Robotul Spiderman - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Robotul Spiderman Descriere Joc: Vrem sa va facem cunostinta in acest joc cu robotul Spiderman care ca si eroul vostru are cam acelasi mod de a actiona atat ca diferenta o face faptul ca este robot o copie fidela a lui Spiderman. Acest robot a fost trimis in actiunea din acest joc pentru ca sa poata aduna toate rotitele de aur din fiecare nivel care vor folosi la realizarea unui nou mecanism la fel de puternic si de folos in diferite alte actiuni. Jocul de astazi este impartit pe mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de recuperat rotita aurie ca sa puteti trece mai departe prin usita din joc la care neaparat sa ajunga. Tot ce aveti de facut este sa va folositi de puterea lui cu laser, care este asemanatoare panzei de paianjen, pentru a se agata de diferite obiecte pentru a reusi sa treaca de obstacole sa ia rotita si apoi sa se indrepte spre usita ca sa fiti trecuti mai departe intr-un nou nivel. Cu fiecare nivel trecut cu bine veti aduna un anumit numar de puncte. Adunati toate rotitele din fiecare nivel alaturi de cel mai puternic robot Spiderman!
Jocul Robotul Spiderman a fost adaugat in data de 31.07.2014 15:53, fost jucat pana acum de un numar de 857 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti si tasta space ca sa jucati jocul Robotul Spiderman

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc cu roboti, jocuri aventuri cu roboti, jocuri cu roboti, jocuri cu roboti 2014, jocuri cu roboti ca si spiderman, jocuri cu roboti destepti, jocuri cu roboti gratis, jocuri cu roboti noi, jocuri cu roboti puternici, jocuri cu roboti spiderman, jocuri cu robotul, jocuri cu spiderman aventuri, jocuri de aventura cu roboti, jocuri de aventura cu spiderman, jocuri de roboti, jocuri gen spiderman, jocuri gratis cu roboti, jocuri noi cu roboti, jocuri online cu roboti, jocuri roboti, jocuri roboti spiderman, jocuri spiderman, robotul jocuri

Robotul Spiderman

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Robotul Spiderman

Robotul Tarantula

Robotul Tarantula

Masini Roboti in Cu...

Masini Roboti in Cursa

Roboti - Batalia pe...

Roboti - Batalia pentru Matrix

Construieste robote...

Construieste robotei

Robotii Savage Husk...

Robotii Savage Huskies

Batai roboti

Batai roboti

Sparge Bule cu Wall...

Sparge Bule cu Wall-e si Eve

Robo Kill

Robo Kill

Robotelul Wall-e

Robotelul Wall-e

Roboti la Box

Roboti la Box

Fotbal cu Roboti

Fotbal cu Roboti

Ben 10 si robotul

Ben 10 si robotul

Laboratorul de Robo...

Laboratorul de Roboti al lui Mickey

Timmy si Batalia cu...

Timmy si Batalia cu Robotii din Viitor

Lanseaza robotul

Lanseaza robotul

Randy Cunningham im...

Randy Cunningham impotriva Robotilor

Power Rangers Moste...

Power Rangers Mostenirea fortei superioare

Asambleaza Robotul...

Asambleaza Robotul

Robotul Megaman in ...

Robotul Megaman in Actiune

Impuscaturi cu Robo...

Impuscaturi cu Roboplast


Mai multe despre jocul Robotul Spiderman
Jocul Robotul Spiderman face parte din categoria de Jocuri cu Roboti si a fost jucat ultima oara in data de 20.07.2018 17:21.
Jocul Robotul Spiderman a fost adaugat in data de 31.07.2014 15:53 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 857 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?