Saruturi cu Pucca - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Saruturi cu Pucca Descriere Joc: Pucca este o fetita care ii place toata ziua sa ii dea saruturi lui Garru, insa acesta nu agreaza acest gest si se simte adesea stanjenit insa cu Pucca nu te pui. Cei doi vin la voi astazi intr-un joc nou cu saruturi in care sa o ajutati pe Pucca sa il sarute pe Garru cat mai mult ca sa umple bara cu saruturi din joc ca sa puteti trece mai departe intr-un nou nivel. Jocul nostru are mai multe nivele si in fiecare nivel trebuie sa faceti acelasi lucru fara ca cei doi sa fie vazuti de cineva ca sa nu pierdeti una din cele trei vieti pentru ca daca le pierdeti pe toate va trebui sa reluati jocul. Pe cei doi ii veti intalni in diferite locuri: in fata casei, in parc, intr-un restaurant unde vor dori sa se sarute, insa imprejur se perinda diferite persoane care vor mai trage cu ochiul la cei doi asa ca voi sa fiti cu ochii in patru la micile semne care vi se fac ca sa ii opriti pe cei doi la timp. Cu fiecare nivel trecut cu bine si intr-un timp cat mai scurt veti primi multe puncte. Veniti in ajutorul Puccai sa se sature de sarutat cu Garru!
Jocul Saruturi cu Pucca a fost adaugat in data de 16.07.2014 11:06, fost jucat pana acum de un numar de 401 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Saruturi cu Pucca

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc de sarutat, jocuri 2014, jocuri 2014 de sarutat, jocuri cu garru, jocuri cu pucca, jocuri cu pucca 2014, jocuri cu pucca si garu, jocuri cu saruturi online, jocuri de dragoste, jocuri de sarutat, jocuri de sarutat pentru cupluri, jocuri de sarutat pucca, jocuri distractive cu pucca si garru, jocuri frumoase, jocuri frumoase pucca, jocuri frumoase pucca si garru, jocuri garru, jocuri garru si pucca de sarutat, jocuri gratis, jocuri gratis cu pucca si garru, jocuri indragostiti, jocuri noi, jocuri noi cu garru, jocuri noi cu pucca, jocuri online, jocuri online cu pucca si garu, jocuri pentru indragostiti, jocuri pucca si garru 2014, jocuri saruturi, puca jocuri online, pucca, pucca de sarutat, pucca se saruta, saruturi cu pucca si garru, saruturi cu pucca si garru

Saruturi cu Pucca

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Saruturi cu Pucca

Sarutul romantic

Sarutul romantic

Spiderman Saruturi...

Spiderman Saruturi

Mr.Been Saruturi

Mr.Been Saruturi

Saruturi cu Tom 2

Saruturi cu Tom 2

Twilight Saruturi

Twilight Saruturi

Saruturi cu Veverit...

Saruturi cu Veverite

Printesa Tiana il S...

Printesa Tiana il Saruta pe Print

Rapunzel vrea sa fi...

Rapunzel vrea sa fie Sarutata

Sarut in parc

Sarut in parc

Sarutul sirenei

Sarutul sirenei

Printesa Ariel Saru...

Printesa Ariel Saruturi

Sarutul vampirului...

Sarutul vampirului

Saruturi cu Mario

Saruturi cu Mario

Saruturi cu Frumoas...

Saruturi cu Frumoasa Adormita

Saruturi cu Miley C...

Saruturi cu Miley Cyrus

Saruta printesa

Saruta printesa

Saruturi cu Stella ...

Saruturi cu Stella Indragostita

Saruturi cu Frumoas...

Saruturi cu Frumoasa si Bestia

Saruturi cu Jerry

Saruturi cu Jerry

Sarutul lui Bieber...

Sarutul lui Bieber


Mai multe despre jocul Saruturi cu Pucca
Jocul Saruturi cu Pucca face parte din categoria de Jocuri de Sarutat si a fost jucat ultima oara in data de 17.12.2017 10:49.
Jocul Saruturi cu Pucca a fost adaugat in data de 16.07.2014 11:06 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 401 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?