Saruturi cu Pucca - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Saruturi cu Pucca Descriere Joc: Pucca este o fetita care ii place toata ziua sa ii dea saruturi lui Garru, insa acesta nu agreaza acest gest si se simte adesea stanjenit insa cu Pucca nu te pui. Cei doi vin la voi astazi intr-un joc nou cu saruturi in care sa o ajutati pe Pucca sa il sarute pe Garru cat mai mult ca sa umple bara cu saruturi din joc ca sa puteti trece mai departe intr-un nou nivel. Jocul nostru are mai multe nivele si in fiecare nivel trebuie sa faceti acelasi lucru fara ca cei doi sa fie vazuti de cineva ca sa nu pierdeti una din cele trei vieti pentru ca daca le pierdeti pe toate va trebui sa reluati jocul. Pe cei doi ii veti intalni in diferite locuri: in fata casei, in parc, intr-un restaurant unde vor dori sa se sarute, insa imprejur se perinda diferite persoane care vor mai trage cu ochiul la cei doi asa ca voi sa fiti cu ochii in patru la micile semne care vi se fac ca sa ii opriti pe cei doi la timp. Cu fiecare nivel trecut cu bine si intr-un timp cat mai scurt veti primi multe puncte. Veniti in ajutorul Puccai sa se sature de sarutat cu Garru!
Jocul Saruturi cu Pucca a fost adaugat in data de 16.07.2014 11:06, fost jucat pana acum de un numar de 499 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Saruturi cu Pucca

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc de sarutat, jocuri 2014, jocuri 2014 de sarutat, jocuri cu garru, jocuri cu pucca, jocuri cu pucca 2014, jocuri cu pucca si garu, jocuri cu saruturi online, jocuri de dragoste, jocuri de sarutat, jocuri de sarutat pentru cupluri, jocuri de sarutat pucca, jocuri distractive cu pucca si garru, jocuri frumoase, jocuri frumoase pucca, jocuri frumoase pucca si garru, jocuri garru, jocuri garru si pucca de sarutat, jocuri gratis, jocuri gratis cu pucca si garru, jocuri indragostiti, jocuri noi, jocuri noi cu garru, jocuri noi cu pucca, jocuri online, jocuri online cu pucca si garu, jocuri pentru indragostiti, jocuri pucca si garru 2014, jocuri saruturi, puca jocuri online, pucca, pucca de sarutat, pucca se saruta, saruturi cu pucca si garru, saruturi cu pucca si garru

Saruturi cu Pucca

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Saruturi cu Pucca

Sarutul din tabara...

Sarutul din tabara

Saruturi la Servici...

Saruturi la Serviciu

Saruturi cu Dracula...

Saruturi cu Draculaura

Saruturi cu Pucca

Saruturi cu Pucca

Sarut in bucatarie...

Sarut in bucatarie

Printesa Ariel Saru...

Printesa Ariel Saruturi

Saruturi cu Tom 2

Saruturi cu Tom 2

Cupa Mondiala Sarut...

Cupa Mondiala Saruturi

Saruturi cu Johnny ...

Saruturi cu Johnny Bravo

Saruturi de Hallowe...

Saruturi de Halloween cu Pou

Saruturi cu Scrat s...

Saruturi cu Scrat si Veverita

Mr.Been Saruturi

Mr.Been Saruturi

Spiderman Saruturi...

Spiderman Saruturi

Saruturi cu Alba ca...

Saruturi cu Alba ca Zapada

Selena Gomes si Jus...

Selena Gomes si Justin Bieber se Saruta

Sarutul vampirului...

Sarutul vampirului

Sarutul romantic

Sarutul romantic

Saruturi cu Printes...

Saruturi cu Printesa Jasmine

Saruturi cu Fetele ...

Saruturi cu Fetele Bratz

Pucca la Spectacolu...

Pucca la Spectacolul cu Saruturi


Mai multe despre jocul Saruturi cu Pucca
Jocul Saruturi cu Pucca face parte din categoria de Jocuri de Sarutat si a fost jucat ultima oara in data de 21.08.2018 11:15.
Jocul Saruturi cu Pucca a fost adaugat in data de 16.07.2014 11:06 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 499 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?