Regele Ringului - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Regele Ringului Descriere Joc: Regele Ringului este cel mai nou joc din categoria luptelor in care este necesar sa va invingeti adversarul din fiecare lupta pentru a deveni cel mai mare campion al boxului. Luptatorii sunt foarte puternici si va trebui sa fii destul de precaut in timpul luptei si sa incerci sa te feresti cat de bine poti de atacurile lor. Desi pare floare la ureche, nu trageti concluzii pripite, deoarece ai de luptat cu inamici foarte puternici care isi doresc la fel de mult ca tine sa castige si aveti nevoie de multa agilitate. Daca sunteti loviti pierdeti din viata. Scopul jocului este sa aveti mai multa energie la finalul reprizei decat adversarul sau sa il invingeti inainte ca timpul sa se termine. Folosind sagetile de pe tastatura te misti prin ring iar cu tastele z, x, c il poti ataca pe adversar. Daca castigi primul meci vei trece mai departe unde vei intalni adversari din ce in ce mai puternici si va fi mai greu sa ii invingi. Iti urez succes in a deveni Regele Ringului de box.
Jocul Regele Ringului a fost adaugat in data de 01.04.2014 14:19, fost jucat pana acum de un numar de 1684 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 7 ori, iar media rezultata este de 3.14286 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti pentru deplasare si tastele z,x,c pentru bataie

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu batai, jocuri cu box, jocuri cu box, jocuri cu boxeri, jocuri cu incaierari, jocuri cu karate, jocuri cu luptatori, jocuri cu lupte gratis, jocuri cu lupte in ring, jocuri cu lupte noi, jocuri cu lupte online, jocuri cu lupte pentru adulti, jocuri cu lupte pentru copii, jocuri cu lupte tari, jocuri cu lupte tari, jocuri king of the ring

Regele Ringului

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Regele Ringului

Lupte de Strada

Lupte de Strada

Batai de strada

Batai de strada

Lupte cu Vrajitori...

Lupte cu Vrajitori

12 Luptatori

12 Luptatori

Batai copoeira in 2...

Batai copoeira in 2

Lupte cu caini

Lupte cu caini

Scoala de Wrestling...

Scoala de Wrestling

Testoasele Ninja An...

Testoasele Ninja Antrenament

Batai in 1

Batai in 1

Bataie cu Sponge Bo...

Bataie cu Sponge Bob

Bataie cu Riahanna...

Bataie cu Riahanna

Lupte Politice

Lupte Politice

Antrenamentul Misti...

Antrenamentul Mistic Pawer Rangers

Luptator de Strada...

Luptator de Strada

Luptatoarea Rihanna...

Luptatoarea Rihanna

Ninja Pou

Ninja Pou

Street fighter 2

Street fighter 2

Geek Fighter batai...

Geek Fighter batai

Maestri ai luptelor...

Maestri ai luptelor

Bataie in strada

Bataie in strada


Mai multe despre jocul Regele Ringului
Jocul Regele Ringului face parte din categoria de Jocuri cu Bataie si a fost jucat ultima oara in data de 23.04.2019 02:35.
Jocul Regele Ringului a fost adaugat in data de 01.04.2014 14:19 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1684 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?