Scooby Doo Drumul Evadarii - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Scooby Doo Drumul Evadarii Descriere Joc: Se pare ca prietenii vostri Scooby si Shaggy nu scapa asa de usor de fantoma care este pe urmele lor si care vrea sa ii prinda cu orice pret. Cei doi sunt tare speriati pentru ca ei nu sunt chiar atat de curajosi din fire si au mare nevoie de voi ca sa le croiti drum drept ca sa evadeze din labirint si sa scape de fantoma. Tot ce aveti de facut este sa fiti foarte atenti cum asezati bucatile de drum si cum le potriviti ca acesta sa ii salveze iar fantoma sa nu ii prinda. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel trebuie sa ganditi cat mai bine traseul pe care il au de parcurs cei doi ca sa se poata salva de fantoma ajungand la masina lor. La fiecare nivel aveti un interval de timp determinat in care sa construiti drumul salvator asa ca nu aveti tot timpul la dispozitie si trebuie sa va miscati foarte repede ca sa reusiti. Daca va poticniti si nu reusiti sa construiti drumul cat mai repede cei doi vor fi prinsi de fantoma si veti pierde jocul fiind nevoiti sa il reluati. Dati dovada de logica si indemanare si ajutati-va prietenii sa scape de acest necaz!
Jocul Scooby Doo Drumul Evadarii a fost adaugat in data de 04.08.2014 22:42, fost jucat pana acum de un numar de 782 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Scooby Doo Drumul Evadarii

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: aventura pe rau cu scooby si shaggy, echipa misterelor, echipa misterelor, joc cu scooby, joc de aventura, jocuri aventura, jocuri aventura, jocuri cu scooby doo si echipa misterelor, jocuri cu scooby doo si gasca, jocuri cu scrappy doo, jocuri distractive cu scooby doo, jocuri in labirint, jocuri labirint, jocuri noi, jocuri noi scooby si shaggy aventura in labirint, jocuri online, jocuri online cu scooby doo si prietenii, jocuri online cu scooby si monstri, jocuri online scooby si shaggy, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu scooby doo, jocuri scoby doo, jocuri scooby doo 2014, jocuri scooby doo si echipa misterelor, jocuri scooby evadarea, jocuri scooby si misterele, jocuri scooby si shaggy, jocuri scooby si shaggy aventura, jocuri scooby si shaggy in labirint 2014, jocuri scooby si shaggy in labiritn, jocuri scooby si shaggy urmariti de fantoma, noi jocuri cu scooby doo si echipa misterelor, scooby doo, scooby doo si monstri

Scooby Doo Drumul Evadarii

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Scooby Doo Drumul Evadarii

Scooby Doo Atacul G...

Scooby Doo Atacul Gustarilor

Scooby Doo Misiune ...

Scooby Doo Misiune Subacvatica

Scooby Doo Fabrica ...

Scooby Doo Fabrica Jeleu

Scooby Snack

Scooby Snack

Scooby Doo Actiune ...

Scooby Doo Actiune BMX

Shaggy pe Skateboar...

Shaggy pe Skateboard Cursa cu Monstrul

Shaggy si Scooby Do...

Shaggy si Scooby Doo Fuga de Scheleti

Fantoma pirat

Fantoma pirat

Scooby Doo si Shagg...

Scooby Doo si Shaggy Pescuiesc Alimente din Mlastina

Scooby Sketch

Scooby Sketch

Scooby Doo la curse...

Scooby Doo la curse

Scooby Doo cu barca...

Scooby Doo cu barca

Scooby Doo la Docto...

Scooby Doo la Doctor

Comoara din Mina

Comoara din Mina

Scooby Doo si Nava ...

Scooby Doo si Nava Piratilor

Scooby in piramide...

Scooby in piramide

Scooby Doo pe skate...

Scooby Doo pe skatebord

Scooby si Shaggy de...

Scooby si Shaggy de Imbracat

Scooby Doo Salturi ...

Scooby Doo Salturi pe Nori

Fantoma din pivnita...

Fantoma din pivnita


Mai multe despre jocul Scooby Doo Drumul Evadarii
Jocul Scooby Doo Drumul Evadarii face parte din categoria de Jocuri cu Scooby Doo si a fost jucat ultima oara in data de 12.08.2018 09:46.
Jocul Scooby Doo Drumul Evadarii a fost adaugat in data de 04.08.2014 22:42 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 782 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?