Razboaie cu Indieni - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Razboaie cu Indieni Descriere Joc: Incercam sa va oferim in fiecare zi jocuri care sa va tina alaturi de noi cat mai mult timp de aceea gasim pentru voi jocurile care vor fi pe placul vostru de la inceput pana la sfarsit. Vrem sa va ducem astazi cu multi ani in urma cand existau triburi de indieni ce isi duceau viata in liniste pana cand au fost descoperiti de alte popoare mai civilizate si atunci le-au incendiat satele pentru a-i elimina definitiv de pe acele pamanturi pentru a le lua sub stapanire. Iata ca nu au reusit sa ii subjuge cu totul si cei ramasi sunt decisi sa nu stea degeaba si sa faca ceva pentru a se proteja de acum incolo de aparitia acestor oameni cruzi si fara inima. Voi aveti misiunea de a-i ajuta jucand acest nou joc de strategie unde va veti crea o tabara a indienior si pe care ii veti pune la munca pentru a construi un sat doar al lor cu de toate dar si cu o armata foarte bine pusa la punct care va actiona in momentul in care satul lor va fi din nou amenintat. Intrati in noul joc si fiti cei mai buni strategi care vor sustine indienii in lupta contra cotropitorilor!
Jocul Razboaie cu Indieni a fost adaugat in data de 23.02.2015 19:43, fost jucat pana acum de un numar de 306 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 2 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Razboaie cu Indieni

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu indieni 2015, jocuri cu indieni gratis, jocuri cu indieni gratis online, jocuri cu indieni online, jocuri cu oamenii impotriva indienilor, jocuri de aventura, jocuri de aventura cu indieni, jocuri noi cu indieni, razboiul indienilor

Razboaie cu Indieni

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Razboaie cu Indieni

Insectele in Razboi...

Insectele in Razboi

Tancuri de Lupta 3D...

Tancuri de Lupta 3D

Baronii Aerului

Baronii Aerului

Avioane de Razboi 2...

Avioane de Razboi 2

Razboi in Aer 2

Razboi in Aer 2

Avioane Militare

Avioane Militare

Regele razboaielor...

Regele razboaielor

Marea Cruciada

Marea Cruciada

Razboiul Mondial Ca...

Razboiul Mondial Campul de Lupta

Razboaie cu Indieni...

Razboaie cu Indieni

Regii Cerului

Regii Cerului

Corabii de Pirati

Corabii de Pirati

Razboaie cu trenuri...

Razboaie cu trenuri

Razboaie cu tunuri...

Razboaie cu tunuri

Razboiul din Troia...

Razboiul din Troia

Razboi total 2

Razboi total 2

Marea Cruciada 2

Marea Cruciada 2

Razboi la castel

Razboi la castel

Zona de razboi

Zona de razboi

Deeds of War

Deeds of War


Mai multe despre jocul Razboaie cu Indieni
Jocul Razboaie cu Indieni face parte din categoria de Jocuri cu Razboi si a fost jucat ultima oara in data de 17.12.2017 11:09.
Jocul Razboaie cu Indieni a fost adaugat in data de 23.02.2015 19:43 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 306 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?