Strumfii Cauta Diamante - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Strumfii Cauta Diamante Descriere Joc: Daca v-a fost dor de prietnii voatri albastri, Strumfii, iata ca ei sosesc la voi cu un nou joc in care vor sa se distreze cat mai mult alaturi de voi cautand diamante. Veti porni in aventura diamantelor cu strumful Nazdravan care este foarte priceput sa gaseasca diamantele chiar in mina. Si-a propus sa adune o mare comoara pentru tori prietenii lui ca fiecare sa poata avea cate un diamant in casa sa. Insa aceasta munca nu este atat de usoara pecum a crezut la inceput de aceea are nevoie de ajutorul vostru ca sa poata aduna toate diamantele de la fiecare nivel. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de gasit un anumit numar de diamante ca sa puteti trece mai departe la un nou nivel. Tot ce aveti de facut este sa sapati folosindu-va de atastele sageti ca sa puteti inainta, insa trebuie sa ganditi foarte bine traseu pe care urmeaza sa-l sapati ca sa puteti ajunge in partea de sus ca sa adunati si de acolo ca sa ajungeti la final. Porniti alaturi de struf si ajutati-l sa adune diamantele si cheile de la fiecare nivel!
Jocul Strumfii Cauta Diamante a fost adaugat in data de 01.09.2014 22:00, fost jucat pana acum de un numar de 734 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Strumfii Cauta Diamante

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: aventura in mina cu strumfi , diamante, joc de aventura, jocuri 2014, jocuri 2014 strumfi, jocuri aventura, jocuri aventura cu diamante, jocuri aventura cu strumfi, jocuri cu comori, jocuri cu strumfi, jocuri cu strumfi 3d, jocuri cu strumfi gratis, jocuri cu strumfi pentru copii, jocuri de aventura, jocuri de aventura 2014, jocuri gratis, jocuri gratis aventura, jocuri kid, jocuri kids, jocuri kids cu strumfi, jocuri noi, jocuri noi aventura, jocuri noi aventura cu diamante, jocuri online, jocuri online aventura, jocuri online cu strumfi, jocuri strumfi, jocuri strumfi 2, jocuri strumfi 2014, jocuri strumfi aventura, jocuri strumfi aventura 2014, jocuri strumfi aventura cu diamante, jocuri strumfi in cautarea comorii, jocuri strumfi online, jocuri strumfii si comoara, jocuri strumful aventura in mina, noi jocuri cu strumfi, noi jocuri cu strumfi, personaje, strumfi, strumfi 3d

Strumfii Cauta Diamante

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Strumfii Cauta Diamante

Bejeweled de Spart ...

Bejeweled de Spart Diamante

Bejeweled Diamante ...

Bejeweled Diamante Magice

Candy Crush

Candy Crush

Bejeweled Galactic ...

Bejeweled Galactic 2

Candy Match

Candy Match

Benjeweled cu Dracu...

Benjeweled cu Draculaura

Diamante Bejeweled...

Diamante Bejeweled

Cautatorul de comor...

Cautatorul de comori

Benjeweled Minecraf...

Benjeweled Minecraft

Bejeweled cu Forme ...

Bejeweled cu Forme Geometrice

Bejeweled cu Pietre...

Bejeweled cu Pietre Pretioase si Diamante

Diamantele lui Harr...

Diamantele lui Harry Potter

Bejeweled cu Winnie...

Bejeweled cu Winnie de Plus

Craiasa Zapezii Eli...

Craiasa Zapezii Elibereaza Animalele

Wall-e Bejeweled cu...

Wall-e Bejeweled cu Roboti

Marie si Diamantele...

Marie si Diamantele

Printesa Cenusareas...

Printesa Cenusareasa Bejeweled

Galactic Gems 2 Del...

Galactic Gems 2 Deluxe

Spongebob Bejeweled...

Spongebob Bejeweled

Galactic Bejeweled ...

Galactic Bejeweled 2


Mai multe despre jocul Strumfii Cauta Diamante
Jocul Strumfii Cauta Diamante face parte din categoria de Jocuri cu Diamante si a fost jucat ultima oara in data de 21.03.2019 17:44.
Jocul Strumfii Cauta Diamante a fost adaugat in data de 01.09.2014 22:00 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 734 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?