Scoala de Wrestling - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Scoala de Wrestling Descriere Joc: Noul joc Scoala de Wrestling este un joc distractiv si palpitant in care impreuna cu celebrii luptatori mascati Rikochet, The Flea, Buena Girl inveti tehnicile si tainele de lupta Lucha libre Wrestling mexican. Rikochet un luptator tanar ce se considera cel mai curajos din grup, dar uneori tresare inainte de a vedea pericolul. The Flea (Puricele) unul din cei mai buni prieteni a lui Rikochet este intotdeauna murdar si de asemenea are si cateva obiceiuri dezgustatoare, dar se dovedeste adesea ca este un luptator iscusit. Buena Girl este o tanara luptatoare foarte desteapta care joaca intotdeauna dupa reguli dar poate fi de asemenea foarte aroganta. Icepi prin a alege un nivel de dificultate, usor, mediu sau avansat dupa care iti alegi luptatorul preferat si adversarul iar lupta poate incepe. Iti urez succes dar ai grija caci in joc este onoarea si masca ta Lucha.
Jocul Scoala de Wrestling a fost adaugat in data de 01.04.2014 11:16, fost jucat pana acum de un numar de 729 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti pentru deplasare si tastele q,w pentru atac

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu batai, jocuri cu campionate, jocuri cu wrestling 2013, jocuri cu wrestling adevarate, jocuri cu wrestling agresiv, jocuri cu wrestling cu batai, jocuri cu wrestling cu oameni, jocuri cu wrestling encore, jocuri cu wrestling gratis, jocuri cu wrestling in cusca, jocuri cu wrestling in doi, jocuri cu wrestling in ring, jocuri cu wrestling john cena, jocuri cu wrestling lupte, jocuri cu wrestling mania, jocuri cu wrestling master, jocuri cu wrestling multiplayer, jocuri cu wrestling noi, jocuri cu wrestling pentru calculator, jocuri cu wrestling pentru centura, jocuri cu wrestling pentru copii, jocuri cu wrestling raw, jocuri cu wrestling raw 2013, jocuri cu wrestling raw 3d, jocuri cu wrestling smackdown, jocuri cu wrestling tna, jocuri cu wrestling wrestlemania, jocuri cu wrestling wwe, jocuri cu wrestling wwe raw, jocuri cu wrestling wwe superstars, jocuri cu wrestling y7, jocuri cy luptatori, jocuri lupte, jocuri master of wrestling, jocuri sport, jocuri sportive, jocuri wrestling 2001, jocuri wrestling pc, john cena

Scoala de Wrestling

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Scoala de Wrestling

Bataie in strada

Bataie in strada

Lupte de Strada

Lupte de Strada

Batai mascote

Batai mascote

Batai extraterestri...

Batai extraterestri

12 Luptatori

12 Luptatori

Regele Luptatorilor...

Regele Luptatorilor 2

Testoasele Ninja in...

Testoasele Ninja in Lupta cu Inamicii

GWA Wrestling

GWA Wrestling

Geek Fighter batai...

Geek Fighter batai

Ben 10 Orasul Fanto...

Ben 10 Orasul Fantoma

Testoasele ninja

Testoasele ninja

Barbarul

Barbarul

Lupte cu Naruto

Lupte cu Naruto

Batai copoeira in 2...

Batai copoeira in 2

Batai bushido

Batai bushido

Bobby Wasabi Misiun...

Bobby Wasabi Misiune de Salvare

Lupte Online

Lupte Online

Testoasele Ninja in...

Testoasele Ninja in Misiune

Robotii TKO

Robotii TKO

Ninja Pou

Ninja Pou


Mai multe despre jocul Scoala de Wrestling
Jocul Scoala de Wrestling face parte din categoria de Jocuri cu Bataie si a fost jucat ultima oara in data de 24.07.2017 06:35.
Jocul Scoala de Wrestling a fost adaugat in data de 01.04.2014 11:16 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 729 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?