Restaurantul Maimutelor Racheta - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Restaurantul Maimutelor Racheta Descriere Joc: Credem ca le indragiti foarte mult pe simpaticele maimute racheta care va amuza in seria lor animata si care astazi va invita alaturi de ele intr-un joc foarte frumos in care le veti ajuta sa se descurce foarte bine la restaurantul la care sunt datoare pentru ca au mancat foarte multe banane si nu au cum sa le plateasca decand muncind ca bucatari si ospatari la restaurantul patronului unde au facut paguba. Cele doua maimute, Gus si Wally, sunt gata sa isi primeasca clientii si sa ii serveasca cat mai prompt cu ceea ce isi doresc ca ei sa poata castiga banii necesari intr-o zi pentru a putea merge mai departe. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de servit clienti cu meniuri divese pe care sa le pregatiti si apoi sa ajunga pe in fata clientilor. Maimutele nu se prea descurca pentru ca nu au mai facut asa ceva pana acum, insa voi cu priceperea voastra va veti descurca de minune si ele vor putea sa-si implineasca misiunea cu succes adunand banii necesari pentru a-si plati bananele mancate. Intrati in joc alaturi de maimutele racheta si ajutati-le sa se descurce cat mai bine la restaurant!
Jocul Restaurantul Maimutelor Racheta a fost adaugat in data de 27.01.2015 11:30, fost jucat pana acum de un numar de 326 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 2 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Restaurantul Maimutelor Racheta

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu animale, jocuri cu maimute, jocuri cu maimute rachete, jocuri cu maimutele, jocuri cu maimutele rachete, jocuri cu rocket monkeys 2015, jocuri cu rocket monkeys gratis, jocuri cu rocket monkeys la restaurant, jocuri cu rocket monkeys la restaurant online, jocuri cu rocket monkeys online, jocuri kids cu rocket monkeys, jocuri noi cu animale, jocuri noi cu rocket monkeys, maimutele racheta jocuri noi, maimutele racheta la restaurant, rocket monkeys, rocket monkeys jocuri, rocket monkeys jocuri noi, rocket monkeys jocuri online

Restaurantul Maimutelor Racheta

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Restaurantul Maimutelor Racheta

Restaurantul lui Po...

Restaurantul lui Polly Pocket

Restaurant fast foo...

Restaurant fast food 2

Restaurantul non st...

Restaurantul non stop

Restaurantul Pirati...

Restaurantul Piratilor de pe Mare

Pinguinii la Restau...

Pinguinii la Restaurant

Gateste si Serveste...

Gateste si Serveste Pizza la Rstaurant

Restaurant 1

Restaurant 1

Restaurantul lui Sp...

Restaurantul lui Spongebob

Cina pinguinilor la...

Cina pinguinilor la Tokyo

Restaurantul din Mi...

Restaurantul din Miami

Restaurant 2

Restaurant 2

Restaurantul Chinez...

Restaurantul Chinezesc de Servit

Restaurantul Auto

Restaurantul Auto

Restaurantul lui Ni...

Restaurantul lui Nina

Restaurantul cu San...

Restaurantul cu Sandwich-uri

Curatenie in restau...

Curatenie in restaurant

Restaurantul extrat...

Restaurantul extraterestrilor

Ursii Panda la Rest...

Ursii Panda la Restaurant

Restaurantul lui Je...

Restaurantul lui Jerry

Restaurantul Strumf...

Restaurantul Strumfilor


Mai multe despre jocul Restaurantul Maimutelor Racheta
Jocul Restaurantul Maimutelor Racheta face parte din categoria de Jocuri cu Restaurante si a fost jucat ultima oara in data de 15.07.2018 12:07.
Jocul Restaurantul Maimutelor Racheta a fost adaugat in data de 27.01.2015 11:30 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 326 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?