Tancuri in Actiune - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Tancuri in Actiune Descriere Joc: Jocurile noastre cu tancuri par destul de atractive si interesante pe placul multora care indragesc strategia si lupta si care stiu ce au de facut pentru a se pazi si a avea grija de o baza militara. In jocul de astazi va invitam alaturi de noi ca sa va descurcati de minune incercand sa dati tot ce aveti mai bun pentru a va proteja trofeul de tancurile inamice care apar de peste tot si pe care voi sa le eliminati inainte ca ele sa va termine toata viata. Voi aveti misiunea de a va conduce tancul din joc cat mai bine si cu mare grija ca sa nu fie atacat de adversari si pentru a inainta cat mai mult in joc pana veti reusi sa eliminati toate tancurile si sa reusiti la randul vostru sa elimnati totemul lor. Tancurile sunt un fel de masinarii inventate sa distruga asa cum le veti vedea si pe cele din jocul nostru de astazi, insa misiunea tancului vostru este sa isi apere cat mai bine trofemul ca sa nu cada pe mana tancurilor inamice ca sa il distruga pentru ca atunci veti pierde si veti fi nevoiti sa o luati de la capat. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti o noua astfel de misiune pe care sa o finalizati cu bine ca sa puteti trece mai departe la un nou nivel. Cu fiecare tanc inamic eliminat veti primi si foarte multe puncte.
Jocul Tancuri in Actiune a fost adaugat in data de 29.11.2014 12:12, fost jucat pana acum de un numar de 570 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 3 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti si tasta space ca sa jucati jocul Tancuri in Actiune

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu razboaie cu tancuri, jocuri cu tancuri, jocuri cu tancuri 2014, jocuri cu tancuri de razboi, jocuri cu tancuri puternice, jocuri de lupte, jocuri de lupte cu tancuri, jocuri distractive cu tancuri, jocuri gratis cu tancuri, jocuri noi cu tancuri, jocuri online cu tancuri, jocuri pentru copii cu tancuri, razboaie cu tancuri, razboi cu tancul, tancuri, tancuri jocuri, tancuri jocuri online, tancuri online jocuri

Tancuri in Actiune

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Tancuri in Actiune

Ultimul Tanc Ramas...

Ultimul Tanc Ramas

Invazia tancurilor...

Invazia tancurilor

Provocari cu Tancul...

Provocari cu Tancul

Tancul din Armata d...

Tancul din Armata de Parcat

Atacul Tancului 2

Atacul Tancului 2

Distrugatorul de ta...

Distrugatorul de tancuri

Tancul SWAT

Tancul SWAT

Tancuri in trei

Tancuri in trei

Tancul Rusesc

Tancul Rusesc

Tancul distrugator...

Tancul distrugator

Curse cu Tancuri

Curse cu Tancuri

Operatiune de Iarna...

Operatiune de Iarna cu Tancul

Tancuri in Actiune...

Tancuri in Actiune

Razboi cu Tancuri

Razboi cu Tancuri

Tanc 3D

Tanc 3D

Tancul

Tancul

Super tanchistul

Super tanchistul

Distruge tancurile...

Distruge tancurile

Mario cu Tancul

Mario cu Tancul

Aventura Tancului

Aventura Tancului


Mai multe despre jocul Tancuri in Actiune
Jocul Tancuri in Actiune face parte din categoria de Jocuri cu Tancuri si a fost jucat ultima oara in data de 20.03.2019 23:31.
Jocul Tancuri in Actiune a fost adaugat in data de 29.11.2014 12:12 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 570 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?