan, puzzle, puzzle 2014, puzzle online, puzzle online 2014, tarzan, tarzan 2014, tarzan si jane

Tarzan pe Liane Puzzle

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Tarzan pe Liane Puzzle

Aventura lui Tarzan...

Aventura lui Tarzan in jungla

Micul Tarzan

Micul Tarzan

Tarzan omul junglei...

Tarzan omul junglei

Tarzan in Incurcatu...

Tarzan in Incurcatura

Poze cu Tarzan

Poze cu Tarzan

Tarzan Obiectele As...

Tarzan Obiectele Ascunse

Cursa lui Tarzan

Cursa lui Tarzan

Aventura lui Tarzan...

Aventura lui Tarzan 2

Tarzan zburatorul

Tarzan zburatorul

Evadarea lui Tarzan...

Evadarea lui Tarzan

Coloreaza cu Tarzan...

Coloreaza cu Tarzan

Jane siTarzan

Jane siTarzan

Maimuta lui Tarzan...

Maimuta lui Tarzan

Tarzan Puzzle 2

Tarzan Puzzle 2

Tarzan Escape

Tarzan Escape

Coloreaza-l pe Tarz...

Coloreaza-l pe Tarzan

Tarzan de Memorie

Tarzan de Memorie

Tarzan Litere Ascun...

Tarzan Litere Ascunse

Imagini cu Tarzan

Imagini cu Tarzan

Tarzan in Jungla Te...

Tarzan in Jungla Terorii


Mai multe despre jocul Tarzan pe Liane Puzzle
Jocul Tarzan pe Liane Puzzle face parte din categoria de Jocuri cu Tarzan si a fost jucat ultima oara in data de 21.03.2019 16:00.
Jocul Tarzan pe Liane Puzzle a fost adaugat in data de 05.06.2014 15:06 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1300 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?