Reteaua de Apa - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Reteaua de Apa Descriere Joc: Cand este foarte cald afara, ca orice fermier, aveti mare nevoie de un sistem de irigatie foarte bun care sa va ude si gradina dar sa adape si animalele din batatura. Jocul nostru de astazi Reteaua de Apa este un joc de construit care va da ocazia sa realizati reteaua de apa care va ajuta sa udati gradina. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti mai multe tevi care nu sunt puse in ordine iar sarcina voastra este sa le asezati corect ca sa formati un circuit ca apa sa ajunga la plante dar si la animale. Trebuie sa va puneti la contributie gandirea ca sa puneti fiecare teava corect ca apa sa nu se risipeasca ci sa ajunga acolo unde este mare nevoie de ea. In fiecare nivel veti fi cronometrati asa ca nu aveti prea mult timp de gandire trebuie sa actionati si sa va ganditi rapid cum sa le asamblati ca treaba voastra sa fie buna. Daca nu va incadrati in timpul dat veti pierde si va trebui sa reluatri nivelul. Dati tot ce puteti si construiti cat mai bine reteaua de apa ca sa fie de folos fermierului!
Jocul Reteaua de Apa a fost adaugat in data de 15.04.2014 09:20, fost jucat pana acum de un numar de 1744 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 3 ori, iar media rezultata este de 2 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Reteaua de Apa

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu animale, jocuri cu conducte, jocuri cu ferme, jocuri cu plante, jocuri cu retele de apa, jocuri cu tevi, jocuri de construit, jocuri kizi, jocuri kizi 2014, jocuri kizi cu constructii, jocuri kizi de construit, jocuri kizi gratis, jocuri kizi noi, jocuri kizi online, jocuri let it flow

Reteaua de Apa

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Reteaua de Apa

Ferma de legume

Ferma de legume

Fermierul

Fermierul

Ferma Exotica

Ferma Exotica

Munca la Ferma de L...

Munca la Ferma de Legume

Calaritul la ferma...

Calaritul la ferma

Ferma Cailor Arabi...

Ferma Cailor Arabi

Ferma tropicala

Ferma tropicala

Prinde Ouale Gainil...

Prinde Ouale Gainilor

Ferma lui Pou

Ferma lui Pou

Planteaza Legume

Planteaza Legume

Marea Evadare

Marea Evadare

Ferme de Flori

Ferme de Flori

Gradina cu Flori

Gradina cu Flori

Baschet la Ferma

Baschet la Ferma

Fermierul Gospodar...

Fermierul Gospodar

Ferma Youda 3 Sezoa...

Ferma Youda 3 Sezoanele

Gradina de la ferma...

Gradina de la ferma

Dora la ferma

Dora la ferma

Cai la ferma

Cai la ferma

Ferme de Fructe

Ferme de Fructe


Mai multe despre jocul Reteaua de Apa
Jocul Reteaua de Apa face parte din categoria de Jocuri cu Ferme si a fost jucat ultima oara in data de 22.03.2018 09:21.
Jocul Reteaua de Apa a fost adaugat in data de 15.04.2014 09:20 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1744 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?