Soferi pe Masini Mari - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Soferi pe Masini Mari Descriere Joc: In jocul de astazi veti incerca sa fiti cei mai buni soferi de tir pentru ca misiunile voastre sunt importante si uneori greu de indeplinit. Pentru a reusi sa il jucati cu succes aveti nevoie de multa indemanare la jocurile noastre cu tiruri ca sa fiti cu adevarat cei mai buni soferi. In jocul de astazi veti avea de condus o masina mai mare un adevarat tir care trebuie deplasat intr-un anumit loc pentru a prelua incarcatura ca misiunea lui sa fie indeplinita. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de implinit o noua misiune unde va veti deplasa prin trafic fara sa va accidentati ca sa puteti termina cu succes pentru a trece mai departe la un alt nivel. In acest joc ne veti arata de ce sunteti in stare si cat de buni sunteti la jocurile cu masini pe care voi sa le deplasati cu mare grija prin traficul aglomerat fara sa va deteriorati masina. Daca se intampla sa va loviti de prea multe ori veti putea pierde fiind nevoiti sa o luati de la capat. Sunteti asteptati in noul nostru joc ca sa reusiti sa fiti cei mai buni soferi de tir!
Jocul Soferi pe Masini Mari a fost adaugat in data de 07.03.2015 17:28, fost jucat pana acum de un numar de 843 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti si tasta space ca sa jucati jocul Soferi pe Masini Mari

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joculet 2015 cu masini, joculet 2015 cu tiruri, joculet 2015 de curse, joculet 2015 pentru copii, joculet gratis cu tiruri, joculet gratis pentru copii, joculet nou 2015, joculet nou cu masini, joculet nou cu tiruri, joculet nou de curse, joculet online cu masini, joculet online cu tiruri, joculet online de curse, joculet online gratis, joculet pentru copii de curse

Soferi pe Masini Mari

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Soferi pe Masini Mari

Tir incarcat

Tir incarcat

Camionul Pompierilo...

Camionul Pompierilor

Puzzle cu Tiruri Ma...

Puzzle cu Tiruri Mari

Destructo Truck

Destructo Truck

Tiruri de marfa

Tiruri de marfa

Cursa cu tirul

Cursa cu tirul

Tiruri Litere Ascun...

Tiruri Litere Ascunse

Transport container...

Transport container

Cupleaza tirul

Cupleaza tirul

Tiruri cu Mancare

Tiruri cu Mancare

Cauta diferentele

Cauta diferentele

Tiruri Puzzle

Tiruri Puzzle

Mad Truckers

Mad Truckers

Ben 10 cu tirul

Ben 10 cu tirul

Sofer de Tir

Sofer de Tir

Tirul de la showroo...

Tirul de la showroom

Tirul de transport...

Tirul de transport

Parcheaza Tirul pri...

Parcheaza Tirul prin Trafic

Tiruri de Jucarie d...

Tiruri de Jucarie de Parcat

Autostrada infernal...

Autostrada infernala


Mai multe despre jocul Soferi pe Masini Mari
Jocul Soferi pe Masini Mari face parte din categoria de Jocuri cu Tiruri si a fost jucat ultima oara in data de 14.11.2018 23:57.
Jocul Soferi pe Masini Mari a fost adaugat in data de 07.03.2015 17:28 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 843 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?