Print vs Samurai - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Print vs Samurai Descriere Joc: Doua personaje din tinuturi total diferite vin la voi astazi sa se joace impreuna si fiecare sa-si incerce puterea. Ei vin astazi intr-un nou joc Print vs. Samurai, un joc de actiune in care trebuie sa-i pui fata in fata pe cei doi. Jocul nostru are mai multe nivele si fiecare nivel trebuie trecut cu bine pentru a avansa la un alt nivel superior. Trebuie sa fiti foarte indemanatici si sa-i ajutati pe cei doi sa se descurce cat mai bine sa colecteze stelutele si sa-si croiasca un drum pentru a putea ajunge fata in fata pentru confruntare si pentru a trece la un alt nivel. Cei doi trebuie sa colecteze cele cinci stele pentru ca usa din fiecare nivel sa se deschida. Jocul nostru poti sa-l joci alaturi de un prieten pentru ca jocul este pentru doi jucatori. Mult succes cu cei doi in aventura!
Jocul Print vs Samurai a fost adaugat in data de 09.03.2014 23:41, fost jucat pana acum de un numar de 838 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Print vs Samurai

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri friv, jocuri friv 2014, jocuri friv cu printi, jocuri friv cu samurai, jocuri friv cu samurai, jocuri friv frumoase, jocuri friv multiplayer, jocuri friv noi, jocuri friv online, jocuri friv samurai vs print, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 persoane 2014, jocuri in 2 persoane friv, jocuri in 2 persoane online, jocuri multiplayer, jocuri multiplayer 2014, jocuri multiplayer friv, jocuri multiplayer online, jocuri print vs samurai, jocuri print vs samurai, jocuri samurai, jocuri samurai 2014, jocuri samurai cu printi, jocuri samurai frumoase, jocuri samurai noi, jocuri samurai online

Print vs Samurai

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Print vs Samurai

3 foot ninja

3 foot ninja

Samurai panda

Samurai panda

Samuraiul ninja

Samuraiul ninja

Samuraiul Yan Loong...

Samuraiul Yan Loong

Mad Samurai

Mad Samurai

Luptatorul samurai...

Luptatorul samurai

Samurai vs ninja

Samurai vs ninja

Samurai contra zomb...

Samurai contra zombie

Samurai Asshole

Samurai Asshole

Ninja Darts pe Insu...

Ninja Darts pe Insula Craniu

Samurai Champloo

Samurai Champloo

Samuraiul neinfrica...

Samuraiul neinfricat

Samuraiul cu stelut...

Samuraiul cu stelute

Power Ranger Samura...

Power Ranger Samurai

Pinguinul samurai

Pinguinul samurai

Print vs Samurai

Print vs Samurai

Swordless Ninja

Swordless Ninja

Ursul samurai 2

Ursul samurai 2

Samurai warrior

Samurai warrior

Viteazul samurai

Viteazul samurai


Mai multe despre jocul Print vs Samurai
Jocul Print vs Samurai face parte din categoria de Jocuri cu Samurai si a fost jucat ultima oara in data de 21.01.2019 04:44.
Jocul Print vs Samurai a fost adaugat in data de 09.03.2014 23:41 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 838 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?