Tarzan in Jungla Terorii - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Tarzan in Jungla Terorii Descriere Joc: Se pare ca jungla in care a crescut Tarzan nu este mereu la fel de prietenoasa si poti gasi in ea capcane care sa te faca sa traiesti momente de groaza. In jocul de astazi il veti avea alaturi de voi pe Tarzan, omul junglei, pe care il indragiti foarte mult si alaturi de care v-ati jucat adesea. Ne-am gandit sa mai adaugam acestei colectii un joc nou pe care sa il jucati cu placere pe site-ul nostru jocuritarzan.ro ca sa va distrati si sa porniti intr-o noua aventura prin jungla care mai este inca un mister si pentru Tarzan. In acest joc veti merge alaturi de eroul vostru ca sa il ajutati sa treaca cu bine de fiecare obstacol care ii iese in cale, sa adunati cat mai multe obiecte bonus. In acest joc aveti un numar limitat de vieti pe care sa nu le pierdeti atat de usor ca sa puteti ajunge cu bine la finalul traseului. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de parcurs un drum periculos si plin de capcane peste care sa il treceti cu bine. Veniti alaturi de eroul vostru si treceti cu bine de fiecare traseu in parte ca Tarzan sa se familiarizeze si cu aceasta parte a junglei!
Jocul Tarzan in Jungla Terorii a fost adaugat in data de 07.08.2014 15:33, fost jucat pana acum de un numar de 795 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti si tasta space ca sa jucati jocul Tarzan in Jungla Terorii

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc cu tarzan, joc tarzan in jungla blestemata, jocuri aventura, jocuri cu tarzan, jocuri cu tarzan aventura, jocuri cu tarzan gratis, jocuri cu tarzan in jungla, jocuri cu tarzan noi, jocuri cu tarzan online, jocuri de aventura, jocuri de aventura cu tarzan, jocuri distractive cu tarzan, jocuri gratis, jocuri gratis cu tarzan, jocuri gratis de aventura, jocuri noi, jocuri noi cu tarzan, jocuri noi de aventura, jocuri online, jocuri online cu tarzan, jocuri tarzan, jocuri tarzan si jungla, jocuri tarzan si jungla blestemata, tarzan, tarzan in jungla, tarzan in jungla blestemata, tarzan jocuri, tarzan noi, tarzan omul junglei

Tarzan in Jungla Terorii

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Tarzan in Jungla Terorii

Tarzan in Jungla Te...

Tarzan in Jungla Terorii

Tarzan Puzzle 2

Tarzan Puzzle 2

Evadarea lui Tarzan...

Evadarea lui Tarzan

Poze cu Tarzan

Poze cu Tarzan

Tarzan de Memorie

Tarzan de Memorie

Memory cu Tarzan

Memory cu Tarzan

Tarzan de Colorat

Tarzan de Colorat

Tarzan pe motocicle...

Tarzan pe motocicleta

Micul Tarzan

Micul Tarzan

Tarzan Puzzle Mania...

Tarzan Puzzle Mania

Tarzan Obiecte Ascu...

Tarzan Obiecte Ascunse

Puzzle cu Tarzan si...

Puzzle cu Tarzan si Jane

Aventura lui Tarzan...

Aventura lui Tarzan 2

Tarzan Numere Ascun...

Tarzan Numere Ascunse

Tarzan Logic

Tarzan Logic

Tarzan Obiectele As...

Tarzan Obiectele Ascunse

Tarzan si cifrele a...

Tarzan si cifrele ascunse

Tarzan Aventura dup...

Tarzan Aventura dupa Diamante

Aventura lui Tarzan...

Aventura lui Tarzan in jungla

Tarzan Litere Ascun...

Tarzan Litere Ascunse


Mai multe despre jocul Tarzan in Jungla Terorii
Jocul Tarzan in Jungla Terorii face parte din categoria de Jocuri cu Tarzan si a fost jucat ultima oara in data de 17.12.2017 11:31.
Jocul Tarzan in Jungla Terorii a fost adaugat in data de 07.08.2014 15:33 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 795 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?