Serveste la Magazinul de Dulciuri - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Serveste la Magazinul de Dulciuri Descriere Joc: Cand sosoeste Halloweenul se deschid foarte multe magazine cu dulciuri in diferite forme temaice pe care toti copii isi doresc sa le guste deoarece sunt mai speciale decat cele pe care le intalnesti pe parcursul anului. In jocul de astazi voi veti fi vanzatori la acest magazin de dulciuri la care veti incerca sa faceti vanzare cat mai multa ca afacerea voastra sa mearga cat mai bine. Jocul este impartit pe nivele si la fiecare nivel aveti de vandut cat mai multe dulciuri pentru a face targhetul cerut si ca sa puteti trece mai departe la un alt nivel. Cu cat veti inainta in joc veti avea de adunat un targhet cat mai mare ceea ce va face ca munca voastra sa fie mai grea, insa noi credem ca o sa va descurcati foarte bine in joc si veti reusi sa faceti o treaba foarte buna. Fiti foarte atenti ca pentru a va atinge targhetul aveti un timp limitat la dispozitie asa ca trebuie sa va miscati repede fiind atenti la ce va cere clientul ca sa il serviti. Intrati in joc si fiti cei mai buni vanzatori la magazinul de dulciuri!
Jocul Serveste la Magazinul de Dulciuri a fost adaugat in data de 06.04.2015 13:16, fost jucat pana acum de un numar de 356 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Serveste la Magazinul de Dulciuri Serveste la Magazinul de Dulciuri

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri 2015 cu dulciuri, jocuri amuzante cu dulciuri, jocuri cu bomboane de dulciuri, jocuri cu copii si dulciuri, jocuri cu dulciuri online, jocuri cu vandut bomboane si dulciuri, jocuri de servit bomboane, jocuri de servit bomboane si dulciuri, jocuri de vandut bomboane, serveste bomboane si dulciuri, vinde bomboane si dulciuri

Serveste la Magazinul de Dulciuri

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Serveste la Magazinul de Dulciuri

Serveste la magazin...

Serveste la magazin

Serveste la Cofetar...

Serveste la Cofetarie

Jocul de servit cli...

Jocul de servit cliente

Serveste la cantina...

Serveste la cantina

Serveste sandwichur...

Serveste sandwichuri

Serveste Taco Mia

Serveste Taco Mia

Serveste Hamburgeri...

Serveste Hamburgeri

Serveste la Papas B...

Serveste la Papas Burgeria

Serveste animale

Serveste animale

Serveste Sandwich-u...

Serveste Sandwich-uri cu Stella

Cuti Serveste la Re...

Cuti Serveste la Restaurant

Serveste suc

Serveste suc

Rapunzel Serveste l...

Rapunzel Serveste la Cafenea

Magazinul cu inghet...

Magazinul cu inghetata delicioasa

Serveste la Cafenea...

Serveste la Cafeneaua Fantomelor

Cofetaria Distracti...

Cofetaria Distractiva

Magazinul de Inghet...

Magazinul de Inghetata a lui Kairi

Serveste cu Dora

Serveste cu Dora

Serveste la Patiser...

Serveste la Patiserie

Magazinul lui Polly...

Magazinul lui Polly Pocket


Mai multe despre jocul Serveste la Magazinul de Dulciuri
Jocul Serveste la Magazinul de Dulciuri face parte din categoria de Jocuri de Servit si a fost jucat ultima oara in data de 20.03.2019 23:31.
Jocul Serveste la Magazinul de Dulciuri a fost adaugat in data de 06.04.2015 13:16 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 356 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?