Strumfii Cauta Diamante - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Strumfii Cauta Diamante Descriere Joc: Daca v-a fost dor de prietnii voatri albastri, Strumfii, iata ca ei sosesc la voi cu un nou joc in care vor sa se distreze cat mai mult alaturi de voi cautand diamante. Veti porni in aventura diamantelor cu strumful Nazdravan care este foarte priceput sa gaseasca diamantele chiar in mina. Si-a propus sa adune o mare comoara pentru tori prietenii lui ca fiecare sa poata avea cate un diamant in casa sa. Insa aceasta munca nu este atat de usoara pecum a crezut la inceput de aceea are nevoie de ajutorul vostru ca sa poata aduna toate diamantele de la fiecare nivel. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de gasit un anumit numar de diamante ca sa puteti trece mai departe la un nou nivel. Tot ce aveti de facut este sa sapati folosindu-va de atastele sageti ca sa puteti inainta, insa trebuie sa ganditi foarte bine traseu pe care urmeaza sa-l sapati ca sa puteti ajunge in partea de sus ca sa adunati si de acolo ca sa ajungeti la final. Porniti alaturi de struf si ajutati-l sa adune diamantele si cheile de la fiecare nivel!
Jocul Strumfii Cauta Diamante a fost adaugat in data de 01.09.2014 22:00, fost jucat pana acum de un numar de 309 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Strumfii Cauta Diamante

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: aventura in mina cu strumfi , diamante, joc de aventura, jocuri 2014, jocuri 2014 strumfi, jocuri aventura, jocuri aventura cu diamante, jocuri aventura cu strumfi, jocuri cu comori, jocuri cu strumfi, jocuri cu strumfi 3d, jocuri cu strumfi gratis, jocuri cu strumfi pentru copii, jocuri de aventura, jocuri de aventura 2014, jocuri gratis, jocuri gratis aventura, jocuri kid, jocuri kids, jocuri kids cu strumfi, jocuri noi, jocuri noi aventura, jocuri noi aventura cu diamante, jocuri online, jocuri online aventura, jocuri online cu strumfi, jocuri strumfi, jocuri strumfi 2, jocuri strumfi 2014, jocuri strumfi aventura, jocuri strumfi aventura 2014, jocuri strumfi aventura cu diamante, jocuri strumfi in cautarea comorii, jocuri strumfi online, jocuri strumfii si comoara, jocuri strumful aventura in mina, noi jocuri cu strumfi, noi jocuri cu strumfi, personaje, strumfi, strumfi 3d

Strumfii Cauta Diamante

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Strumfii Cauta Diamante

Bejeweled cu Vietat...

Bejeweled cu Vietati Marine 3

Pou cu Racheta Dupa...

Pou cu Racheta Dupa Diamante

Cautatorul de diama...

Cautatorul de diamante

Bejeweled Galactic...

Bejeweled Galactic

Diamante din jungla...

Diamante din jungla

Bejeweled cu Alimen...

Bejeweled cu Alimente

Bejeweled cu Winnie...

Bejeweled cu Winnie de Plus

Galactic Bejeweled...

Galactic Bejeweled

Tinkerbell Bejewele...

Tinkerbell Bejeweled

Bejeweled cu Minion...

Bejeweled cu Minioni

Supereroii Bejewele...

Supereroii Bejeweled

Cautatorul de comor...

Cautatorul de comori

Mina de aur

Mina de aur

Diamante in Vegas

Diamante in Vegas

Distruge Fructele

Distruge Fructele

Grupeaza Cuburile C...

Grupeaza Cuburile Colorate

Sparge Diamantele

Sparge Diamantele

Mina cu diamante

Mina cu diamante

Marie Recupereaza D...

Marie Recupereaza Diamantele

Bejeweled Galactic ...

Bejeweled Galactic 2


Mai multe despre jocul Strumfii Cauta Diamante
Jocul Strumfii Cauta Diamante face parte din categoria de Jocuri cu Diamante si a fost jucat ultima oara in data de 16.10.2017 07:42.
Jocul Strumfii Cauta Diamante a fost adaugat in data de 01.09.2014 22:00 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 309 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?