Scooby Doo si Pestera Infioratoare - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Scooby Doo si Pestera Infioratoare Descriere Joc: In misiunea lor de a demasca asa zisi monstri sau fantome, Scooby si Shaggy au pornit din nou intr-o misiune in care au fost manati de un monstru care ii urmarea si si-au propus sa se ascunda intr-o pestera pentru a ascapa de el. Insa ca sa ajunga la aceasta pestera trebuie sa se fereasca de mai multe obstacole care le ies in cale si trebuie sa se foloseasca de mai multe obiecte care le vor fi de folos ca sa poata scapa de pericole. Voi va trebui sa va ocupati de cei doi si sa ii ghidati cat mai bine prin anumite locuri ca sa ajunga in siguranta la pestera. Din loc in loc se mai ascund si alte creaturi care ii vor speria foarte tare daca se intalnesc, si tocmai acest lucru trebuie evitat pentru ca in joc aveti o bara de frica care ar trebui sa nu va grabiti sa o umpleti. Trebuie sa va ganditi foarte bine cum ii veti conduce pe cei doi ca sa ajunga la pestera scapand de toate pericolele care ii pandesc la tot pasul. Cei doi sunt tare haiosi si distractivi cu toata spaima prin care trec asa ca nu ii lasati singuri ci calauziti-i pana la pestera salvatoare!
Jocul Scooby Doo si Pestera Infioratoare a fost adaugat in data de 02.08.2014 15:51, fost jucat pana acum de un numar de 666 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti, tasta space si tasta T ca sa jucati jocul Scooby Doo si Pestera Infioratoare

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: aventura pe rau cu scooby si shaggy, echipa misterelor, echipa misterelor, joc cu scooby, joc de aventura, jocuri aventura, jocuri aventura, jocuri aventura in jungla, jocuri aventura in jungla cu scooby si shaggy, jocuri aventura scooby si shaggy online, jocuri cu scooby doo si echipa misterelor, jocuri cu scooby doo si gasca, jocuri cu scooby in pestera, jocuri cu scrappy doo, jocuri distractive cu scooby doo, jocuri noi scooby si shaggy aventura in pestera, jocuri online, jocuri online cu scooby doo si prietenii, jocuri online cu scooby si monstri, jocuri online scooby si shaggy, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu scooby doo, jocuri scoby doo, jocuri scooby doo 2014, jocuri scooby doo si echipa misterelor, jocuri scooby si misterele, jocuri scooby si shaggy aventura, jocuri scooby si shaggy caura pestera, jocuri scooby si shaggy in jungla, noi jocuri cu scooby doo si echipa misterelor, scooby doo, scooby doo si monstri

Scooby Doo si Pestera Infioratoare

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Scooby Doo si Pestera Infioratoare

Scooby Doo Actiune ...

Scooby Doo Actiune BMX

Shaggy Elimina Fant...

Shaggy Elimina Fantomele

Scooby Doo Atacul F...

Scooby Doo Atacul Fantomelor Pirat

Scooby Snack

Scooby Snack

Scooby Doo dupa man...

Scooby Doo dupa mancare

Lovituri cu Mancare...

Lovituri cu Mancare cu Scooby

Scooby Doo Goana Gr...

Scooby Doo Goana Groazei

Restaurantul lui Sc...

Restaurantul lui Scooby Doo

Scooby Doo Memorie...

Scooby Doo Memorie

Scooby Doo Drumul E...

Scooby Doo Drumul Evadarii

Scooby Doo la curse...

Scooby Doo la curse

Scooby Doo si Peste...

Scooby Doo si Pestera Infioratoare

Shaggy salvatorul

Shaggy salvatorul

Scooby Doo Lupta cu...

Scooby Doo Lupta cu Placinte

Fantoma din pivnita...

Fantoma din pivnita

Scooby si Shaggy sp...

Scooby si Shaggy speriati de fantoma

Scooby Doo la Docto...

Scooby Doo la Doctor

Shaggy si Scooby Do...

Shaggy si Scooby Doo Fuga de Scheleti

Scooby Doo de Imbra...

Scooby Doo de Imbracat

Imbraca-l pe Scooby...

Imbraca-l pe Scooby Doo


Mai multe despre jocul Scooby Doo si Pestera Infioratoare
Jocul Scooby Doo si Pestera Infioratoare face parte din categoria de Jocuri cu Scooby Doo si a fost jucat ultima oara in data de 23.05.2018 00:46.
Jocul Scooby Doo si Pestera Infioratoare a fost adaugat in data de 02.08.2014 15:51 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 666 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?