Pucca la Spectacolul cu Saruturi - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Pucca la Spectacolul cu Saruturi Descriere Joc: Revine alaturi de voi poznasa Pucca care este tare pupaciosa si nu isi doreste decat sa il prinda la inghesuiala pe timidul Garru ca sa ii mai dea cate un sarut. Iata-i astazi intr-un spectacol de dans si reprezentatie unde vor incerca sa impresioneze publicul cu cele mai simpatice demonstratii. Publicul poate sa le ceara sa faca anumite scene care se vor finaliza cu un sarut care va ridica publicul in picioare. Tot ce aveti de facut este sa dati click pe o persoana din public ca acesta sa le ceara sa faca ceva cu obiectele care le vor da, ei vor face ce li se cere insa neastamparata Pucca se tine doar de saruturi si fiecare spectacol se incheie cu un sarut care este pe placul publicului. Acest joc il puteti juca de cate ori veti dori dand click pe cineva din public. Distrati-va cat mai mult alaturi de cei doi prieteni ai vostri cu noul spectacol cu saruturi!
Jocul Pucca la Spectacolul cu Saruturi a fost adaugat in data de 17.07.2014 20:05, fost jucat pana acum de un numar de 568 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Pucca la Spectacolul cu Saruturi

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: distractie la teatru cu pucca si garru, joc de indemanare, jocuri cu garru, jocuri cu pucca, jocuri cu pucca 2014, jocuri cu pucca si garu, jocuri cu teatru, jocuri de teatru, jocuri de teatru 2014, jocuri distractive cu pucca si garru, jocuri frumoase, jocuri frumoase pucca, jocuri frumoase pucca si garru, jocuri garru, jocuri garru si puca dstractie la teatru, jocuri gratis, jocuri gratis cu pucca si garru, jocuri noi, jocuri noi cu garru, jocuri noi cu pucca, jocuri noi pucca la teatru, jocuri online, jocuri online cu pucca si garu, jocuri pucca si garru 2014, jocuri pucca si garru teatru, jocuri teatru cu pucca si garru, jocuri teatru cu pucca si garru, puca jocuri online, pucca, pucca si garru la teatru, pucca teatru

Pucca la Spectacolul cu Saruturi

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Pucca la Spectacolul cu Saruturi

Saruturi intre Rapu...

Saruturi intre Rapunzel si Flynn

Saruturi pe bloc

Saruturi pe bloc

Sonic de Sarutat

Sonic de Sarutat

Sarut la distanta

Sarut la distanta

Suruturi cu Tom

Suruturi cu Tom

Saruturi cu Frumoas...

Saruturi cu Frumoasa si Bestia 2

Sarutul pisicutelor...

Sarutul pisicutelor

Saruturi cu Rapunze...

Saruturi cu Rapunzel

Saruturi cu Johnny ...

Saruturi cu Johnny Bravo 2

Pucca la Spectacolu...

Pucca la Spectacolul cu Saruturi

Saruturi la Servici...

Saruturi la Serviciu

Saruturi intre Mini...

Saruturi intre Minioni

Saruturi cu Stella...

Saruturi cu Stella

Cleo de Nile si Deu...

Cleo de Nile si Deuce Saruturi

Saruturi cu Vampiri...

Saruturi cu Vampiri

Cupidon si sarutul...

Cupidon si sarutul

Saruturi In Spatiu...

Saruturi In Spatiu

Sarutari la Film

Sarutari la Film

Saruturi romantice...

Saruturi romantice

Sarutul lui Bieber...

Sarutul lui Bieber


Mai multe despre jocul Pucca la Spectacolul cu Saruturi
Jocul Pucca la Spectacolul cu Saruturi face parte din categoria de Jocuri de Sarutat si a fost jucat ultima oara in data de 16.08.2018 17:46.
Jocul Pucca la Spectacolul cu Saruturi a fost adaugat in data de 17.07.2014 20:05 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 568 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?