Provocarea Locomotivelor Chuggington - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Provocarea Locomotivelor Chuggington Descriere Joc: Jocurile cu trenuri sunt foarte frumoase, interesante si pline de tot felul de misiuni palpitante in care voi sa interveniti pentru a le implini cu succes. In jocul de astazi va veti intalni cu simpaticele locomotive Chuggington care au misiuni de patrulare importante de dus pana la capat. La inceputul jocului veti alege dintre doua nivele de dificultate usor si greu si apoi sa dati start jocului pentru a va implini misiunile date. Noi va sfatuim sa alegeti pentru inceput nivelul mai usor ca sa va familiarizati cu cerintele din joc si sa vedeti cam ce aveti de facut ca patrula locomotivelor sa fie una de succes. La inceput veti porni cu una din locomotive care are o anumita misiune de patrulare la care sa fiti atenti si sa o ghidati cat mai bine. Fiecare nivel are mai multe misiuni de patrulare in care va veti intalni cu mai multe locomotive fiecare avand ceva nou de facut si voi trebuie sa fiti atenti ca sa stiti cum sa le ghidati. Locomotivele Chggington va asteapta alaturi de ele in noul lor joc ca sa le ajutati in misiunea lor de patrulare!
Jocul Provocarea Locomotivelor Chuggington a fost adaugat in data de 09.02.2015 00:50, fost jucat pana acum de un numar de 9506 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 89 ori, iar media rezultata este de 3.91011 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Provocarea Locomotivelor Chuggington

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: chuggington, chuggington jocuri, chuggington jocuri de gradinita, chuggington jocuri online, jocuri chuggington 2015, jocuri cu chuggington, jocuri cu chuggington patrula, jocuri cu chuggington pe calculator, jocuri cu trenuri, jocuri cu trenuri chuggington, jocuri cu trenuri chuggs, jocuri de condus trenuri, jocuri de gradinita, jocuri distractive cu trenuri, jocuri gratuite cu chuggington, jocuri kids chuggington, jocuri noi cu trenuri, jocuri trneuri, patrula chuggington, trenuri online

Provocarea Locomotivelor Chuggington

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Provocarea Locomotivelor Chuggington

Thomas Carti de Mem...

Thomas Carti de Memorie

Parcari trenuri

Parcari trenuri

Thomas de colorat

Thomas de colorat

Trenul marfar expre...

Trenul marfar expres 4

Trenurile Chuggingt...

Trenurile Chuggington Arunca cu Ziare

Dora si Trenul cu A...

Dora si Trenul cu Animale

Trenul de Pasti

Trenul de Pasti

Trenul cu Indieni

Trenul cu Indieni

Trenul cu Marfa

Trenul cu Marfa

Thomas si Prietenii...

Thomas si Prietenii Puzzle Set

Trenul marfar expre...

Trenul marfar expres

Trenul marfar

Trenul marfar

Trenul Colecteaza S...

Trenul Colecteaza Sacii cu Bani 2

Trenul de marfa

Trenul de marfa

Dinamita pe Podul T...

Dinamita pe Podul Trenului

Trenul Express de M...

Trenul Express de Marfa 2

Diego cu Trenul

Diego cu Trenul

Trenuri si Semafoar...

Trenuri si Semafoare

Provocarea Locomoti...

Provocarea Locomotivelor Chuggington

Trenuletul Thomas

Trenuletul Thomas


Mai multe despre jocul Provocarea Locomotivelor Chuggington
Jocul Provocarea Locomotivelor Chuggington face parte din categoria de Jocuri cu Trenuri si a fost jucat ultima oara in data de 18.11.2017 18:22.
Jocul Provocarea Locomotivelor Chuggington a fost adaugat in data de 09.02.2015 00:50 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 9506 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?