Spongebob si Camionul Subacvatic - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Spongebob si Camionul Subacvatic Descriere Joc: Cel mai simpatic personaj subacvatic este chiar Spongebob care la-ti avut de mai multe ori alaturi de voi in jocurile noastre pe care vi le-am oferit. In jocul de astazi Spongebob are un camion cu care va porni sa adune cat mai multa mancare de pe fundul oceanului. Aceasta este sarcina lui de astazi si vrea sa va alaturati si voi acestei actiuni ca sa poata aduna toata mancare fara probleme. Insa traseul nu este lipsit de pericole si vrea sa il feriti de planctonul care explodeaza in calea lui incercand sa activati scutul de aparare al camionului accesand tasta space ca acesta sa nu ii poata face nimic cand va exploda. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de parcurs cate un traseu in care sa adunati mancare. Tot ce aveti de facut este sa ghidati cat mai bine camionul ca sa vedeti din timp micutele vietati explozive care daca reusesc sa va loveasca atunci veti pierde din viata si daca pierdeti toata viata veti fi nevoiti sa reluati jocul. Dati o mana de ajutor prietenului vostru ca sa isi implineasca misiunea de la fiecare nivel!
Jocul Spongebob si Camionul Subacvatic a fost adaugat in data de 31.07.2014 12:00, fost jucat pana acum de un numar de 926 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucat jocul Spongebob si Camionul Subacvatic

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu camioane, jocuri cu camioane online, jocuri cu spongebob, jocuri cu spongebob 2014, jocuri cu spongebob frumoase, jocuri cu spongebob noi, jocuri cu spongebob online, jocuri frumoase cu spongebob, jocuri noi cu camioane, jocuri noi cu spongebob, jocuri spongebob cu camionul, jocuri spongebob cu camionul peste obstacole, spongebob, spongebob 2014, spongebob cu camionul, spongebob cu camionul peste obstacole, spongebob frumoase, spongebob noi, spongebob online

Spongebob si Camionul Subacvatic

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Spongebob si Camionul Subacvatic

Camionul cu Lapte

Camionul cu Lapte

Camionul de marfa

Camionul de marfa

Camioane de curse

Camioane de curse

Camionul de transpo...

Camionul de transport

Camioane pe zapada...

Camioane pe zapada

Camionul din Povest...

Camionul din Povestea Jucariilor

Camioane de marfa

Camioane de marfa

Sofer de Camion

Sofer de Camion

Curse cu Camioane 2...

Curse cu Camioane 2

Camionul cu Cadouri...

Camionul cu Cadouri

Camionul pe Munte

Camionul pe Munte

Camionul cu Masini...

Camionul cu Masini

Cu camionul in vaca...

Cu camionul in vacanta

Camionul cu Lemne

Camionul cu Lemne

Spongebob si Camion...

Spongebob si Camionul Subacvatic

Camioane Diferente...

Camioane Diferente

Camionul cu Artific...

Camionul cu Artificii

Camionul in Desert...

Camionul in Desert

Drifturi cu camioan...

Drifturi cu camioane

Acrobatii cu Camion...

Acrobatii cu Camionul Monstru


Mai multe despre jocul Spongebob si Camionul Subacvatic
Jocul Spongebob si Camionul Subacvatic face parte din categoria de Jocuri cu Camioane si a fost jucat ultima oara in data de 21.10.2018 01:13.
Jocul Spongebob si Camionul Subacvatic a fost adaugat in data de 31.07.2014 12:00 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 926 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?