Regele Luptelor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Regele Luptelor Descriere Joc: Regele luptelor este un joc interactiv in care doi frati se lupta petru suprematia strazilor. In urma cu mult timp datorita faptului ca erau foarte buni, cei doi frati s-au certat pentru locul lor pe strada luptelor. Din gelozie ca tu ai primit locul in defavoarea lui acesta te-a provocat la o lupta decisiva pentru voi. La inceputul jocului va sunt prezentate instructiunile de lupta care va vor fi de mare ajutor. Nu va trebui sa folositi doar tastele sageti ci si combinatii intre acestea si alte taste pentru o lovitura cat mai puternica. Viata este indicata de cele doua linii galbene din partea de sus a ecranului de joc, iar puterea este afisata sub acesta. Incercati sa faceti combinatii cat mai complexe pentru a lovi cat mai puternic si mai repede. Nu va grabiti si dati tot ce aveti mai bun deoarece timpul este nelimitat. Demonstrati cine este mai bun si castigati lupta cu fratele cel rau in jocul Regele Luptelor.
Jocul Regele Luptelor a fost adaugat in data de 29.03.2014 13:56, fost jucat pana acum de un numar de 751 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele w,a,s,d pentru deplasare si tastele u,i,o,p,j,k,l pentru atac

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu batai, jocuri cu box, jocuri cu incaierari, jocuri cu karate, jocuri cu luptatori, jocuri cu luptatori de strada, jocuri cu lupte de strada, jocuri cu lupte gratis, jocuri cu lupte noi, jocuri cu lupte online, jocuri cu lupte pentru adulti, jocuri cu lupte pentru copii, jocuri cu lupte tari, jocuri cu lupte tari, jocuri cu regele luptatorilor, jocuri cu regi, jocuri king of fighters 2000, jocuri regele luptelor

Regele Luptelor

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Regele Luptelor

Fata robot

Fata robot

Batai extraterestri...

Batai extraterestri

Lupta cu Vedete

Lupta cu Vedete

Ironman in New York...

Ironman in New York

Lupte Politice

Lupte Politice

Wrestling Nacho Lib...

Wrestling Nacho Libre

Barbarul

Barbarul

Robotii TKO

Robotii TKO

Lupte cu Pucca

Lupte cu Pucca

Imobilizeaza Advers...

Imobilizeaza Adversarul

Master of Wrestling...

Master of Wrestling

Ben 10 Orasul Fanto...

Ben 10 Orasul Fantoma

Regele Luptatorilor...

Regele Luptatorilor

Lupte Kung Fu

Lupte Kung Fu

Batai kumite

Batai kumite

Testoasele Ninja in...

Testoasele Ninja in Lupta cu Inamicii

Bataie cu Riahanna...

Bataie cu Riahanna

Kung Fu Panda Lovit...

Kung Fu Panda Lovituri Mortale

Batai Wrestling

Batai Wrestling

Scoala de Wrestling...

Scoala de Wrestling


Mai multe despre jocul Regele Luptelor
Jocul Regele Luptelor face parte din categoria de Jocuri cu Bataie si a fost jucat ultima oara in data de 25.09.2017 08:23.
Jocul Regele Luptelor a fost adaugat in data de 29.03.2014 13:56 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 751 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?