Strategie la Sah - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Strategie la Sah Descriere Joc: Pentru cei care iubesc jocul mintii, Sahul, avem pregatit pentru voi cel mai nou joc ca sa il incercati si sa castigati. In acest joc aveti nevoie de o minte stralucita si de strategii foarte bune ca sa va invingeti echipa adversa si sa ajungeti din cat mai putine mutari la sah mat. Jocul de astazi are aceleasi reguli generale ca toate celelalte jocuri de sah adaugate pe site-ul nostru, insa voi trebuie sa le stiti dinainte ca sa aveti toate sansele sa castigati aceasta lupta pe tabla de sah. In momentul in care doriti sa mutati o piesa anume jocul va arata si posibilitatile toate de miscare a piesei si voi veti alege unde anume sa o mutati. Acest joc este supranumit si jocul mintii deoarece va trebui sa ganditi fiecare mutare pe care o faceti pentru a elimina cat mai multe piese ale adversarului ca sa aveti toate sansele sa ajungeti sa dati sah mat la regele lui. Jocul nu este contratimp si aveti voie sa va ganditi cat va este necesar inainte de a face o mutare. Dovediti o minte stralucita si castigati la fiecare joc de sah pe care il incercati!
Jocul Strategie la Sah a fost adaugat in data de 14.02.2015 11:30, fost jucat pana acum de un numar de 352 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Strategie la Sah

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu sah, joc 2015 online, joc gratis, joc gratis cu sah, joc gratis online pentru copii, joc gratis pentru copii, joc nou, joc nou cu sah, joc nou gratis, joc nou online, joc online, joc online cu sah, joc pentru copii, joc pentru copii cu sah, joc pentru copii gratis, joc pentru copii online

Strategie la Sah

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Strategie la Sah

Apara turnul

Apara turnul

Invazia soldatilor...

Invazia soldatilor

Strategie clanuri

Strategie clanuri

Turnuri strategie

Turnuri strategie

Bloons Tower Defens...

Bloons Tower Defense 3

Joc cu bile

Joc cu bile

Manager la Complexu...

Manager la Complexul Turistic

Razboi la Sah

Razboi la Sah

Roboti vs. Zombi

Roboti vs. Zombi

Tower Defense cu Le...

Tower Defense cu Legume

Diner city

Diner city

Fujitsu defender

Fujitsu defender

Evadeaza cu Prieten...

Evadeaza cu Prietenii

Robotii gunoieri

Robotii gunoieri

Strategie cu corabi...

Strategie cu corabii

Bloons Tower Defens...

Bloons Tower Defense

Palaria de vrajitor...

Palaria de vrajitor

Evadeaza din Detent...

Evadeaza din Detentie cu Detentionaire

La ferma

La ferma

Strategie la Sah

Strategie la Sah


Mai multe despre jocul Strategie la Sah
Jocul Strategie la Sah face parte din categoria de Jocuri de Strategie si a fost jucat ultima oara in data de 24.05.2018 05:20.
Jocul Strategie la Sah a fost adaugat in data de 14.02.2015 11:30 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 352 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?