Politia in Exercitiu cu Masini - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Politia in Exercitiu cu Masini Descriere Joc: Politistii au nevoie in fiecare zi de foarte mult antrenament si nu doar pe teren pentru intarirea fortei fizice ci si in trafic cu masina de politie unde va trebui sa se confrunte cu situatii dezastruoase din care sa scape teafara. Acest joc este plin de adrenalina asa ca suntem siguri ca o sa fie pe placul multora dintre voi. Tot ce aveti de facut este sa va luati masina pe care o aveti disponibila la inceput si sa porniti contracronometru pe un traseu plin de tot felul de obstacole incendiare peste care sa treceti si sa sariti ca sa ajungeti cu bine la final. Dupa ce veti finaliza un nivelul cu bine veti avea adunata o anumita suma de bani atat de pe traseu cat si ca bonus de timp cu care va puteti achizitiona tot felul de inbunatatiri pentru masina ca sa o faceti mai rezistenta si mai puternica putand sa treceti cu bine mai departe in joc. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti cate un nou exercitiu pe care sa il incheiati cu bine ca sa treceti mai departe. Cu cat veti avansa in joc veti intampina din ce in ce mai multe obstacole pe traseu foarte periculoase care oricand va pot accidenta masina. Descurcati-va cat mai bine in joc si fiti cei mai buni la condus masini de politii in cazuri extreme!
Jocul Politia in Exercitiu cu Masini a fost adaugat in data de 10.01.2015 12:27, fost jucat pana acum de un numar de 403 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastle sageti, space, H, P si R ca sa jucati jocul Politia in Exercitiu cu Masini

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu masini, joc 2015 cu politisti, joc 2015 de curse, joc cu masini, joc cu politisti, joc de curse, joc gratis, joc gratis cu masini, joc gratis cu politisti, joc gratis de curse, joc nou, joc nou cu masini, joc nou cu politisti, joc nou de curse, joc nou politia in actiune 2, joc online, joc online cu masini, joc online cu politisti, joc online de curse, joc politia in actiune 2, jocuri 2015, jocuri cu masini, jocuri cu politisti, jocuri de curse, jocuri gratis, jocuri noi, jocuri online, jocuri politia in actiune 2, politia in actiune 2

Politia in Exercitiu cu Masini

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Politia in Exercitiu cu Masini

Politia si Obiectel...

Politia si Obiectele Ascunse

Parcheaza Masina Po...

Parcheaza Masina Politiei la Locul Faptei

Politistii pe Taram...

Politistii pe Taramul de Foc

Doamna politista

Doamna politista

Parcheaza Masini de...

Parcheaza Masini de Politie

Masina de politie -...

Masina de politie - Descopera literele

Cursa Politistului ...

Cursa Politistului Printre Obstacole

Duba politiei

Duba politiei

Politist vigilenti...

Politist vigilenti

Misiune cu Masina d...

Misiune cu Masina de Politie

Puzzle cu masini de...

Puzzle cu masini de politie

Politist Londonez i...

Politist Londonez in Lupta

Politistii Manechin...

Politistii Manechini in Spatiu

Elicopterul Politis...

Elicopterul Politistilor

Aventura Politistul...

Aventura Politistului pe Motocicleta

Politia in Exerciti...

Politia in Exercitiu cu Masini

Politia in Trafic

Politia in Trafic

Uniforma de Politis...

Uniforma de Politista

Hotii si Politistii...

Hotii si Politistii

Cursa Masinilor de ...

Cursa Masinilor de Politie


Mai multe despre jocul Politia in Exercitiu cu Masini
Jocul Politia in Exercitiu cu Masini face parte din categoria de Jocuri cu Politisti si a fost jucat ultima oara in data de 21.10.2018 00:17.
Jocul Politia in Exercitiu cu Masini a fost adaugat in data de 10.01.2015 12:27 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 403 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?