Tancuri 3D de Parcat - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Tancuri 3D de Parcat Descriere Joc: V-am obisnuit ca la jocurile de parcat sa aveti numai masini pe care sa le conduceti si sa le pozitionati corect pe locul de parcare, insa noi avem si altfel de vehicule care au nevoie sa fie parcate intr-un anumit loc cum ar fi, de exemplu, un tanc. Dupa cum o sa observati si voi in joc veti vedea ca tancurile se vor conduce ceva mai greu decat masinile si va trebui sa va feriti de unele obstacole ca sa va duceti cu bine la final misiunea. Jocul este impartit pe nivele si la fiecare nivel veti avea de parcat tancul intr-un anumit loc fara probleme ca sa puteti trece mai departe la un alt nivel. Cu cat veti inainta in joc misiunea voastra va fi din ce in ce mai dificila insa noi credem ca veti trece cu bine peste fiecare incercare pe care v-o cere jocul. Cu fiecare parcare corecta a tancului veti putea aduna cat mai multe puncte. Noi suntem siguri ca veti fi foarte talentati si la condusul tancurilor si veti putea sa va impliniti fiecare misiune din joc cu succes garantat!
Jocul Tancuri 3D de Parcat a fost adaugat in data de 05.04.2015 12:46, fost jucat pana acum de un numar de 685 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 8 ori, iar media rezultata este de 3.875 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti si tasta space ca sa jucati jocul Tancuri 3D de Parcat

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015 de parcat, joc 3d de parcat, joc 3d de parcat 2015, joc cu tancuri 3d, joc de parcat 3d, joc de parcat cu tancuri, joc de parcat pentru copii 3d, joc nou 3d, joc nou cu tancuri, joc online 3d, joc online de parcat, joc pentru copii 3d, joc pentru copii de parcat, jocuri 2015 cu tancuri, jocuri noi de parcat

Tancuri 3D de Parcat

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Tancuri 3D de Parcat

Razboi cu Tancuri

Razboi cu Tancuri

Desert Storm

Desert Storm

Tancuri 3D de Parca...

Tancuri 3D de Parcat

Tanchistul

Tanchistul

Modern Tanks

Modern Tanks

Distrugatorul de ta...

Distrugatorul de tancuri

Lupta Tancului

Lupta Tancului

Atacul tancului

Atacul tancului

Ultimul Tanc Ramas...

Ultimul Tanc Ramas

Tanc 3D

Tanc 3D

Tancuri in Actiune...

Tancuri in Actiune

Distruge tancurile...

Distruge tancurile

Aventura Tancului p...

Aventura Tancului pe Zapada

Tancul din Armata d...

Tancul din Armata de Parcat

Tancul Rusesc

Tancul Rusesc

Awesome Tanks 2

Awesome Tanks 2

Tankomania

Tankomania

Tancuri in trei

Tancuri in trei

Arena tancurilor

Arena tancurilor

Tancul turbo

Tancul turbo


Mai multe despre jocul Tancuri 3D de Parcat
Jocul Tancuri 3D de Parcat face parte din categoria de Jocuri cu Tancuri si a fost jucat ultima oara in data de 15.06.2018 20:11.
Jocul Tancuri 3D de Parcat a fost adaugat in data de 05.04.2015 12:46 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 685 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?