Politia pe Urma Infractorilor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Politia pe Urma Infractorilor Descriere Joc: Meseria de politist nu este deloc usoara pentru ca un politist se confrunta cu tot felul de infractori mai mult sau mai putin periculosi si pe langa asta este nevoit sa goneasca dupa ei pentru a-i prinde si pentru a nu provoca daune societatii. In jocul de astazi va veti juca si voi un pic de-a politistii si veti fi la volanul unei masini a politiei care va porni in misiunea de urmarire a masinilor cu infractori. Tot ce aveti de facut in joc este sa va ghidati masina cum stiti mai bine ca sa puteti ajunge din urma masina mafiota pentru a o scoate din circuit. Fiti foarte atenti sa nu va loviti de alte masini pentru ca atunci veti pierde din viata si veti avea slabe sanse sa va atingeti targhetul. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel veti avea o noua misiune de urmarire a infractorilor pe care trebuie sa ii capturati la timp. Fiti cat mai rapizi in aceasta cursa nebune dupa infractori ca sa va dovediti foarte buni politisti si misiunile voastre sa fie indeplinite!
Jocul Politia pe Urma Infractorilor a fost adaugat in data de 03.02.2015 01:43, fost jucat pana acum de un numar de 351 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Politia pe Urma Infractorilor

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu politisti, joc cu masini, joc gratis, joc gratis cu masini, joc gratis cu politisti, joc nou, joc nou cu masini, joc nou cu politisti, joc online, joc online cu masini, joc online cu politisti, joc pentru copii, joc pentru copii cu masini, joc pentru copii cu politisti, jocuri 2015, jocuri 2015 cu masini, jocuri 2015 cu masini, jocuri 2015 cu politisti, jocuri cu masini, jocuri gratis, jocuri gratis cu masini, jocuri gratis cu politisti, jocuri noi, jocuri noi cu masini, jocuri noi cu politisti, jocuri online, jocuri online cu masini, jocuri online cu politisti, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu masini, jocuri pentru copii cu politisti

Politia pe Urma Infractorilor

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Politia pe Urma Infractorilor

Condu Masina Politi...

Condu Masina Politiei in Parcare

Duba politiei

Duba politiei

Curse Offroad cu Ma...

Curse Offroad cu Masina Politiei

Parcheaza Masina Po...

Parcheaza Masina Politiei la Locul Faptei

Politistii Parcheaz...

Politistii Parcheaza Masina

Imbraca Politista 2...

Imbraca Politista 2

Politisti SWAT

Politisti SWAT

Parcheaza Masina de...

Parcheaza Masina de Politie

Cursa de Viteza cu ...

Cursa de Viteza cu Masina Politiei

Uniforma de Politis...

Uniforma de Politista

Lego cu politisti

Lego cu politisti

Prinde Evadatii

Prinde Evadatii

Politist in misiune...

Politist in misiune

Doamna politista

Doamna politista

Cursa Politistului ...

Cursa Politistului Printre Obstacole

Politistii pe Taram...

Politistii pe Taramul de Foc

Politia si Obiectel...

Politia si Obiectele Ascunse

Masini de Politie d...

Masini de Politie de Parcat

Puzzle cu masina po...

Puzzle cu masina politiei

Cursa Masinilor de ...

Cursa Masinilor de Politie


Mai multe despre jocul Politia pe Urma Infractorilor
Jocul Politia pe Urma Infractorilor face parte din categoria de Jocuri cu Politisti si a fost jucat ultima oara in data de 24.09.2018 17:56.
Jocul Politia pe Urma Infractorilor a fost adaugat in data de 03.02.2015 01:43 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 351 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?