Scooby Doo Atacul Fantomelor Pirat - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Scooby Doo Atacul Fantomelor Pirat Descriere Joc: Ati crezut ca jocurile cu Scooby Doo se vor opri aici? Iata ca nu este asa, astazi am pregatit special pentru voi un joc nou cu prietenul vostru catel care, alaturi de prietenii lui, intra mereu in bucluc. Astazi, in timp ce calatoreau pe un vas de croaziera ca sa se relaxeze se intampla ceva ciudat, ca de fiecare data , sunt capturati de un vas de pirati cu fantome la bord care ii va inspaimanta pe toti. Scooby si cu Shaggy vor fi cei doi protagonisti care vor incerca sa faca fata fantomelor pirat ca sa salveze vasul de acestia. insa teama nu ii lasa sa se concentreze pentru a putea dezlega misterul si au nevoie de voi ca sa ii ajutati sa faca fata si acestei noi actiuni inspaimantatoare ca sa ii salveze pe toti de la captura. In joc aveti mai multe obiecte pe care trebuie sa le asezati cap la cap ca sa puteti dezlega misterul si sa ii salveze pe toti cei aflati la bord, insa fiti atenti sa nu se umple bara cu frica din joc pentru ca veti pierde iar misiunea nu se va mai finaliza cu succes. Ajutati-va prietenii sa poata face fata acestei noi actiuni si sa scape de fantomele care vor doar sa ii sperie!
Jocul Scooby Doo Atacul Fantomelor Pirat a fost adaugat in data de 31.07.2014 11:58, fost jucat pana acum de un numar de 972 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folosititastele sageti ca sa jucat jocul Scooby Doo Atacul Fantomelor Pirat

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: aventura cu scooby doo si piratii, echipa misterelor, echipa misterelor, joc cu scooby, joc de aventura, jocuri aventura, jocuri aventura, jocuri cu pirati, jocuri cu scooby doo si echipa misterelor, jocuri cu scooby doo si gasca, jocuri cu scrappy doo, jocuri de eliminat, jocuri distractive cu scooby doo, jocuri online, jocuri online cu scooby doo si prietenii, jocuri online cu scooby si monstri, jocuri online scooby si shaggy, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu scooby doo, jocuri scoby doo, jocuri scooby doo 2014, jocuri scooby doo si echipa misterelor, jocuri scooby doo si fantomele pirat, jocuri scooby doo si piratii aventura, jocuri scooby si misterele, jocuri scooby si piratii, jocuri scooby si shaggy aventura, noi jocuri cu scooby doo si echipa misterelor, scooby doo, scooby doo si monstri

Scooby Doo Atacul Fantomelor Pirat

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Scooby Doo Atacul Fantomelor Pirat

Scooby Doo cu roaba...

Scooby Doo cu roaba

Shaggy salvatorul

Shaggy salvatorul

Scooby Doo Ratacit ...

Scooby Doo Ratacit in Mlastina

Scooby Doo si Peste...

Scooby Doo si Pestera Infioratoare

Scooby Doo Lupta cu...

Scooby Doo Lupta cu Placinte

Imbraca-l pe Scooby...

Imbraca-l pe Scooby

Scooby Doo Curse cu...

Scooby Doo Curse cu Masina Misterelor

Scooby cu submarinu...

Scooby cu submarinul

Scooby Doo si Conac...

Scooby Doo si Conacul Bantuit

Baseball cu Scooby ...

Baseball cu Scooby Doo

Scooby si monstri

Scooby si monstri

Aventurile lui Scoo...

Aventurile lui Scooby

Scooby Doo si Nava ...

Scooby Doo si Nava Piratilor

Scooby Snack

Scooby Snack

Scooby Doo Cursa Pe...

Scooby Doo Cursa Pentru Hot Dog

Scooby si castelul ...

Scooby si castelul bantuit

Scooby Doo si Numer...

Scooby Doo si Numerele Ascunse

Scooby si Shaggy Pu...

Scooby si Shaggy Puzzle

Scooby Doo pe Raul ...

Scooby Doo pe Raul cu Peripetii

Scooby Doo la Docto...

Scooby Doo la Doctor


Mai multe despre jocul Scooby Doo Atacul Fantomelor Pirat
Jocul Scooby Doo Atacul Fantomelor Pirat face parte din categoria de Jocuri cu Scooby Doo si a fost jucat ultima oara in data de 22.03.2019 15:54.
Jocul Scooby Doo Atacul Fantomelor Pirat a fost adaugat in data de 31.07.2014 11:58 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 972 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?