Politist Mascat in Actiune - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Politist Mascat in Actiune Descriere Joc: Misiunea unui politist este de multe ori foarte dificila pentru ca este implicat in tot felul de cazuri neasteptate cu mafioti si huligani care cred ca fac legea in oras. Politistul este cel care se ocupa cu ordinea si linistea publica asa ca el patruleaza si cand observa ceva suspect actioneaza. Pentru ca politistii sunt vigilenti mafiotii vor cu orice pret sa se razbune pe ei si actioneaza inarmati atacand pe insasi politistii de ordine. Astazi veti juca rolul unui politist cu masca care este dispus sa vina de hac acestor huligani care tulbura linistea. El va purta masca tocmai pentru a nu fi recunoscut de acestia pentru a se razbuna. Voi va trebui sa fiti foarte atenti la tot ce este in jur, pentru ca va aflati intr-un cartier rau famat si de oriunde poate aparea cate un bandit care sa va atace. Voi trebuie sa fiti mai rapizi decat ei si trebuie sa ii eliminati inainte ca ei sa o faca. Daca va ranesc de prea multe ori atunci veti pierde fiind nevoiti sa o luati de la capat. Dati o mana de ajutor politistului din joc ca sa tina piept acestor huligani!
Jocul Politist Mascat in Actiune a fost adaugat in data de 14.01.2015 00:02, fost jucat pana acum de un numar de 484 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 2 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Politist Mascat in Actiune

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu politisti, joc 2015 politisti mascati, joc cu impuscaturi, joc cu politisti, joc gratis cu impuscaturi, joc gratis cu politisti, joc gratis politisti mascati, joc nou cu politisti, joc online cu impuscaturi, joc online cu politisti, joc pentru copii cu impuscaturi, joc pentru copii cu politisti, joc pentru copii politisti mascati, jocuri 2015, jocuri 2015 cu politisti, jocuri cu politisti, jocuri gratis cu impuscaturi, jocuri gratis cu politisti, jocuri noi cu impuscaturi, jocuri noi cu politisti, jocuri online cu impuscaturi, jocuri online cu politisti, politisti mascati

Politist Mascat in Actiune

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Politist Mascat in Actiune

Camioane de Politie...

Camioane de Politie

Lego cu politisti

Lego cu politisti

Duba politiei

Duba politiei

Aventura Politistul...

Aventura Politistului pe Motocicleta

Parcheaza Masina Po...

Parcheaza Masina Politiei la Locul Faptei

Scapa de Politie Le...

Scapa de Politie Lego

Politist Antitero

Politist Antitero

Masini de Politie d...

Masini de Politie de Parcat

Lunetistul din Poli...

Lunetistul din Politie

Cursa de Viteza cu ...

Cursa de Viteza cu Masina Politiei

Puzzle cu masina po...

Puzzle cu masina politiei

Poligonul politisti...

Poligonul politistilor

Doamna politista

Doamna politista

Aranjeaza Politista...

Aranjeaza Politista

Duba Politistilor d...

Duba Politistilor de Parcat

Politistii si Bandi...

Politistii si Banditii

Echipa antitero

Echipa antitero

Parcheaza Masini de...

Parcheaza Masini de Politie

Masina de Politie p...

Masina de Politie pe Autostrada

Eroii politisti

Eroii politisti


Mai multe despre jocul Politist Mascat in Actiune
Jocul Politist Mascat in Actiune face parte din categoria de Jocuri cu Politisti si a fost jucat ultima oara in data de 17.02.2019 02:25.
Jocul Politist Mascat in Actiune a fost adaugat in data de 14.01.2015 00:02 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 484 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?