Scooby Doo Vacanta Infricosatoare - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Scooby Doo Vacanta Infricosatoare Descriere Joc: Daca v-a fost dor de simpaticul catel Scooby Doo, iata ca el soseste astazi la voi intr-un nou joc alaturi de partenerul sau Shaggy. Cei doi au plecat impreuna in vacanta pentru a se relaxa insa cum stiti de fapt ei nu reusesc sa aibe parte de o vacanta fara peripetii in care sa nu se intalneasca cu fantome infricosatoare care sa ii sperie foarte tare. Ei se tem de aceastea insa, totodata, vor sa afle si misterul lor daca sunt sau nu reale si cine se ascunde in spatele lor. Voi sunteti cei mai in masura sa ii ajutati sa descopere toate secretele si sa iasa din incurcatura fara prea multe spaime. La inceputul jocului veti porni cu cei doi pe apa cu gondola pe care sa o ghidati cat mai bine si sa o feriti de obstacole ca sa ajungeti la final fara ca cei doi sa fie prinsi de fantoma care ii urmareste din spate. Dupa ce au incheiat aceasta calatorie cu bine veti trece mai departe unde ii veti ajuta pe cei doi sa iasa cu bine din incaperi diferite ca niste labirinturi unde au de miscat niste manete si apoi sa ajunga cu bine la usa salvatoare. Incaperea este intunecata iar ei au doar o lanterna cu care sa isi lumineze drumul. Daca dau peste fantoma atunci lumina lanternei se va micsora, in acelasi timp sa adunati si bateriile care va ajuta sa va tineti lanterna in functiune pentru a scapa din incapere. Dupa ce veti iesi cu cei doi de aici veti intra intr-o alta unde veti proceda la fel. Ajutati-i pe cei doi sa scape cu bine de fantomele infricosatoare!
Jocul Scooby Doo Vacanta Infricosatoare a fost adaugat in data de 18.12.2014 19:05, fost jucat pana acum de un numar de 258 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti si tasta space ca sa jucati jocul Scooby Doo Vacanta Infricosatoare

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc cu fantome, joc gratis, joc gratis cu fantome, joc gratis cu scooby doo, joc nou, joc nou cu fantome, joc nou scooby doo, joc nou scooby doo si fuga de fantome, joc online, joc online cu fantome, joc scooby doo si fuga de fantome, jocuri cu fantome, jocuri gratis, jocuri gratis cu fantome, jocuri gratis cu scooby doo, jocuri noi, jocuri noi cu fantome, jocuri noi scooby doo, jocuri noi scooby doo si fuga de fantome, jocuri online, jocuri online cu fantome, jocuri scooby doo si fuga de fantome, scooby doo si fuga de fantome

Scooby Doo Vacanta Infricosatoare

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Scooby Doo Vacanta Infricosatoare

Scooby Doo Memorie...

Scooby Doo Memorie

Shaggy pe Skateboar...

Shaggy pe Skateboard Cursa cu Monstrul

Scooby Doo Cursa cu...

Scooby Doo Cursa cu Obstacole

Scooby Doo la Denti...

Scooby Doo la Dentist

Scooby Doo dupa man...

Scooby Doo dupa mancare

Scooby in piramide...

Scooby in piramide

Scooby Doo Sandwich...

Scooby Doo Sandwich

Fantoma pirat

Fantoma pirat

Scooby Doo Fotbalis...

Scooby Doo Fotbalist

Comoara din Mina

Comoara din Mina

Scooby Doo cu Bicic...

Scooby Doo cu Bicicleta

Scooby Doo soferul...

Scooby Doo soferul

Joc Scooby Doo

Joc Scooby Doo

Scooby Doo Numere

Scooby Doo Numere

Shaggy e Atacat

Shaggy e Atacat

Scooby Doo Fabrica ...

Scooby Doo Fabrica Jeleu

Scooby Doo in Tikal...

Scooby Doo in Tikal

Scooby Doo Oglinzi...

Scooby Doo Oglinzi

Scooby Doo Gaseste ...

Scooby Doo Gaseste Stelele

Scooby Doo Petrecer...

Scooby Doo Petrecerea Bubble


Mai multe despre jocul Scooby Doo Vacanta Infricosatoare
Jocul Scooby Doo Vacanta Infricosatoare face parte din categoria de Jocuri cu Scooby Doo si a fost jucat ultima oara in data de 18.12.2017 17:47.
Jocul Scooby Doo Vacanta Infricosatoare a fost adaugat in data de 18.12.2014 19:05 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 258 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?