Scoala de Wrestling - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Scoala de Wrestling Descriere Joc: Noul joc Scoala de Wrestling este un joc distractiv si palpitant in care impreuna cu celebrii luptatori mascati Rikochet, The Flea, Buena Girl inveti tehnicile si tainele de lupta Lucha libre Wrestling mexican. Rikochet un luptator tanar ce se considera cel mai curajos din grup, dar uneori tresare inainte de a vedea pericolul. The Flea (Puricele) unul din cei mai buni prieteni a lui Rikochet este intotdeauna murdar si de asemenea are si cateva obiceiuri dezgustatoare, dar se dovedeste adesea ca este un luptator iscusit. Buena Girl este o tanara luptatoare foarte desteapta care joaca intotdeauna dupa reguli dar poate fi de asemenea foarte aroganta. Icepi prin a alege un nivel de dificultate, usor, mediu sau avansat dupa care iti alegi luptatorul preferat si adversarul iar lupta poate incepe. Iti urez succes dar ai grija caci in joc este onoarea si masca ta Lucha.
Jocul Scoala de Wrestling a fost adaugat in data de 01.04.2014 14:16, fost jucat pana acum de un numar de 917 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti pentru deplasare si tastele q,w pentru atac

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu batai, jocuri cu campionate, jocuri cu wrestling 2013, jocuri cu wrestling adevarate, jocuri cu wrestling agresiv, jocuri cu wrestling cu batai, jocuri cu wrestling cu oameni, jocuri cu wrestling encore, jocuri cu wrestling gratis, jocuri cu wrestling in cusca, jocuri cu wrestling in doi, jocuri cu wrestling in ring, jocuri cu wrestling john cena, jocuri cu wrestling lupte, jocuri cu wrestling mania, jocuri cu wrestling master, jocuri cu wrestling multiplayer, jocuri cu wrestling noi, jocuri cu wrestling pentru calculator, jocuri cu wrestling pentru centura, jocuri cu wrestling pentru copii, jocuri cu wrestling raw, jocuri cu wrestling raw 2013, jocuri cu wrestling raw 3d, jocuri cu wrestling smackdown, jocuri cu wrestling tna, jocuri cu wrestling wrestlemania, jocuri cu wrestling wwe, jocuri cu wrestling wwe raw, jocuri cu wrestling wwe superstars, jocuri cu wrestling y7, jocuri cy luptatori, jocuri lupte, jocuri master of wrestling, jocuri sport, jocuri sportive, jocuri wrestling 2001, jocuri wrestling pc, john cena

Scoala de Wrestling

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Scoala de Wrestling

12 Luptatori

12 Luptatori

Batai kumite

Batai kumite

Antrenament de lupt...

Antrenament de lupta cu Lanterna Verde

Batai de strada

Batai de strada

Gladiatorii

Gladiatorii

Lupte Online

Lupte Online

Regele Luptatorilor...

Regele Luptatorilor 2

Maestri ai luptelor...

Maestri ai luptelor

Lupte de Strada

Lupte de Strada

Box dhishoom

Box dhishoom

Batai in 1

Batai in 1

Lupte cu Oua

Lupte cu Oua

GWA Wrestling

GWA Wrestling

Regele Luptatorilor...

Regele Luptatorilor

Luptator de Strada ...

Luptator de Strada 2

Batai Wrestling

Batai Wrestling

Regele Luptelor

Regele Luptelor

Mordecai Si Rigbi B...

Mordecai Si Rigbi Batalia Monstrilor

Antrenamentul Misti...

Antrenamentul Mistic Pawer Rangers

Lupta cu Vedete

Lupta cu Vedete


Mai multe despre jocul Scoala de Wrestling
Jocul Scoala de Wrestling face parte din categoria de Jocuri cu Bataie si a fost jucat ultima oara in data de 18.04.2018 16:59.
Jocul Scoala de Wrestling a fost adaugat in data de 01.04.2014 14:16 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 917 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?