Soferi pe Masini Mari - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Soferi pe Masini Mari Descriere Joc: In jocul de astazi veti incerca sa fiti cei mai buni soferi de tir pentru ca misiunile voastre sunt importante si uneori greu de indeplinit. Pentru a reusi sa il jucati cu succes aveti nevoie de multa indemanare la jocurile noastre cu tiruri ca sa fiti cu adevarat cei mai buni soferi. In jocul de astazi veti avea de condus o masina mai mare un adevarat tir care trebuie deplasat intr-un anumit loc pentru a prelua incarcatura ca misiunea lui sa fie indeplinita. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de implinit o noua misiune unde va veti deplasa prin trafic fara sa va accidentati ca sa puteti termina cu succes pentru a trece mai departe la un alt nivel. In acest joc ne veti arata de ce sunteti in stare si cat de buni sunteti la jocurile cu masini pe care voi sa le deplasati cu mare grija prin traficul aglomerat fara sa va deteriorati masina. Daca se intampla sa va loviti de prea multe ori veti putea pierde fiind nevoiti sa o luati de la capat. Sunteti asteptati in noul nostru joc ca sa reusiti sa fiti cei mai buni soferi de tir!
Jocul Soferi pe Masini Mari a fost adaugat in data de 07.03.2015 17:28, fost jucat pana acum de un numar de 1082 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti si tasta space ca sa jucati jocul Soferi pe Masini Mari

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joculet 2015 cu masini, joculet 2015 cu tiruri, joculet 2015 de curse, joculet 2015 pentru copii, joculet gratis cu tiruri, joculet gratis pentru copii, joculet nou 2015, joculet nou cu masini, joculet nou cu tiruri, joculet nou de curse, joculet online cu masini, joculet online cu tiruri, joculet online de curse, joculet online gratis, joculet pentru copii de curse

Soferi pe Masini Mari

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Soferi pe Masini Mari

Sofer de Tir

Sofer de Tir

Tiruri pe gheata

Tiruri pe gheata

Tiruri Puzzle

Tiruri Puzzle

Curse cu tiruri

Curse cu tiruri

Ben 10 cu tirul

Ben 10 cu tirul

Car transporter

Car transporter

Blocaj in Trafic

Blocaj in Trafic

Parcari cu tirul

Parcari cu tirul

Tiruri de Tunat

Tiruri de Tunat

Soferi pe Masini Ma...

Soferi pe Masini Mari

Tiruri obiecte ascu...

Tiruri obiecte ascunse

Tirul cu bena puzzl...

Tirul cu bena puzzle

Parcheaza Tirurile...

Parcheaza Tirurile

Tirul de la showroo...

Tirul de la showroom

Scoala de tiruri

Scoala de tiruri

Tirul cu Lemne

Tirul cu Lemne

Livrari cu Tiruri 3...

Livrari cu Tiruri 3D

Tirul Pompierilor

Tirul Pompierilor

Tirul de transport...

Tirul de transport

Tiruri de marfa

Tiruri de marfa


Mai multe despre jocul Soferi pe Masini Mari
Jocul Soferi pe Masini Mari face parte din categoria de Jocuri cu Tiruri si a fost jucat ultima oara in data de 23.04.2019 13:33.
Jocul Soferi pe Masini Mari a fost adaugat in data de 07.03.2015 17:28 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1082 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?