Prinde Ouale Gainilor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Prinde Ouale Gainilor Descriere Joc: Prinde cat mai multe oua cu ajutorul celui mai haios animalut! Acesta va tine un cos in maini, iar tu va trebui sa il muti intr-o parte si in alta, folosind doar mouse-ul. Gainile ce se afla pe o sarma mai sus se vor oua, iar cand le vor da drumul, tu va trebui sa fii pe faza si sa nu scapi niciunul. Ai la dispozitie doar sase ocazii. Daca scapi un ou, o sansa este irosita, iar daca le pierzi pe toate, jocul se va incheia. Fii cat mai rapid, pentru ca unele oua vor cadea cate doua odata, in diferite colturi si nu le poti prinde daca te misti prea incet. Uneori vei vedea ca va trebui sa prinzi un ou auriu, care iti va da mai multe puncte si iti va umple din nou bara cu incercari. Un ou simplu iti ofera 10 puncte, in timp ce unul auriu 50 de puncte. Scopul este sa incerci sa aduni cat mai multe puncte, iar daca vei reusi, vei demonstra ca te pricepi extrem de bine si te vei distra totodata foarte tare. Iti urez succes in indeplinirea misiunii!
Jocul Prinde Ouale Gainilor a fost adaugat in data de 08.04.2014 13:23, fost jucat pana acum de un numar de 1123 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Prinde Ouale Gainilor

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: facebook, gaini, in 2, jocuri construieste ferma, jocuri cu agricultori, jocuri cu animale, jocuri cu animale domestice, jocuri cu ferme, jocuri cu ferme 2013, jocuri cu ferme agricole, jocuri cu ferme browser, jocuri cu ferme de construit, jocuri cu ferme facebook, jocuri cu ferme frumoase, jocuri cu ferme in 2, jocuri cu ferme noi, jocuri cu ferme noi 2013, jocuri cu ferme pentru copii, jocuri cu ferme tari, jocuri cu ferme vechi, jocuri cu ferme virtuale, jocuri cu gaini, jocuri cu gaini care fac oua, jocuri cu gaini care fac oua de pasti, jocuri cu gaini la ferma, jocuri cu gaini si cocosi, jocuri cu gaini si lupi, jocuri cu gaini si porci, jocuri cu oua, jocuri cu pasari, jocuri cu pasari domestice, jocuri cu pasari salbatice, jocuri de pasti, jocuri de pasti 2013, jocuri ingrijeste ferma, jocuri prinde ouale

Prinde Ouale Gainilor

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Prinde Ouale Gainilor

Fermierul Talking T...

Fermierul Talking Tom

Drumuri la Ferma

Drumuri la Ferma

Gradinari la Ferma...

Gradinari la Ferma

Ferma cu Flori

Ferma cu Flori

Fetita Hazel la Fer...

Fetita Hazel la Ferma

Calaritul la ferma...

Calaritul la ferma

Ferma de Gaini Ouat...

Ferma de Gaini Ouatoare

Ferma de Cereale

Ferma de Cereale

Ferma cu animale

Ferma cu animale

Dora la ferma

Dora la ferma

Ferma de Iepurasi

Ferma de Iepurasi

Fermierul Robot

Fermierul Robot

Ferma de Vaci

Ferma de Vaci

FarmMania

FarmMania

Fermierul Gospodar...

Fermierul Gospodar

Bebelusa Barbie la ...

Bebelusa Barbie la Ferma

Reteaua de Apa

Reteaua de Apa

Protejeaza Ferma

Protejeaza Ferma

Fermier de Exceptie...

Fermier de Exceptie

Family Barn

Family Barn


Mai multe despre jocul Prinde Ouale Gainilor
Jocul Prinde Ouale Gainilor face parte din categoria de Jocuri cu Ferme si a fost jucat ultima oara in data de 22.09.2018 09:25.
Jocul Prinde Ouale Gainilor a fost adaugat in data de 08.04.2014 13:23 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1123 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?