Reteaua de Apa - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Reteaua de Apa Descriere Joc: Cand este foarte cald afara, ca orice fermier, aveti mare nevoie de un sistem de irigatie foarte bun care sa va ude si gradina dar sa adape si animalele din batatura. Jocul nostru de astazi Reteaua de Apa este un joc de construit care va da ocazia sa realizati reteaua de apa care va ajuta sa udati gradina. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti mai multe tevi care nu sunt puse in ordine iar sarcina voastra este sa le asezati corect ca sa formati un circuit ca apa sa ajunga la plante dar si la animale. Trebuie sa va puneti la contributie gandirea ca sa puneti fiecare teava corect ca apa sa nu se risipeasca ci sa ajunga acolo unde este mare nevoie de ea. In fiecare nivel veti fi cronometrati asa ca nu aveti prea mult timp de gandire trebuie sa actionati si sa va ganditi rapid cum sa le asamblati ca treaba voastra sa fie buna. Daca nu va incadrati in timpul dat veti pierde si va trebui sa reluatri nivelul. Dati tot ce puteti si construiti cat mai bine reteaua de apa ca sa fie de folos fermierului!
Jocul Reteaua de Apa a fost adaugat in data de 15.04.2014 12:20, fost jucat pana acum de un numar de 2083 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 4 ori, iar media rezultata este de 2.75 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Reteaua de Apa

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu animale, jocuri cu conducte, jocuri cu ferme, jocuri cu plante, jocuri cu retele de apa, jocuri cu tevi, jocuri de construit, jocuri kizi, jocuri kizi 2014, jocuri kizi cu constructii, jocuri kizi de construit, jocuri kizi gratis, jocuri kizi noi, jocuri kizi online, jocuri let it flow

Reteaua de Apa

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Reteaua de Apa

Dora la ferma

Dora la ferma

Fetita Hazel la Fer...

Fetita Hazel la Ferma

Ferma Youda 3 Sezoa...

Ferma Youda 3 Sezoanele

Ferme de Gaini

Ferme de Gaini

Calaritul la ferma...

Calaritul la ferma

Fermierul

Fermierul

Ferma de iepuri

Ferma de iepuri

Cisterna cu Lapte d...

Cisterna cu Lapte de transportat

Ferme cu Legume

Ferme cu Legume

Dora Salveaza Ferma...

Dora Salveaza Ferma

Ferme tari

Ferme tari

Munca la Ferma de L...

Munca la Ferma de Legume

Ferma tropicala

Ferma tropicala

Barbie la Ferma

Barbie la Ferma

Ferme de Cai

Ferme de Cai

Dora Ingrijeste Fer...

Dora Ingrijeste Ferma

Decoreaza Ferma

Decoreaza Ferma

Bebelusa Barbie la ...

Bebelusa Barbie la Ferma

Ferma de Gaini Ouat...

Ferma de Gaini Ouatoare

Fermierul Gospodar...

Fermierul Gospodar


Mai multe despre jocul Reteaua de Apa
Jocul Reteaua de Apa face parte din categoria de Jocuri cu Ferme si a fost jucat ultima oara in data de 16.02.2019 09:25.
Jocul Reteaua de Apa a fost adaugat in data de 15.04.2014 12:20 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 2083 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?