Sirenele Winx Puzzle Mix-up - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Sirenele Winx Puzzle Mix-up Descriere Joc: Iata ca sirenele Winx nu v-au uitat si se intorc alaturi de voi intr-un joc nou de observatie in care aveti de asezat niste imagini incalcite cat mai corect ca ele sa prinda contur. Jocul nostru de astazi este un joc de puzzle amestecat in care aveti de mutat piesele intre ele pana le veti pozitiona corect ca sa realizati imaginea oferita de sirenele voastre. Jocul nostru are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de asezat piesele intre ele ca sa le faceti pe toate ca sa primiti cat mai multe puncte si sa fiti transferati in nivelele superioare. Tot ce aveti de facut in joc este sa dati click pe o piesa si apoi pe alta in locul careia vreti sa o mutati si tot asa sa faceti cu fiecare piesa pana cand puzzle-ul este gata ca sa puteti trece la urmatorul. Dati dovada de un spirit de observatie foarte bun ca sa terminati in cel mai scurt timp puzzle-urile oferite!
Jocul Sirenele Winx Puzzle Mix-up a fost adaugat in data de 16.07.2014 11:04, fost jucat pana acum de un numar de 1814 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Sirenele Winx Puzzle Mix-up

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joaca jocuri pazal, joaca jocuri puzzle, jocuri cu win, jocuri cu winx gratis, jocuri cu zane, jocuri cu zanele winx, jocuri de puzzle, jocuri distractive cu winx, jocuri distractive cu winx 2014, jocuri dstractive puzzle winx, jocuri gratis, jocuri gratis cu winx, jocuri kids, jocuri kids winx, jocuri mix up puzzle, jocuri noi, jocuri noi cu zanele winx, jocuri online, jocuri online winx, jocuri online winx, jocuri pazal, jocuri puzzle, jocuri puzzle 2, jocuri puzzle 2014, jocuri puzzle mix up, jocuri puzzle mix up cu winx, jocuri tip puzzle, jocuri tip puzzle 2014, jocuri tip puzzle online, jocuri winx puzzle, jocuri winx uzzle 2014, noi jocuri de puzzle, noi jocuri e]winx mixup, noi jocuri puzzle, noi jocuri puzzle winx, noi jocuri winx, puzzle, puzzle 2014, puzzle cu winx, puzzle cu zanele winx, puzzle mix up, puzzle online, puzzle online 2014, puzzle rotatic winx, puzzle rotativ, puzzle rotativ 2014, puzzle rotativ zanele winx, winx, winx 2014, winx mix up puzzle, winx sirene, zanele winx 2014, zanele winx puzzle, zanele winx puzzle 2014

Sirenele Winx Puzzle Mix-up

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Sirenele Winx Puzzle Mix-up

Sirenele H2O

Sirenele H2O

Aranjeaza Printesel...

Aranjeaza Printesele Sirene

Sirena care inoata...

Sirena care inoata

Sirena Layla

Sirena Layla

Barbie Sirena Puzzl...

Barbie Sirena Puzzle Set

Sirena Ariel la coa...

Sirena Ariel la coafat

Frumoasa sirena

Frumoasa sirena

Polly Pocket Sirena...

Polly Pocket Sirena

Sirena Barbie 2

Sirena Barbie 2

Sirena cu felicitar...

Sirena cu felicitari

Sirene Dress Up

Sirene Dress Up

Sirena Ariel si Flo...

Sirena Ariel si Flounder Puzzle

Povestea Sirenei Ba...

Povestea Sirenei Barbie

Printesa Sirena Ari...

Printesa Sirena Ariel

Winx Club Layla Sir...

Winx Club Layla Sirena

Inoata cu Emma

Inoata cu Emma

Sirena Ariel de Hal...

Sirena Ariel de Halloween

Saruturi cu Sirena ...

Saruturi cu Sirena Ariel

Joc sirenele H2O

Joc sirenele H2O

Sirena Ariel se Coa...

Sirena Ariel se Coafeaza


Mai multe despre jocul Sirenele Winx Puzzle Mix-up
Jocul Sirenele Winx Puzzle Mix-up face parte din categoria de Jocuri cu Sirene si a fost jucat ultima oara in data de 17.01.2018 02:09.
Jocul Sirenele Winx Puzzle Mix-up a fost adaugat in data de 16.07.2014 11:04 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1814 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?