Spongebob Bejeweled - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Spongebob Bejeweled Descriere Joc: Spongebob, prietenul vostru subacvatic vine la voi intr-un nou joc bejeweled in care aveti de adunat cat mai multe puncte intr-un timp determinat ca sa puteti trece mai departe la un nou nivel. Jocul nostru de astazi Spongebob Bejeweled este un joc din categoria bejewele in care aveti de grupat minim trei diamante de aceeasi culoare ca sa le puteti elimina si sa adunati punctajul necesar care sa va ajuta sa deblocati un nou nivel. Jocul nostru are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat diamante care va vor creste punctajul. Jocul este cronometrat iar Spnegebob are incredere ca nu ii veti lasa bazinul fara apa ci va veti descurca sa adunati punctajul cerut ca sa puteti merge mai departe. Incercati sa grupati si mai multe diamante pentru ca aceasta va va ajuta sa adunati punctajul dorit. Veniti alaturi de noi si distrati-va cu noul joc bejeweled!
Jocul Spongebob Bejeweled a fost adaugat in data de 10.06.2014 22:53, fost jucat pana acum de un numar de 1633 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Spongebob Bejeweled

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bejeweld cu spongebob, bejeweled, jocuri 2014 bejeweled, jocuri aventurile lui spongebob, jocuri bejeweled, jocuri bejeweled pentru copii, jocuri cu spongebob 2014, jocuri cu spongebob buretele, jocuri cu spongebob noi, jocuri frumoase sponjeweled, jocuri gratis cu spongebob, jocuri kids spongebob, jocuri noi bejeweled, jocuri online bejeweled, jocuri online bejeweled spongebob, jocuri online spongebob, jocuri pentru copii spongebob, jocuri spongebob, jocuri spongebob bejeweld, jocuri spongebob distractive, jocuri spongebob pantaloni patrati, jocuri spongebob si patrick, noi jocuri spongebob, noi jocuri spongebob bejewed, spongebob

Spongebob Bejeweled

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Spongebob Bejeweled

Wall-e Bejeweled cu...

Wall-e Bejeweled cu Roboti

Bejeweled Dragon Ba...

Bejeweled Dragon Ball

Pinguinii si diaman...

Pinguinii si diamantele

Marie Recupereaza D...

Marie Recupereaza Diamantele

Candy Rain

Candy Rain

Cautatorul de comor...

Cautatorul de comori

Mina de aur

Mina de aur

Violeta Sparge Diam...

Violeta Sparge Diamante

Bejeweled Hello Kit...

Bejeweled Hello Kitty

Candy Crush

Candy Crush

Angry Birds Bejewel...

Angry Birds Bejeweled

Bejeweled Galactic...

Bejeweled Galactic

Grupeaza Cuburile C...

Grupeaza Cuburile Colorate

Equestria Bejeweled...

Equestria Bejeweled

Strumfi Bejeweled

Strumfi Bejeweled

Bomboane Corner Bej...

Bomboane Corner Bejeweled

Bejeweled cu Vietat...

Bejeweled cu Vietati Marine 2

Bejeweled cu Winnie...

Bejeweled cu Winnie de Plus

Bejeweled Minecraft...

Bejeweled Minecraft 2

Violeta si Fructele...

Violeta si Fructele Bejeweled


Mai multe despre jocul Spongebob Bejeweled
Jocul Spongebob Bejeweled face parte din categoria de Jocuri cu Diamante si a fost jucat ultima oara in data de 17.07.2018 15:05.
Jocul Spongebob Bejeweled a fost adaugat in data de 10.06.2014 22:53 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1633 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?