Purcelusa Peppa Solitaire - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Purcelusa Peppa Solitaire Descriere Joc: Prietena voastra Peppa vrea sa fie si ea intr-un joc de carti pe care voi sa-l jucati si sa va distrati impreuna cu ea. Jocul pe care il aducem la voi astazi Purcelusa Peppa Solitaire este un joc bine cunoscut de voi cu carti de joc pe care trebuie sa le asezati pe toate in ordine cu acelasi semn de la As la K in cele patru casute de sus. Cartile sunt amestecate iar voi trebuie sa le gasiti ca sa le puneti in casutele lor. Pana sa ajungeti sa le gasiti pe toate va trebuie si multa perspicacitate ca sa le asezati mai intai in partea de jos pornind de la k iar voi le puteti aseza intercalat negru peste rosu,una peste cealalta, ca sa puteti elibera cartile care sunt dedesupt. Fiti rabdatori si atenti si jucati noul joc de carti Solitaire alaturi de prietena voastra indragita. Daca v-a placut noul nostru joc de carti nu uitati sa-l votati!
Jocul Purcelusa Peppa Solitaire a fost adaugat in data de 25.03.2014 00:43, fost jucat pana acum de un numar de 800 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Purcelusa Peppa Solitaire

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri carti, jocuri carti de jos, jocuri cu pusrcelusa peppa, jocuri gratis, jocuri gratis purcelusa peppa, jocuri joc de carti cu peppa , jocuri kizi peppa pig, jocuri noi, jocuri noi purcelusa peppa, jocuri online, jocuri online cu peppa solitaire 2014, jocuri online purcelusa peppa, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu pepe, jocuri pepa, jocuri peppa, jocuri peppa carti de joc, jocuri peppa pig, jocuri peppa pig 2014, jocuri peppa solitaire online, jocuri purcelusa pepa, jocuri purcelusa peppa 2014, jocuri solitaire, jocuri solitaire 2014, jocuri solitaire cu peppa, noi jocuri solitaire, noi jocuri solitaire cu peppa, peppa pig, peppa solitaire, solitaire

Purcelusa Peppa Solitaire

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Purcelusa Peppa Solitaire

Elite solitaire

Elite solitaire

Solitaire la Ferma...

Solitaire la Ferma

Solitaire cu Extrat...

Solitaire cu Extraterestri

Testoasele Ninja So...

Testoasele Ninja Solitaire

Printesele Disney S...

Printesele Disney Solitaire

Solitaire clasic

Solitaire clasic

Solitaire gold

Solitaire gold

Solitaire Winx Club...

Solitaire Winx Club

Solitaire asiatic

Solitaire asiatic

Solitaire cu Micul ...

Solitaire cu Micul Meu Ponei

Solitaire cu Povest...

Solitaire cu Povestea Jucariilor

Solitaire cu Alba c...

Solitaire cu Alba ca zapada

Solitaire Angry Bir...

Solitaire Angry Birds

Solitaire pentru fe...

Solitaire pentru fete

Lady Jane Solitaire...

Lady Jane Solitaire

Solitaire cu Mickey...

Solitaire cu Mickey Mouse

Solitaire cu Mario...

Solitaire cu Mario

Solitaire Original...

Solitaire Original

Solitaire cu Garfie...

Solitaire cu Garfield

Solitaire antic

Solitaire antic


Mai multe despre jocul Purcelusa Peppa Solitaire
Jocul Purcelusa Peppa Solitaire face parte din categoria de Jocuri Solitaire si a fost jucat ultima oara in data de 23.03.2019 16:24.
Jocul Purcelusa Peppa Solitaire a fost adaugat in data de 25.03.2014 00:43 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 800 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?