Regele Luptatorilor 2 - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Regele Luptatorilor 2 Descriere Joc: Vrei sa fii si tu un rege al luptatorilor, cel mai bun dintre cei mai buni? Intra pe noul nostru joc online Regele Luptatorilor 2. Este un joc in care va veti putea testa indemanarea si abilitatile de bun luptator. In acest joc ai libertatea sa-ti alegi ce luptator iti doresti ca sa poti sa-ti infrangi adversarul si sa iesi castigator. Ii puteti testa pe toti ca sa vedeti ce poate fiecare si sa vedeti cu cine puteti fi invingator. Tot ce aveti de facut in acest joc este sa va luptati cu adversarul pana il invingeti. Jocul nostru il puteti juca si impreuna cu un prieten de pe acelasi calculator. Dati tot ce puteti sa fiti invingatori si regi ai luptatorilor.
Jocul Regele Luptatorilor 2 a fost adaugat in data de 28.02.2014 02:19, fost jucat pana acum de un numar de 1425 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Jucatorul 1: w,a,s,d, pentru miscare si u,i,o,j,k,l ca sa ataci si ca sa te aperi Jucatorul 2: tastele sageti pentru miscare si 1,2,3,4,5,6 ca sa ataci si ca sa te aperi.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu batai, jocuri cu box, jocuri cu incaierari, jocuri cu karate, jocuri cu luote de strada, jocuri cu luptatori, jocuri cu luptatori, jocuri cu lupte gratis, jocuri cu lupte noi, jocuri cu lupte online, jocuri cu lupte pentru adulti, jocuri cu lupte pentru copii, jocuri cu lupte tari, jocuri cu lupte tari, jocuri the king of fighters

Regele Luptatorilor 2

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Regele Luptatorilor 2

Batai asiatice

Batai asiatice

Bobby Wasabi Misiun...

Bobby Wasabi Misiune de Salvare

Lupta cu Vedete

Lupta cu Vedete

Batai cu cocosi

Batai cu cocosi

Barbarul

Barbarul

Lupte cu Oua

Lupte cu Oua

Hong Kong Phooey Pr...

Hong Kong Phooey Provocare la Karate

Testoasele Ninja Ta...

Testoasele Ninja Tactici de Lupta 3D

12 Luptatori

12 Luptatori

Lupte Kung Fu Panda...

Lupte Kung Fu Panda

Batai Wrestling

Batai Wrestling

Lupte Online

Lupte Online

Lupte cu Vrajitori...

Lupte cu Vrajitori

Master of Wrestling...

Master of Wrestling

Batai in 1

Batai in 1

Bataie cu Sponge Bo...

Bataie cu Sponge Bob

Fata robot

Fata robot

Batai de strada

Batai de strada

Wrestling cu Ciudat...

Wrestling cu Ciudati

Testoasele Ninja in...

Testoasele Ninja in Misiune


Mai multe despre jocul Regele Luptatorilor 2
Jocul Regele Luptatorilor 2 face parte din categoria de Jocuri cu Bataie si a fost jucat ultima oara in data de 09.12.2018 03:26.
Jocul Regele Luptatorilor 2 a fost adaugat in data de 28.02.2014 02:19 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1425 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?