Strategie la Sah - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Strategie la Sah Descriere Joc: Pentru cei care iubesc jocul mintii, Sahul, avem pregatit pentru voi cel mai nou joc ca sa il incercati si sa castigati. In acest joc aveti nevoie de o minte stralucita si de strategii foarte bune ca sa va invingeti echipa adversa si sa ajungeti din cat mai putine mutari la sah mat. Jocul de astazi are aceleasi reguli generale ca toate celelalte jocuri de sah adaugate pe site-ul nostru, insa voi trebuie sa le stiti dinainte ca sa aveti toate sansele sa castigati aceasta lupta pe tabla de sah. In momentul in care doriti sa mutati o piesa anume jocul va arata si posibilitatile toate de miscare a piesei si voi veti alege unde anume sa o mutati. Acest joc este supranumit si jocul mintii deoarece va trebui sa ganditi fiecare mutare pe care o faceti pentru a elimina cat mai multe piese ale adversarului ca sa aveti toate sansele sa ajungeti sa dati sah mat la regele lui. Jocul nu este contratimp si aveti voie sa va ganditi cat va este necesar inainte de a face o mutare. Dovediti o minte stralucita si castigati la fiecare joc de sah pe care il incercati!
Jocul Strategie la Sah a fost adaugat in data de 14.02.2015 11:30, fost jucat pana acum de un numar de 444 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Strategie la Sah

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu sah, joc 2015 online, joc gratis, joc gratis cu sah, joc gratis online pentru copii, joc gratis pentru copii, joc nou, joc nou cu sah, joc nou gratis, joc nou online, joc online, joc online cu sah, joc pentru copii, joc pentru copii cu sah, joc pentru copii gratis, joc pentru copii online

Strategie la Sah

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Strategie la Sah

Robotii gunoieri

Robotii gunoieri

Trogloditi pe Tabla...

Trogloditi pe Tabla de Sah

Heroes of Mangara

Heroes of Mangara

Hand of war

Hand of war

GemCraft Labyrinth...

GemCraft Labyrinth

Manager la Complexu...

Manager la Complexul Turistic

Razboiul Elefantulu...

Razboiul Elefantului

Strategie cu corabi...

Strategie cu corabii

Cucereste castele

Cucereste castele

Constructii pe Mart...

Constructii pe Marte

Roboti vs. Zombi

Roboti vs. Zombi

Monstri Contra Extr...

Monstri Contra Extraterestri Apara Turnul

Diner city

Diner city

Jacksmith

Jacksmith

Uncharted Skies

Uncharted Skies

La ferma

La ferma

Strategie clanuri

Strategie clanuri

Strategie la Sah

Strategie la Sah

Bloons Tower Defens...

Bloons Tower Defense

Carcassonne

Carcassonne


Mai multe despre jocul Strategie la Sah
Jocul Strategie la Sah face parte din categoria de Jocuri de Strategie si a fost jucat ultima oara in data de 21.10.2018 21:13.
Jocul Strategie la Sah a fost adaugat in data de 14.02.2015 11:30 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 444 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?