Politia in Exercitiu cu Masini - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Politia in Exercitiu cu Masini Descriere Joc: Politistii au nevoie in fiecare zi de foarte mult antrenament si nu doar pe teren pentru intarirea fortei fizice ci si in trafic cu masina de politie unde va trebui sa se confrunte cu situatii dezastruoase din care sa scape teafara. Acest joc este plin de adrenalina asa ca suntem siguri ca o sa fie pe placul multora dintre voi. Tot ce aveti de facut este sa va luati masina pe care o aveti disponibila la inceput si sa porniti contracronometru pe un traseu plin de tot felul de obstacole incendiare peste care sa treceti si sa sariti ca sa ajungeti cu bine la final. Dupa ce veti finaliza un nivelul cu bine veti avea adunata o anumita suma de bani atat de pe traseu cat si ca bonus de timp cu care va puteti achizitiona tot felul de inbunatatiri pentru masina ca sa o faceti mai rezistenta si mai puternica putand sa treceti cu bine mai departe in joc. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti cate un nou exercitiu pe care sa il incheiati cu bine ca sa treceti mai departe. Cu cat veti avansa in joc veti intampina din ce in ce mai multe obstacole pe traseu foarte periculoase care oricand va pot accidenta masina. Descurcati-va cat mai bine in joc si fiti cei mai buni la condus masini de politii in cazuri extreme!
Jocul Politia in Exercitiu cu Masini a fost adaugat in data de 10.01.2015 12:27, fost jucat pana acum de un numar de 328 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastle sageti, space, H, P si R ca sa jucati jocul Politia in Exercitiu cu Masini

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu masini, joc 2015 cu politisti, joc 2015 de curse, joc cu masini, joc cu politisti, joc de curse, joc gratis, joc gratis cu masini, joc gratis cu politisti, joc gratis de curse, joc nou, joc nou cu masini, joc nou cu politisti, joc nou de curse, joc nou politia in actiune 2, joc online, joc online cu masini, joc online cu politisti, joc online de curse, joc politia in actiune 2, jocuri 2015, jocuri cu masini, jocuri cu politisti, jocuri de curse, jocuri gratis, jocuri noi, jocuri online, jocuri politia in actiune 2, politia in actiune 2

Politia in Exercitiu cu Masini

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Politia in Exercitiu cu Masini

Patrula Politiei

Patrula Politiei

Camionul de politie...

Camionul de politie

Poligonul politisti...

Poligonul politistilor

Prinde Evadatii

Prinde Evadatii

Masina de politie -...

Masina de politie - Descopera literele

Misiune cu Masina d...

Misiune cu Masina de Politie

Agenti de Politie

Agenti de Politie

Portretul Infractor...

Portretul Infractorului la Politie

Parcheaza Masini de...

Parcheaza Masini de Politie

Parcheaza Masina de...

Parcheaza Masina de Politie

Test de Conducere P...

Test de Conducere Pentru Politisti

Politistii Parcheaz...

Politistii Parcheaza Masina

Cursa Masinilor de ...

Cursa Masinilor de Politie

Scapa de Politie Le...

Scapa de Politie Lego

Politist Antitero

Politist Antitero

Eroul Politist pe S...

Eroul Politist pe Sosele

Aventura Politistul...

Aventura Politistului pe Motocicleta

Puzzle cu masina po...

Puzzle cu masina politiei

Agentul de Politie ...

Agentul de Politie Smith

Imbraca politista

Imbraca politista


Mai multe despre jocul Politia in Exercitiu cu Masini
Jocul Politia in Exercitiu cu Masini face parte din categoria de Jocuri cu Politisti si a fost jucat ultima oara in data de 21.05.2018 15:18.
Jocul Politia in Exercitiu cu Masini a fost adaugat in data de 10.01.2015 12:27 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 328 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?