Politist Mascat in Actiune - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Politist Mascat in Actiune Descriere Joc: Misiunea unui politist este de multe ori foarte dificila pentru ca este implicat in tot felul de cazuri neasteptate cu mafioti si huligani care cred ca fac legea in oras. Politistul este cel care se ocupa cu ordinea si linistea publica asa ca el patruleaza si cand observa ceva suspect actioneaza. Pentru ca politistii sunt vigilenti mafiotii vor cu orice pret sa se razbune pe ei si actioneaza inarmati atacand pe insasi politistii de ordine. Astazi veti juca rolul unui politist cu masca care este dispus sa vina de hac acestor huligani care tulbura linistea. El va purta masca tocmai pentru a nu fi recunoscut de acestia pentru a se razbuna. Voi va trebui sa fiti foarte atenti la tot ce este in jur, pentru ca va aflati intr-un cartier rau famat si de oriunde poate aparea cate un bandit care sa va atace. Voi trebuie sa fiti mai rapizi decat ei si trebuie sa ii eliminati inainte ca ei sa o faca. Daca va ranesc de prea multe ori atunci veti pierde fiind nevoiti sa o luati de la capat. Dati o mana de ajutor politistului din joc ca sa tina piept acestor huligani!
Jocul Politist Mascat in Actiune a fost adaugat in data de 14.01.2015 00:02, fost jucat pana acum de un numar de 276 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 2 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Politist Mascat in Actiune

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu politisti, joc 2015 politisti mascati, joc cu impuscaturi, joc cu politisti, joc gratis cu impuscaturi, joc gratis cu politisti, joc gratis politisti mascati, joc nou cu politisti, joc online cu impuscaturi, joc online cu politisti, joc pentru copii cu impuscaturi, joc pentru copii cu politisti, joc pentru copii politisti mascati, jocuri 2015, jocuri 2015 cu politisti, jocuri cu politisti, jocuri gratis cu impuscaturi, jocuri gratis cu politisti, jocuri noi cu impuscaturi, jocuri noi cu politisti, jocuri online cu impuscaturi, jocuri online cu politisti, politisti mascati

Politist Mascat in Actiune

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Politist Mascat in Actiune

Lego cu politisti

Lego cu politisti

Scapa de Politie 2 ...

Scapa de Politie 2 3D

Uniforma de Politis...

Uniforma de Politista

Hotii si Politistii...

Hotii si Politistii

Politia pe Urma Inf...

Politia pe Urma Infractorilor

Curse Extreme cu Ma...

Curse Extreme cu Masini de Politie

Politist Antitero

Politist Antitero

Super Hotul Indrago...

Super Hotul Indragostit

Cursa Masinilor de ...

Cursa Masinilor de Politie

Urmariti de Politis...

Urmariti de Politisti

Politistii pe Taram...

Politistii pe Taramul de Foc

Masina de Politie i...

Masina de Politie in Viteza

Portretul Infractor...

Portretul Infractorului la Politie

Politia in actiune...

Politia in actiune

Misiune cu Masina d...

Misiune cu Masina de Politie

Politist Mascat in ...

Politist Mascat in Actiune

Puzzle cu masina po...

Puzzle cu masina politiei

Masina de politie 2...

Masina de politie 2

Politista Dress Up...

Politista Dress Up

Agentul de Politie ...

Agentul de Politie Smith


Mai multe despre jocul Politist Mascat in Actiune
Jocul Politist Mascat in Actiune face parte din categoria de Jocuri cu Politisti si a fost jucat ultima oara in data de 16.03.2018 07:20.
Jocul Politist Mascat in Actiune a fost adaugat in data de 14.01.2015 00:02 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 276 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?