Sonic Bejeweled - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Sonic Bejeweled Descriere Joc: Un nou joc din categoria jocurilor cu bejeweled isi face aparitia pe site-ul nostru cu jocuri alaturi de Sonic care vrea sa va jucati cu el si sa va distrati. Jocul nostru de astazi Sonic Bejeweled este un joc bejeweled in care trebuie sa eliminati cat mai multe diamante ca sa puteti aduna cat mai multe puncte. In jocul nostru puteti elimina diamantele facand o linie cu minim trei sau mai multe diamante de acelasi fel. Jocul continua atat timp cat mai aveti posibilitati de eliminare in cazul in care nu mai puteti face nici o miscare jocul se incheie. Incercati sa strangeti cat mai multe puncte ca sa va numarati printre cei mai buni jucatori la jocurile noastre bejeweled. Porniti alaturi de Sonic si adunati cel mai mare scor de pana acum in noul lui joc bejeweled!
Jocul Sonic Bejeweled a fost adaugat in data de 10.04.2014 01:08, fost jucat pana acum de un numar de 1369 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Sonic Bejeweled

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bejeweled, bejeweled cu diamante, bejeweled cu sonic, bejeweled pentru copii, jocuri 2014, jocuri 2014 bejeweled, jocuri 2014 sonic bejeweled, jocuri amuzante, jocuri amuzante sonic, jocuri ariciul sonic bejeweled, jocuri aventurile lui sonic, jocuri bejeweled, jocuri bejeweled 2014, jocuri bejeweled 2014 cu sonic, jocuri bejeweled cu diamante, jocuri bejeweled cu diamante si sonic, jocuri bejeweled pentru copii, jocuri bejeweled pentru copii, jocuri cu ariciul sonic, jocuri cu sonic 2014, jocuri cu sonic bejeweled, jocuri cu sonic online, jocuri gratis, jocuri gratis sonic, jocuri noi, jocuri noi bejeweled, jocuri noi sonic bejeweled, jocuri online, jocuri online bejeweled, jocuri online bejeweled cu sonic, jocuri online bejeweled cu sonic, jocuri online sonic bejeweled, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu sonic, jocuri sonic, jocuri sonic bejeweled, jocuri sonic de potrivit, jocuri sonic si diamantele, jocuri sonic si prietenii, jocuri sonic x, noi jocuri bejeweled sonic , sonic, sonic 2014, sonic online, sonic x si prietenii

Sonic Bejeweled

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Sonic Bejeweled

Jessie Vizita in Or...

Jessie Vizita in Oras Bejeweled

Frozen Elsa Bejewel...

Frozen Elsa Bejeweled

Bejeweled Puzzle

Bejeweled Puzzle

Aduna Diamantele di...

Aduna Diamantele din Mare

Diamante superbe

Diamante superbe

Bejeweled cu Vietat...

Bejeweled cu Vietati Marine 3

Bejeweled Galactic ...

Bejeweled Galactic 2

Galactic Gems 2 Del...

Galactic Gems 2 Deluxe

Minerul Diamantelor...

Minerul Diamantelor

Bejeweled cu Flori...

Bejeweled cu Flori

Bejeweled Minecraft...

Bejeweled Minecraft 2

Bejeweled Noua Fron...

Bejeweled Noua Frontiera Galactica

Halloween Bejeweled...

Halloween Bejeweled

Lolirock Bejeweled...

Lolirock Bejeweled

Sonic Bejeweled

Sonic Bejeweled

Strumfii Cauta Diam...

Strumfii Cauta Diamante

Cautatorul de diama...

Cautatorul de diamante

Benjeweled Minecraf...

Benjeweled Minecraft

Doctorita Plusica B...

Doctorita Plusica Bejeweled

Wall-e Bejeweled cu...

Wall-e Bejeweled cu Roboti


Mai multe despre jocul Sonic Bejeweled
Jocul Sonic Bejeweled face parte din categoria de Jocuri cu Diamante si a fost jucat ultima oara in data de 15.07.2018 15:01.
Jocul Sonic Bejeweled a fost adaugat in data de 10.04.2014 01:08 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1369 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?