Serifii si Diamantele - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Serifii si Diamantele Descriere Joc: In jocul de astazi veti avea de-a face cu niste serifi colorati care sunt innebuniti dupa diamante. Fiecare dintre serifi are o preferinta anume si o culoare care o indrageste de aceea si diamantele pe care vor sa le colecteze sunt de aceeasi culoare cu imbracamintea lor. Jocul de astazi este un joc de logica pentru ca veti avea de gandit fiecare miscare pe care o vor face serifii pentru ca aveti si obstacole pe care sa le treceti pentru ca ei sa ajunga in siguranta la diamante. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti o noua actiune prin care sa miscati serifii spre diamantele fiecaruia ca sa le colectati si sa puteti trece mai departe la un nou nivel. La fiecare nivel vi se vor numara miscarile pe care le veti face si daca va incadrati in limita lor veti aduna punctaj maxim. Cu cat veti inainta in nivele veti observa ca jocul va fi din ce in ce mai dificil si veti avea noi obstacole pe care sa le treceti cu bine pentru a merge mai departe. Distrati-va alaturi de noi cu noul joc cu serifi in cautarea diamantelor!
Jocul Serifii si Diamantele a fost adaugat in data de 27.01.2015 12:38, fost jucat pana acum de un numar de 102 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Serifii si Diamantele

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jcouri cu cowboy din vestul salbatic, jocuri 2015 de logica, jocuri cu cowboy, jocuri cu cowboy, jocuri cu logica, jocuri cu nestemate, jocuri cu pietre pretioase, jocuri cu serifi, jocuri cu serifi si pietre pretioase, jocuri cu serifii lacomi, jocuri de logica, jocuri de logica cu cowboy, jocuri de logica cu serifi, jocuri distractive de logica, jocuri gratis de logica, jocuri logice, jocuri noi de logica, jocuri online de logica, jocuri pentru copii de logica, logica jocuri, serifii lacomi

Serifii si Diamantele

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Serifii si Diamantele

Supereroii Bejewele...

Supereroii Bejeweled

Diamante si Bombe

Diamante si Bombe

Potriveste inimi be...

Potriveste inimi bejeweled

Diamante nepretuite...

Diamante nepretuite

Mina de nestemate

Mina de nestemate

Capsunica Prajituri...

Capsunica Prajiturica Bejeweled cu Fructe

Galactic Bejeweled ...

Galactic Bejeweled 2

Bejeweled cu Pietre...

Bejeweled cu Pietre Pretioase si Diamante

Gold Miner in 2

Gold Miner in 2

Mina de aur

Mina de aur

Regina Zapezii Beje...

Regina Zapezii Bejeweled

Diamante in jungla...

Diamante in jungla

Bejeweled cu Stele...

Bejeweled cu Stele

Sparge Diamantele

Sparge Diamantele

Bejeweled Dragon Ba...

Bejeweled Dragon Ball

Pou cu Racheta Dupa...

Pou cu Racheta Dupa Diamante

Bejeweled cu Vietat...

Bejeweled cu Vietati Marine 3

Galactic Gems 2 Del...

Galactic Gems 2 Deluxe

Frozen Elsa Bejewel...

Frozen Elsa Bejeweled

Bejeweled Cleopatra...

Bejeweled Cleopatra


Mai multe despre jocul Serifii si Diamantele
Jocul Serifii si Diamantele face parte din categoria de Jocuri cu Diamante si a fost jucat ultima oara in data de 21.10.2017 15:44.
Jocul Serifii si Diamantele a fost adaugat in data de 27.01.2015 12:38 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 102 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?