Serveste cu Cofetarul Mr.Bean - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Serveste cu Cofetarul Mr.Bean Descriere Joc: Chiar daca este foarte neindemanatic, Mr. Bean tot vrea sa se indeletniceasca cu ceva si si-a deschis mai nou o afacere in care doreste sa vanda o gustare dulce. El si-a deschis un mic chiosc de cofetarie unde serveste clientilor gogosi, briose, vafe, vata de zahar, shak-uri si multe alte bunatati. Pentru a reusi ca totul sa decurga in conditii normale, el va angajeaza pe voi sa serviti la chiosc pentru ca va stie foarte priceputi si rapizi si nu veti da gres. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de atins un targhet doar servind clientii cu ceea ce va cer. Voi trebuie sa fiti atenti la preparatele care le aveti pe masa si la ceea ce va cer clientii sa le dati ca sa le oferiti la timp si sa primiti in schimbul lor suma de bani care va ajuta sa atingeti targhetul pentru a trece la nivelul urmator. Cu cat veti inainta in nivele veti avea din ce in ce mai multe preparate de servit asa ca trebuie sa fiti atenti la tot in joc pentru a nu pierde clientii dar nici preparatele care le veti gresi. Fiecare nivel este cronometrat si voi trebuie sa adunati targhetul inainte ca timpul sa expire. Intrati in joc alaturi de Mr. Been si ajutati-l sa faca fata cu bine la cofetarie!
Jocul Serveste cu Cofetarul Mr.Bean a fost adaugat in data de 29.01.2015 10:12, fost jucat pana acum de un numar de 418 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 3 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Serveste cu Cofetarul Mr.Bean

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu mr bean, joc 2015 de gatit, joc cu mr bean, joc de gatit, joc grais de gatit, joc gratis, joc gratis cu mr bean, joc nou, joc nou cu mr bean, joc online, joc online cu mr bean, joc online de gatit, joc pentru copii, joc pentru copii cu mr bean, joc pentru copii de gatit, jocuri 2015, jocuri 2015 cu mr bean, jocuri 2015 de gatit, jocuri cu mr bean, jocuri de gatit, jocuri gratis, jocuri gratis cu mr bean, jocuri gratis de gatit, jocuri noi, jocuri noi cu mr bean, jocuri online, jocuri online cu mr bean, jocuri online de gatit, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu mr bean, jocuri pentru copii de gatit

Serveste cu Cofetarul Mr.Bean

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Serveste cu Cofetarul Mr.Bean

Serveste Hotdog

Serveste Hotdog

Serveste inghetata ...

Serveste inghetata ca un maestru

Ratatouille Servest...

Ratatouille Serveste Cina

Serveste la Papas B...

Serveste la Papas Burgeria

Serveste animale

Serveste animale

Jocul de servit cli...

Jocul de servit cliente

Serveste cu Cofetar...

Serveste cu Cofetarul Mr.Bean

Hannah Montana serv...

Hannah Montana serveste la bar

Care Bears Share Se...

Care Bears Share Serveste Briose

Serveste suc

Serveste suc

Madonna Zana Inghet...

Madonna Zana Inghetatei

Serveste la Monster...

Serveste la Monster High

Joc de servit la co...

Joc de servit la cofetarie

Managerul de Hotel...

Managerul de Hotel

Serveste Cina in Pa...

Serveste Cina in Parc

Serveste la Magazin...

Serveste la Magazinul de Dulciuri

Barbie Vinde Hambur...

Barbie Vinde Hamburgeri

Cofetaria de Tortur...

Cofetaria de Torturi

Jocul de servit mof...

Jocul de servit mofturosii

Chowder Serveste la...

Chowder Serveste la Restaurant


Mai multe despre jocul Serveste cu Cofetarul Mr.Bean
Jocul Serveste cu Cofetarul Mr.Bean face parte din categoria de Jocuri de Servit si a fost jucat ultima oara in data de 21.10.2018 01:34.
Jocul Serveste cu Cofetarul Mr.Bean a fost adaugat in data de 29.01.2015 10:12 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 418 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?