Tancuri 3D de Parcat - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Tancuri 3D de Parcat Descriere Joc: V-am obisnuit ca la jocurile de parcat sa aveti numai masini pe care sa le conduceti si sa le pozitionati corect pe locul de parcare, insa noi avem si altfel de vehicule care au nevoie sa fie parcate intr-un anumit loc cum ar fi, de exemplu, un tanc. Dupa cum o sa observati si voi in joc veti vedea ca tancurile se vor conduce ceva mai greu decat masinile si va trebui sa va feriti de unele obstacole ca sa va duceti cu bine la final misiunea. Jocul este impartit pe nivele si la fiecare nivel veti avea de parcat tancul intr-un anumit loc fara probleme ca sa puteti trece mai departe la un alt nivel. Cu cat veti inainta in joc misiunea voastra va fi din ce in ce mai dificila insa noi credem ca veti trece cu bine peste fiecare incercare pe care v-o cere jocul. Cu fiecare parcare corecta a tancului veti putea aduna cat mai multe puncte. Noi suntem siguri ca veti fi foarte talentati si la condusul tancurilor si veti putea sa va impliniti fiecare misiune din joc cu succes garantat!
Jocul Tancuri 3D de Parcat a fost adaugat in data de 05.04.2015 12:46, fost jucat pana acum de un numar de 794 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 9 ori, iar media rezultata este de 3.55556 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti si tasta space ca sa jucati jocul Tancuri 3D de Parcat

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015 de parcat, joc 3d de parcat, joc 3d de parcat 2015, joc cu tancuri 3d, joc de parcat 3d, joc de parcat cu tancuri, joc de parcat pentru copii 3d, joc nou 3d, joc nou cu tancuri, joc online 3d, joc online de parcat, joc pentru copii 3d, joc pentru copii de parcat, jocuri 2015 cu tancuri, jocuri noi de parcat

Tancuri 3D de Parcat

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Tancuri 3D de Parcat

Provocari cu Tancul...

Provocari cu Tancul

Tancul

Tancul

Tancul de razboi

Tancul de razboi

Awesome Tanks 2

Awesome Tanks 2

Distruge tancurile...

Distruge tancurile

Tanchistul

Tanchistul

Tancul Zorro

Tancul Zorro

Tank 2012

Tank 2012

Atacul tancului

Atacul tancului

Tancul distrugator...

Tancul distrugator

Tancul Rusesc

Tancul Rusesc

Tancul in Curse pe ...

Tancul in Curse pe Zapada

Distruge bazele ina...

Distruge bazele inamice

Desert Storm

Desert Storm

Atacul Tancului 2

Atacul Tancului 2

Lupta Tancului

Lupta Tancului

Distrugatorul de ta...

Distrugatorul de tancuri

Curse cu Tancuri

Curse cu Tancuri

Tancuri in trei

Tancuri in trei

Urmariri cu Tancul...

Urmariri cu Tancul


Mai multe despre jocul Tancuri 3D de Parcat
Jocul Tancuri 3D de Parcat face parte din categoria de Jocuri cu Tancuri si a fost jucat ultima oara in data de 23.09.2018 05:50.
Jocul Tancuri 3D de Parcat a fost adaugat in data de 05.04.2015 12:46 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 794 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?