Popeye Gaseste Alfabetul - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Popeye Gaseste Alfabetul Descriere Joc: Credem ca il cunoasteti foarte bine cu totii pe faimosul personaj animat Popeye marinarul care v-a amuzat de fiecare data cu filmele sae animate pe care le-ati urmarit cu placere. El vrea sa fie alaturi de voi ca sa va distrati impreuna cat mai mult timp cu noile lui jocuri. Astazi el v-a pregatit un joc foarte dragut de observatie in care voi aveti sarcina sa cautati cat mai bine toate literele alfabetului care stau bine ascunse in maginea cu prietenii vostri animati. In imaginea de astazi Popeye si cu Oliv stau la o masa cu mai multi prieteni si tori par preoscupati de bunatatile de pe masa, voi trebuie sa analizati aceasta imagine din colt in colt ca sa vedeti pe unde si-au gasit ascunzatoarea literele buclucase ca sa dati click pe ele pentru a le bifa si pentru a primi cat mai multe puncte. In acest joc trebuie sa va grabiti pentru ca nu aveti tot timpul la dispozitie ci sunteti conometrati si voi trebuie sa gasiti toate literele ca sa puteti incheia cu bine acest nivel si sa puteti trece mai departe in joc. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti o noua imagine si noi litere de descoperit. Literele va sunt afisate si in partea de jos a jocului ca sa stiti cate mai aveti de descoperit. Distrati-va alaturi de Popeye cu noul joc cu litere ascunse!
Jocul Popeye Gaseste Alfabetul a fost adaugat in data de 28.09.2014 11:13, fost jucat pana acum de un numar de 331 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Popeye Gaseste Alfabetul

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: gaseste literele cu popeye, gaseste literele popeye, joc invata alfabetul, jocuri 2014, jocuri 2014 cu litere ascunse, jocuri cu litere ascunse, jocuri cu olive, jocuri cu popeye, jocuri cu popeye marinarul, jocuri cu popeye si olive, jocuri de gasit alfabetul 2014 , jocuri distractive cu popeye, jocuri frumoase, jocuri frumoase cu popeye, jocuri frumoase popeye marinarul, jocuri frumoase popeye si olive, jocuri gaseste alfabetul, jocuri gratis, jocuri gratis cu popeye, jocuri hidden leters, jocuri indemanare, jocuri litere ascunse, jocuri noi, jocuri noi litere ascunse cu popeye, jocuri noi olive, jocuri noi popeye, jocuri observatie, jocuri online, jocuri online cu litere ascunse, jocuri online popeye, jocuri online popeye, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu popeye, jocuri popeye litere ascunse, jocuri popeye marinarul 2014, jocuri popeye si brutus, jocuri popeye vs brutus, litere ascunse 2014, litere ascunse cu popeye, litere ascunse online, noi jocuri 2014, popeye, popeye marinarul

Popeye Gaseste Alfabetul

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Popeye Gaseste Alfabetul

Frenezia Traficului...

Frenezia Traficului in Roma

Tari din Africa

Tari din Africa

Mama Natura si secr...

Mama Natura si secretele ei

Inside Out Alfabetu...

Inside Out Alfabetul Ascuns

Cainele Clifford

Cainele Clifford

Invata alfabetul

Invata alfabetul

Mickey Mouse Litere...

Mickey Mouse Litere

Creeaza Potiunea la...

Creeaza Potiunea la Ora de Stiinte

Bafta Charlie si Ob...

Bafta Charlie si Obiectele Ascunse

Zootopia Carti de M...

Zootopia Carti de Memorie

Memoria cu Super 4...

Memoria cu Super 4

Universitatea Monst...

Universitatea Monstrilor Gaseste Obiecte 2

Flint si Invetia de...

Flint si Invetia de Creat Poze

Numere Ascunse cu L...

Numere Ascunse cu Lanterna Verde

Croods Gaseste Cuvi...

Croods Gaseste Cuvintele

Kid vs Kat Numere A...

Kid vs Kat Numere Ascunse

Carti de Memorie cu...

Carti de Memorie cu Mickey Mouse

Curata Baia

Curata Baia

Memoreaza Cartile c...

Memoreaza Cartile cu Robocar Poli

Sudoku Copii

Sudoku Copii


Mai multe despre jocul Popeye Gaseste Alfabetul
Jocul Popeye Gaseste Alfabetul face parte din categoria de Jocuri Educative si a fost jucat ultima oara in data de 14.07.2018 21:40.
Jocul Popeye Gaseste Alfabetul a fost adaugat in data de 28.09.2014 11:13 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 331 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?