Snooker - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Snooker Descriere Joc: Va oferim astazi un joc nou din categoria de jocuri cu biliard si anume un joc de snooker in care va puteti juca cat veti dori incercand sa eliminati bilele cerute de joc. Jocul de snooker se deosebeste de jocul de biliard pentru ca va ofera mai multa libertate si nu atat strictete ca la biliard. Snooker-ul se joaca asemanator cu jocul de biliard pentru ca veti avea tot o masa ca la biliard insa bilele sunt pozitionate diferit pe masa si trebuie sa respectati alte reguli pentru a reusi sa castigati acest joc. Si in acest joc aveti nevoie de un tac si o bila alba cu care sa loviti bilele colorate ca sa le eliminati de pe masa. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel al jocului aveti altceva de facut si trebuie sa cititi instructiunile de la inceputul fiecarui nivel. Daca vi se pare dificil pentru ca ele va sunt date in limba engleza atunci puteti ruga pe cineva care stie engleza sa va traduca. Intrati in joc si distrati-va cat mai mult timp cu noul joc de snooker!
Jocul Snooker a fost adaugat in data de 30.09.2014 12:24, fost jucat pana acum de un numar de 268 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Snooker

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliard, biliard cu bile, biliard joc, biliard jocuri, biliard snooker, joc cu bile, joc cu biliard, jocuri 2014, jocuri 2014 cu bile, jocuri 2014 cu biliard, jocuri biliard, jocuri biliard real, jocuri cu bile, jocuri cu bile biliard, jocuri cu bile snooker, jocuri cu biliard, jocuri cu biliard cu bile, jocuri cu biliard snooker, jocuri cu snooker, jocuri de biliard realistic, jocuri distractive cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri gratis, jocuri gratis cu bile, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi, jocuri noi cu bile, jocuri noi cu biliard, jocuri online, jocuri online cu bile, jocuri online cu biliard, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu bile, jocuri pentru copii cu biliard, snooker, snooker biliard, snooker jocuri cu bile

Snooker

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Snooker

Sheep Pool biliard...

Sheep Pool biliard

Pinguinii Joaca Bil...

Pinguinii Joaca Biliard

Biliard pentru copi...

Biliard pentru copii

Biliard in Acvariu...

Biliard in Acvariu

Ping Pong Biliard

Ping Pong Biliard

Biliard Hexagonal B...

Biliard Hexagonal Bejeweled

Straight Biliard

Straight Biliard

Crazy Pool 2

Crazy Pool 2

Mission Caromball

Mission Caromball

Biliard Fulgerator...

Biliard Fulgerator

Biliard cu Buzunar ...

Biliard cu Buzunar de Centru

Biliard cu Smilies...

Biliard cu Smilies

Biliardul Culorilor...

Biliardul Culorilor

Biliard la club

Biliard la club

Snipe biliard

Snipe biliard

Penthouse Biliard

Penthouse Biliard

Biliard in Doua Cul...

Biliard in Doua Culori

Biliard Blitz

Biliard Blitz

Biliard Mini 3

Biliard Mini 3

Biliard cu baietii...

Biliard cu baietii


Mai multe despre jocul Snooker
Jocul Snooker face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 19.08.2017 04:41.
Jocul Snooker a fost adaugat in data de 30.09.2014 12:24 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 268 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?