Saruturi cu Stella Indragostita - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Saruturi cu Stella Indragostita Descriere Joc: Vrem sa va facem cunostinta cu Stella, o tanara tare draguta care, nu se stie din ce motiv, este urmarita de o fantoma care ii cam tulbura linistea. Tanara Stella este foarte indragostita de un tanar chipes alaturi de care vrea sa petreaca in momentele ei de liniste in care fantoma este departe. Pentru ca cei doi se iubesc mult isi doresc sa isi ofere cate un sarut din cand in cand insa nu prea reusesc, deoarece fantoma isi tot face aparitia deranjandu-i. Stella va roaga sa o ajutati sa se poata saruta fara sa fie surprinsa de fantoma si cand o vedeti ca isi face aparitia sa ii opriti. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel trebuie sa ii ajutati pe cei doi sa se sarute pana cand veti reusi sa umpleti complet bara de saruturi din partea de sus ca sa treceti mai departe intr-un nou nivel. Fiecare nivel este cronometrat si voi trebuie sa umpleti bara cu saruturi inainte ca timpul sa expire. Dati o mana de ajutor celor doi indragostiti sa se poata saruta nestingheriti!
Jocul Saruturi cu Stella Indragostita a fost adaugat in data de 12.01.2015 20:34, fost jucat pana acum de un numar de 195 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Saruturi cu Stella Indragostita

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: indragostiti joc, indragostiti jocuri, joc cu indragostiti, jocuri 2015 cu indragostiti, jocuri cu fantome, jocuri cu fantome si cu indragostiti, jocuri cu indragostiti, jocuri cu indragostiti vs fantome, jocuri cu stella indragostita, jocuri de fete, jocuri de fete cu indragostiti, jocuri distractive cu indragostiti, jocuri gratis cu indragostiti, jocuri noi cu indragostiti, jocuri online cu indragostiti, jocuri pentru copii cu indragostiti, jocuri pentru fete, jocuri pentru fete cu indragostiti, sarutari cu stella joc, stella indragostita

Saruturi cu Stella Indragostita

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Saruturi cu Stella Indragostita

Saruturi cu Lady Ga...

Saruturi cu Lady Gaga

Saruturi cu Printes...

Saruturi cu Printesa Jasmine

Mr.Been Saruturi

Mr.Been Saruturi

Saruturi cu Printes...

Saruturi cu Printesa Elsa si Jack

Twilight Saruturi

Twilight Saruturi

Sarutul intezis

Sarutul intezis

Printesa Ariel Saru...

Printesa Ariel Saruturi

Sarut de adolescent...

Sarut de adolescenta

Saruta printesa

Saruta printesa

Batman Saruturi

Batman Saruturi

Saruturi cu Stella ...

Saruturi cu Stella Indragostita

Sarutul din tabara...

Sarutul din tabara

Saruturi cu Equestr...

Saruturi cu Equestria Girls

Saruturi la Servici...

Saruturi la Serviciu

Saruturi cu Pou

Saruturi cu Pou

Saruturi cu Johnny ...

Saruturi cu Johnny Bravo 2

Sarut in sala de cu...

Sarut in sala de curs

Printesa Rapunzel S...

Printesa Rapunzel Saruturi cu Flinn

Sarut la tv

Sarut la tv

Sarutul Mirilor

Sarutul Mirilor


Mai multe despre jocul Saruturi cu Stella Indragostita
Jocul Saruturi cu Stella Indragostita face parte din categoria de Jocuri de Sarutat si a fost jucat ultima oara in data de 16.03.2018 21:56.
Jocul Saruturi cu Stella Indragostita a fost adaugat in data de 12.01.2015 20:34 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 195 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?