Print vs Samurai - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Print vs Samurai Descriere Joc: Doua personaje din tinuturi total diferite vin la voi astazi sa se joace impreuna si fiecare sa-si incerce puterea. Ei vin astazi intr-un nou joc Print vs. Samurai, un joc de actiune in care trebuie sa-i pui fata in fata pe cei doi. Jocul nostru are mai multe nivele si fiecare nivel trebuie trecut cu bine pentru a avansa la un alt nivel superior. Trebuie sa fiti foarte indemanatici si sa-i ajutati pe cei doi sa se descurce cat mai bine sa colecteze stelutele si sa-si croiasca un drum pentru a putea ajunge fata in fata pentru confruntare si pentru a trece la un alt nivel. Cei doi trebuie sa colecteze cele cinci stele pentru ca usa din fiecare nivel sa se deschida. Jocul nostru poti sa-l joci alaturi de un prieten pentru ca jocul este pentru doi jucatori. Mult succes cu cei doi in aventura!
Jocul Print vs Samurai a fost adaugat in data de 09.03.2014 23:41, fost jucat pana acum de un numar de 631 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Print vs Samurai

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri friv, jocuri friv 2014, jocuri friv cu printi, jocuri friv cu samurai, jocuri friv cu samurai, jocuri friv frumoase, jocuri friv multiplayer, jocuri friv noi, jocuri friv online, jocuri friv samurai vs print, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 persoane 2014, jocuri in 2 persoane friv, jocuri in 2 persoane online, jocuri multiplayer, jocuri multiplayer 2014, jocuri multiplayer friv, jocuri multiplayer online, jocuri print vs samurai, jocuri print vs samurai, jocuri samurai, jocuri samurai 2014, jocuri samurai cu printi, jocuri samurai frumoase, jocuri samurai noi, jocuri samurai online

Print vs Samurai

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Print vs Samurai

Samuraiul Sam

Samuraiul Sam

Mad Samurai

Mad Samurai

Samuraiul ninja

Samuraiul ninja

Samurai Asshole

Samurai Asshole

Micutul samurai

Micutul samurai

Codul Samurai

Codul Samurai

Viteazul samurai

Viteazul samurai

Samurai in lupta

Samurai in lupta

Ursul samurai 2

Ursul samurai 2

Ben 10 Aventura Sam...

Ben 10 Aventura Samurai

Samurai Champloo

Samurai Champloo

Little Samurai

Little Samurai

Razbunarea samuraiu...

Razbunarea samuraiului

Power Ranger Samura...

Power Ranger Samurai

Luptatorul samurai...

Luptatorul samurai

Samuraiul magic

Samuraiul magic

3 foot ninja

3 foot ninja

Print vs Samurai

Print vs Samurai

Samuraiul neinfrica...

Samuraiul neinfricat

Ninja Darts pe Insu...

Ninja Darts pe Insula Craniu


Mai multe despre jocul Print vs Samurai
Jocul Print vs Samurai face parte din categoria de Jocuri cu Samurai si a fost jucat ultima oara in data de 17.12.2017 11:39.
Jocul Print vs Samurai a fost adaugat in data de 09.03.2014 23:41 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 631 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?