Razboi la Sah - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Razboi la Sah Descriere Joc: Pentru iubitorii jocului de sah avem pregatit astazi un joc nou in care veti avea de dus cu bine pana la capat un adevarat razboi intre doua regate adverse. Acest joc de sah are piese total diferite de cum sunteti obisnuiti fiind realiste si foarte amuzante asa ca o sa jucati jocul cu placere incercand sa castigati. Pentru a juca acest joc aveti nevoie de o gandire logica dar si de ceva cunostinte despre regulile jocului de sah. Trebuie sa stiti cum merge fiecare piesa de pe tabla ca sa stiti unde sa o mutati de asemeni veti sti locul care este potrivit doar daca patratul se inverzeste. Noi suntem siguri ca o sa va descurcati foarte bine si veti reusi sa faceti un adevata razboi aducad tabara adversa in sah mat prin mutari inteligente. In momentul in care veti captura o piesa adversa acestea va vor arata un adevarat duel crancen intre ele. Jocurile de sah sunt foarte diverse pe site-ul nostru insa toate respecta in cea mai mare parte aceleasi reguli generale asa ca urmati-le cu mare atentie si aplicati-le si in jocul de astazi.
Jocul Razboi la Sah a fost adaugat in data de 14.02.2015 10:26, fost jucat pana acum de un numar de 363 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Razboi la Sah

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu sah, joc 2015 gratis, joc 2015 online, joc gratis, joc gratis cu sah, joc nou, joc nou 2015, joc nou 2015 online, joc nou cu sah, joc nou gratis, joc online, joc online cu sah, joc online pentru copii, joc pentru copii, joc pentru copii 2015, joc pentru copii cu sah

Razboi la Sah

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Razboi la Sah

Evadeaza cu Prieten...

Evadeaza cu Prietenii

Apara turnul

Apara turnul

Fugarit prin Comple...

Fugarit prin Complex

Rise of the Castle...

Rise of the Castle

Strategie cu corabi...

Strategie cu corabii

Diner city

Diner city

Joc cu bile

Joc cu bile

Monstri Contra Extr...

Monstri Contra Extraterestri Apara Turnul

Apara castelul

Apara castelul

Constructii pe Mart...

Constructii pe Marte

Cucereste castele

Cucereste castele

Goodgame Empire

Goodgame Empire

Carcassonne

Carcassonne

Bloons Tower Defens...

Bloons Tower Defense

Strategie la Sah

Strategie la Sah

Turnuri strategie

Turnuri strategie

GemCraft Labyrinth...

GemCraft Labyrinth

Heroes of Mangara

Heroes of Mangara

Armeaza podul

Armeaza podul

Tancuri

Tancuri


Mai multe despre jocul Razboi la Sah
Jocul Razboi la Sah face parte din categoria de Jocuri de Strategie si a fost jucat ultima oara in data de 09.08.2018 22:57.
Jocul Razboi la Sah a fost adaugat in data de 14.02.2015 10:26 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 363 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?