Superman Rezolva Puzzle - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Superman Rezolva Puzzle Descriere Joc: Superman se intoarce cu un nou joc de observatie in care trebuie sa realizati un puzzle nou cu o imagine frumoasa cu Superman desprinsa din seria animata. Jocul nostru de astazi Superman Rezolva Puzzle este un joc de puzzle in care trebuie sa asezati fiecare piesa la locul ei ca sa realizati imaginea frumoasa cu super eroul vostru indragit in timp ce se transforma in erou ca sa porneasca intr-o misiune de salvare. Tot ce aveti de facut este sa accesati butonul rosu din stanga ecranului de joc ca sa vi se dea cate o piesa aleator si sa o asezati pe imaginea umbrita. Daca piesa nu a fost asezata corect jocul nu va va da o alta piesa. Dati dovada de un spirit de observatie foarte bun ca sa descoperiti locul potrivit al fiecarei piese ca imaginea sa fie completata si puzzle-ul terminat. Incercati sa scoateti cel mai bun timp ca sa va clasati printre cei mai buni jucatori!
Jocul Superman Rezolva Puzzle a fost adaugat in data de 11.05.2014 21:50, fost jucat pana acum de un numar de 816 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Superman Rezolva Puzzle

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joaca jocuri pazal, joaca jocuri puzzle, jocuri 2014, jocuri 2014 man of steel, jocuri 2014 superman, jocuri 3d, jocuri 3d cu superman, jocuri aventra cu superman, jocuri cu superman, jocuri cu superman online, jocuri de puzzle, jocuri distractive superman, jocuri gratis, jocuri gratis superman, jocuri liga dreptatii, jocuri man of steel, jocuri noi, jocuri noi superman, jocuri online, jocuri online puzzle superman, jocuri pazal, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu superman, jocuri puzzle, jocuri puzzle 2, jocuri puzzle 2014, jocuri puzzle 2014 cu superman, jocuri puzzle superman online, jocuri super eroi, jocuri superman puzzle, jocuri tip puzzle, jocuri tip puzzle 2014, jocuri tip puzzle online, man of steel, noi jocuri cu man of steel, noi jocuri de puzzle, noi jocuri puzzle, noi jocuri puzzle cu superman, online 2014, puzzle, puzzle 2014, puzzle cu superman, puzzle online, puzzle online 2014, superman, superman puzzle 2014

Superman Rezolva Puzzle

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Superman Rezolva Puzzle

Gaseste Diferentele...

Gaseste Diferentele cu Superman 2

Superman 1

Superman 1

Micul Superman

Micul Superman

Litere Ascunse cu S...

Litere Ascunse cu Superman

Superman metropolis...

Superman metropolis

Superman se Intoarc...

Superman se Intoarce Puzzle Rotativ

Puzzle Superman

Puzzle Superman

Superman Distruge M...

Superman Distruge Meteoriti

Superman se Bate cu...

Superman se Bate cu Bulgari

Superman Justitiaru...

Superman Justitiarul

Superman Rezolva Pu...

Superman Rezolva Puzzle

Superman Omul de Ot...

Superman Omul de Otel

Puzzle cu Superman ...

Puzzle cu Superman 2

Superman Contra Lex...

Superman Contra Lex Luthor

Apara Orasul cu Sup...

Apara Orasul cu Superman

Superman Memorie

Superman Memorie

Superman academy

Superman academy

Superman Zbor in Me...

Superman Zbor in Metropolis

Superman cu poze

Superman cu poze

Liga lui Superman

Liga lui Superman


Mai multe despre jocul Superman Rezolva Puzzle
Jocul Superman Rezolva Puzzle face parte din categoria de Jocuri cu Superman si a fost jucat ultima oara in data de 08.01.2019 08:07.
Jocul Superman Rezolva Puzzle a fost adaugat in data de 11.05.2014 21:50 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 816 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?